- הוסף לסימניות
הייתי בטלזסטון, (נתנו לי למרות שעבר יותר מחודש מהלידה, כי הילד היה מאושפז..)תגלי לנו איך?!
האוכל שם מוגש בבוקר, ככה שאת חייבת להיות ערה בבוקר, ופשוט נרדמתי בלילה..
אולי סתם הרוגע שם... לא יודעת
הייתי בטלזסטון, (נתנו לי למרות שעבר יותר מחודש מהלידה, כי הילד היה מאושפז..)תגלי לנו איך?!
אני הייתי באם וילד ולא עזר לי לצהריים....הייתי בטלזסטון, (נתנו לי למרות שעבר יותר מחודש מהלידה, כי הילד היה מאושפז..)
האוכל שם מוגש בבוקר, ככה שאת חייבת להיות ערה בבוקר, ופשוט נרדמתי בלילה..
אולי סתם הרוגע שם... לא יודעת
זהו שלא, היה לי את זה אחרי הלידה- והיה סיוט מפגר,\ אבל גם מהלידה כבר שנתיים- פתאום יש לי תקופות שלא מצליחה לישון- לא משנה כמה אני עיפה- ואני עיפה מאאאאאד.סוף הכל עובר,
סליחה על ההקפצהחברה שלי הייתה משתגעת וניסתה מלאאא פתרונות שלחו אותהלאחת מגבעת שמואל ותוך 2-3 טיפולים הכל עבר וחסל
בתקופות כאלו, וזה קורה לי לפעמים עוזר לי לעשות כך: תנסי להחזיק את העיניים פתוחות בכוח, תגידי להן: אני לא מסכימה לכן להעצם.זהו שלא, היה לי את זה אחרי הלידה- והיה סיוט מפגר,\ אבל גם מהלידה כבר שנתיים- פתאום יש לי תקופות שלא מצליחה לישון- לא משנה כמה אני עיפה- ואני עיפה מאאאאאד.
מישו מכיר?
יש מצב לקבל טלפון?סי.בי.טי לא יאומן כמה שזה עוזר!
חברה שלי הייתה משתגעת וניסתה מלאאא פתרונות שלחו אותהלאחת מגבעת שמואל ותוך 2-3 טיפולים הכל עבר וחסל
אם יש קשרחודש וחצי![]()
אשמח להחכים, ולקבל מידע מה נהיה.התינוק רדום, ואני לא ארדם עד 5 בבוקר.
קרה לכם? מה יכול לעזור??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צפונבון1 //