התייעצות אז איפה בעצם הקטע עם 'פסגות'?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה מה שהם כתבו לי:

להלן עלויות משיכת כספים/ניירות ערך:

משיכת שקלים - 5 העברות בשנה קלנדרית חינם. משיכה שישית ואילך בעלות של 22 שקלים.
@ה. שלמה האם זה נכון לעשות מכירה של הניי"ע ומשיכה בחינם לבנק ואז להפקיד אותם בפסגות ואז ככה אני חוסך עמלות, או שזה לא נכון לעשות ככה ויש משהו נוסף שאני צריך לדעת?

• הוסף לסימניות
@ה. שלמה האם זה נכון לעשות מכירה של הניי"ע ומשיכה בחינם לבנק ואז להפקיד אותם בפסגות ואז ככה אני חוסך עמלות, או שזה לא נכון לעשות ככה ויש משהו נוסף שאני צריך לדעת?
אתה תשלם מס של 25% מהרווחים במידה ויש לך
ולכן לרוב זה לא נכון

• הוסף לסימניות
אני בפסגות מרוצה מהשירות והנוחות.
אבל עמלת קנייה בבורסה בחול היא מינימום 6$ וזה המון ביחס למתחרים.
בישראל זה מינימום 2 ש"ח. וזה יחסית זול.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פיצ'ר מיוחד בפסגות טרייד
שליחת הודעה קולית על ביצוע העיסקה (מקישים לשליחת סמס והוא שולח הודעה קולית לכשרים)
דוג' מהיום שלחתי פקודת לימיט, כשהייתי מול המחשב.
ולאחר זמן קיבלתי הודעה על ביצוע.
בשביל בעל טלפון כשר כמוני, זה חידוש מרענן ומוסיף לי מאד.
יש לי גם חשבונות במיטב ובאקסלנס
פתחתי השבוע בפסגות ונראה לי שזו המערכת הטובה ביותר לאזרח ישראלי

• הוסף לסימניות
פתחתי השבוע בפסגות ונראה לי שזו המערכת הטובה ביותר לאזרח ישראלי
היא מערכת טובה
ובעיקר הכי זולה
אבל יש לה הרבה מאוד לאיפה להתקדם בשביל להגיע לרמה של ספארק, למשל ברמת הנגשת המידע על כל נייר, ובוודאי תוך כדי מתן פקודת קניה/מכירה, או זה שהעדכון על הפקדות נעשה כל פעם במייל ולא אוטומטי כמו במיטב, ועוד ועוד
הם כל הזמן משתפרים אבל יש לאיפה עוד...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זאת אומרת עמלת חו"ל
אם לדוגמא אני רוצה להשקיע בנאסד"ק זה נקרא שאני משקיע בחו"ל או בארץ- שואל לגבי העמלות

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת עמלת חו"ל
אם לדוגמא אני רוצה להשקיע בנאסד"ק זה נקרא שאני משקיע בחו"ל או בארץ- שואל לגבי העמלות
חול זה קנייה בבורסה מחו"ל.
אם אתה רוצה השקיעה במוצר שנסחר בנאסד"ק זה חול.
אם אתה רוצה להשקיע במדד הנאסד"ק ואתה קונה קרן סל שנסחרת בת"א, זה לא חו"ל.

• הוסף לסימניות
חול זה קנייה בבורסה מחו"ל.
אם אתה רוצה השקיעה במוצר שנסחר בנאסד"ק זה חול.
אם אתה רוצה להשקיע במדד הנאסד"ק ואתה קונה קרן סל שנסחרת בת"א, זה לא חו"ל.
ובמידה ואני מעוניין להשקיע במדד הנאסד"ק
מה הדרך הכי טובה בקר סל שנסחרת בת"א?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1000054887.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה