התייעצות אז איפה בעצם הקטע עם 'פסגות'?

• הוסף לסימניות
אם אני פותח ורק מנייד ניירות ערך לבינתיים
כמה סכום צריך לנייד כדי לקבל את ההטבה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם ניוד לפסגות זה דבר קל
וכמה העלות לכל נייר וכללי?
בד"כ צריך לנייד לבנק, ומשם לפסגות
העלות מהבנק זה כ5 ש"ח לכל התיק.
העלות מהברוקר משתנה בין ברוקר לברוקר.

• הוסף לסימניות
איך מניידים לבנק
מבקשים משירות הלקוחות הנחיות.
2.והאם גם לך ידוע שהמבצע בפסגות לקראת סיום.?
אין לי מידע.
עלות הניוד מפסגות ידועה לכם?
אאל"ט 70 ש"ח לכל התיק. (ניירות ישראליים)
והאם העלות הממוצעת בברוקרים שווה לעלות הנל בבנק, או שזה מחיר זול מיוחד בבנקים?
בבנקים זה הרבה יותר זול.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע האם כיום אפשר לסחור דרך פסגות לבעלי פל' כשר ללאSMS?

• הוסף לסימניות
2.והאם גם לך ידוע שהמבצע בפסגות לקראת סיום.?
המבצע של ה 100 ש"ח במתנה הוא בוודאות עד ה 28.12 (כשבועיים מהיום).

לגבי הפטור הקבוע מדמי טיפול יש כמה קבוצות שמפיצות שמועות כבר הרבה זמן שזה עשוי להסתיים בסוף השנה,
אבל אין מקור רשמי לכך ויתכן שזאת סתם השערה שלהם ולא משהו מבוסס.
(בכל אופן לדעתי אם יש צורך בחשבון אז עדיף לפתוח לפני בכדי שלא יהיו הפתעות)

• הוסף לסימניות
כאשר אני פותח חשבון
תוך כמה זמן אני צריך להעביר את הכסף לחשבון כדי שיהיה פעיל?
כעת איך לי כסף בעו"ש אבל אמור להכנס לי בזמן הקרוב

• הוסף לסימניות
כאשר אני פותח חשבון
תוך כמה זמן אני צריך להעביר את הכסף לחשבון כדי שיהיה פעיל?
כעת איך לי כסף בעו"ש אבל אמור להכנס לי בזמן הקרוב
אני לא מכיר שיש מגבלה כלשהי,
הליך ההרשמה לוקח כשבוע ולאחר מכן פשוט מפקידים כאשר יש ברשותך את סכום הכסף גם אם זה לאחר מספר ימים או שבועות.

רק צריך לקחת בחשבון שההטבות הן למיטב ידיעתי לפי תאריך ההפקדה ופתיחת החשבון בפועל ולא לפי ההרשמה עצמה.

• הוסף לסימניות
לפי מה שיצאלי באשכול אני לא רואה שום מעלה באקסלנס ע"פ פסגות אלא אדרבה רק להיפך
האם אני טועה?
@ה. שלמה @דניאל נבון
יש את המעלה של הוראת קבע אוטומטית שבאקסלנס היא אפשרית גם בקרנות איריות ואמריקאיות,
בפסגות זה מוגבל כיום רק לקרנות נאמנות ישראליות (אני מעריך שבהמשך גם הם ישדרגו את זה ליותר נכסים).

• הוסף לסימניות
הממשק שלהם באגי נורא
נתחיל מזה שיותר מוקדם התחברתי למערכת ואני רואה מחיר מניה של אתמול, גם הנמוך יומי מוצג של אתמול, אחרי 10 דקות זה הסתדר מעצמו
עכשיו ניסיתי לשלוח פקודה ומופיעה שגיאה, מהצד שרת חוזר Index was outside the bounds of the array
אחרי זה אני שולח שוב את הפקודה, חוזרת הודעת אישור ובבקשות רשת אני רואה שחזר גם מספר בקשה, אבל לא מופיעה במסך סטטוס הוראות

כל זה ביום הראשון לשימוש במערכת
זוועה

• הוסף לסימניות
אתה מדבר על פסגות?
לא רק שם יש דברים שלא כ"כ מובנים לי
באלטשולר אני רואה שהוא מסמן לי שהקרנות ירדו באחוזים אבל מסמן עליה בכסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה