האם ניוד לפסגות זה דבר קלבשווי 10K
איך מניידים לבנקבד"כ צריך לנייד לבנק, ומשם לפסגות
העלות מהבנק זה כ5 ש"ח לכל התיק.
העלות מהברוקר משתנה בין ברוקר לברוקר.
עלות הניוד מפסגות ידועה לכם?העלות מהברוקר משתנה בין ברוקר לברוקר.
מבקשים משירות הלקוחות הנחיות.איך מניידים לבנק
אין לי מידע.2.והאם גם לך ידוע שהמבצע בפסגות לקראת סיום.?
אאל"ט 70 ש"ח לכל התיק. (ניירות ישראליים)עלות הניוד מפסגות ידועה לכם?
בבנקים זה הרבה יותר זול.והאם העלות הממוצעת בברוקרים שווה לעלות הנל בבנק, או שזה מחיר זול מיוחד בבנקים?
כן, מקבלים קוד קולי.מישהו יודע האם כיום אפשר לסחור דרך פסגות לבעלי פל' כשר ללאSMS?
המבצע של ה 100 ש"ח במתנה הוא בוודאות עד ה 28.12 (כשבועיים מהיום).2.והאם גם לך ידוע שהמבצע בפסגות לקראת סיום.?
אני לא מכיר שיש מגבלה כלשהי,כאשר אני פותח חשבון
תוך כמה זמן אני צריך להעביר את הכסף לחשבון כדי שיהיה פעיל?
כעת איך לי כסף בעו"ש אבל אמור להכנס לי בזמן הקרוב
מנסיון. מספיק זמן.כאשר אני פותח חשבון
תוך כמה זמן אני צריך להעביר את הכסף לחשבון כדי שיהיה פעיל?
כעת איך לי כסף בעו"ש אבל אמור להכנס לי בזמן הקרוב
יש את המעלה של הוראת קבע אוטומטית שבאקסלנס היא אפשרית גם בקרנות איריות ואמריקאיות,לפי מה שיצאלי באשכול אני לא רואה שום מעלה באקסלנס ע"פ פסגות אלא אדרבה רק להיפך
האם אני טועה?
@ה. שלמה @דניאל נבון
כןאתה מדבר על פסגות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים