- הוסף לסימניות
כלומר, התשובה ברורה - במידה ואתם חושבים כמוני.והתשובה ברורה(למי שלא איבד את זה )
אם אתם חושבים אחרת, לא משנה באיזה נושא, סימן ש'איבדתם את זה'.
כלומר, התשובה ברורה - במידה ואתם חושבים כמוני.והתשובה ברורה(למי שלא איבד את זה )
הילדים שלי הפסידו את כל סיומי השנה (ילד סיים חיידר בלי להפרד מחבריו, כנ"ל ילדה גן חובה)
ילדתי חודש אחרי ובגלל שהייתי עדיין חיובית (למרות שעקרונית שוחררתי) אושפזתי במחלקת קורונה (וברחתי משם הביתה- שווה פוסט נפרד) עם כל המחירים שכולנו שילמנו על אמא ותינוק בבית עם שמונה ילדים יממה אחרי לידה בעיצומה של חופשה (?)
סליחה?במידה ואתם חושבים כמוני.
זה מעניין איך אנשים שנשמרים ונזהרים תמיד מואשמים פה באובדן הלב היהודי, הרגש, המוסר וההשקפה והפצת חרדות (תבחרי לך יש לי עוד) אבל אלו שלא שומרים הם כמובן עושים זאת מצדקות ולא כי חלילה יצרם הסיתם.אין יותר מהקורונה להראות לנו שלכל כדור יש כתובת מדויקת, ובעיקרון , אם היינו מאמינים ובטוחים ב100 אחוז (ואפילו קרוב לזה) שמה שמגיע לנו יגיע לנו, היינו רגועים ושלוים(שוב, השתדלות צריך. השאלה עד כמה- אנשים איבדו את הלב היהודי הרגש לשני והמצפון בגלל הזהירויות והחששות של הספק הדבקות) ובוטחים בו.
כי ממילא, מה שיגיע לנו יגיע לנו.
הילדים של רבים מאוד מאיתנו הפסידו סיומי שנה, קייטנות, לימודים. בגלל בידודים, בגלל מוסדות שנסגרו. זה מחיר ציבורי שכולם שילמו.
כנ"ל לגבי לידות בלי אפשרות לבית החלמה ובלי חופשת לידה נורמלית. זה קרה לרוב היולדות בתקופה הזו. כולם סובלים.
אף אחד לא רוצה להעניש את המחלימים. רק מציינים, שאם יתנו הקלות מיוחדות למחלימים, זה יגרור בסבירות גבוהה הדבקות מרצון.
איך יכול להיות?זה מעניין איך אנשים שנשמרים ונזהרים תמיד מואשמים פה באובדן הלב היהודי, הרגש, המוסר וההשקפה והפצת חרדות (תבחרי לך יש לי עוד) אבל אלו שלא שומרים הם כמובן עושים זאת מצדקות ולא כי חלילה יצרם הסיתם.
הרי כתבתי שאני בעד שמירה על ההנחיות.\
א. אני מכירה אדם שנדבק וחלה בצורה קשה ביותר. מבדיקות סרולוגיות שנערכו לו מספר פעמים עלתה המסקנה שאין לו נוגדנים בכלל.לא ידוע בינתיים על מישהו שנדבק שוב(כל מה שאתם שמעתם זה פייק ניוז אני בבירורים מטורפים על זה)
נקודה נוספת ששמתי לב אליהזה מעניין איך אנשים שנשמרים ונזהרים תמיד מואשמים פה באובדן הלב היהודי, הרגש, המוסר וההשקפה והפצת חרדות (תבחרי לך יש לי עוד) אבל אלו שלא שומרים הם כמובן עושים זאת מצדקות ולא כי חלילה יצרם הסיתם.
את לוקחת על עצמך אחריות ללכת למלונית עם תינוק קטן ובסביבית הרבה חולים????סתם שאלה,
אני לקראת לידה, למרות שנכון להיום לא ידוע לי שנחשפתי לחולה מאומת, וגם ב"ה אין לי תסמינים, הרי אעבור בדיקה (פעם אחת במרץ נחשפתי לחולה מאומת-הרב צ'ולק שהדביק לי חתך עמוק ביד, לפחות מ-1/4 שעה, כך שלא חוייבתי בבידוד)
אם אצא חיובית אז ?
או להתבודד בחדר שלי עם תינוק ושאר בני הבית מבודדים בחדרים האחרים
אופציה נוספת לשלוח בהזדמנות זו את כל בני הבית לבדיקה, ולצאת למלונית. (ולשלוח את כל הכיתות של הילדים לבידוד)
מה האופציה המועדפת אני ממש לא יודעת, נו, מה אתן אומרות ?
מידע? או השערה?היעילות של החיסון תהיה 70 %, עדיין בקרב מי שיתחסנו 30% יכולים להידבק בקורונה.
כמו שהחיסון של השפעת לא יעיל ב100%
לא ידוע בינתיים על מישהו שנדבק שוב(כל מה שאתם שמעתם זה פייק ניוז אני בבירורים מטורפים על זה)
אף אחד לא יאשר מלונית מבלי לדעת כמה מאומתים יש בבית.את לוקחת על עצמך אחריות ללכת למלונית עם תינוק קטן ובסביבית הרבה חולים????
לקראת החגים יש נוהל חדש ואני מקווה שלא כולם יקפצו על המציאהאף אחד לא יאשר מלונית מבלי לדעת כמה מאומתים יש בבית.
מאיפה המקור לזה?
ממה שאני קראתי מדברים על יעילות של 70%
לא שמעתי על זה אבל קחי בחשבון שזה לא יעבוד כי:לקראת החגים יש נוהל חדש ואני מקווה שלא כולם יקפצו על המציאה
שמספיק שרק אבא או אמא חיובים כול המשפחה יכולה לצאת
נכון.ואז בהמשך הרחבת והחלטת עבור כולנו שוודאי שיש אנשים שמרוב שמירה אבדו את הרגש היהודי.
לא כ" נכון. היה כיוון כזה אך טרם הגיעו להחלטה הזו.לקראת החגים יש נוהל חדש ואני מקווה שלא כולם יקפצו על המציאה
שמספיק שרק אבא או אמא חיובים כול המשפחה יכולה לצאת
את כל מה שכתבת אנחנו עברנו ,בבידודלכל המתלהמים על הקלות למבריאים
מקומם אותי הרצון שלכן להעניש אותם/אותנו...
קבלו תאור-
היינו חולים אני ובעלי+חלק מהילדים
סגורים בבית שבועיים עם כל החברה
הרגשנו זועה, (חום גבוה, כאבי שרירים נוראים, חולשה איומה)
אין יכולת לקבל עזרה בתוך הבית, תדמיינו איך זה נראה
הילדים שלי הפסידו את כל סיומי השנה (ילד סיים חיידר בלי להפרד מחבריו, כנ"ל ילדה גן חובה)
ילדתי חודש אחרי ובגלל שהייתי עדיין חיובית (למרות שעקרונית שוחררתי) אושפזתי במחלקת קורונה (וברחתי משם הביתה- שווה פוסט נפרד) עם כל המחירים שכולנו שילמנו על אמא ותינוק בבית עם שמונה ילדים יממה אחרי לידה בעיצומה של חופשה (?)
מה יש אם יהיו לנו הקלות עכשיו?
מה כל כך קשה לפרגן?
אין שום הגיון שנצטרך להחנק עם מסכה /להמנע מלבקר את ההורים /להתפלל בציבור, אחרי תקופה מאתגרת כל כך
ולגבי רצון להדבק- סומכת על האניטלגנציה שלכם שהדבר היחיד שהתחשק לי לפני לידה זה להדבק אני ומשפחתי, נכון?
בבקשה תרחיבו את נקודת המבט שלכם לפני שאתם קובעים מסמרות
תודה
מהצד שנתן ונתן ונאלץ לפרוש...את כל מה שכתבת אנחנו עברנו ,בבידוד
נכון שברוך ה לא היינו חולים,אבל את השגעון שאין עזרה מבחוץ והילדים משתגעים בבית וכו את הכל עברנו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים