- הוסף לסימניות
מי שקובעת זאת את היולדת בעצמהאולי תסתכל במוספי החג של העיתונות החרדית, יש שם את כל התשובות
רק במעייני, ורק בהדסה, ורק לניאדו, ורק שיבא, ורק שמיר, ורק אני יצאתי מבולבל.
מי שקובעת זאת את היולדת בעצמהאולי תסתכל במוספי החג של העיתונות החרדית, יש שם את כל התשובות
רק במעייני, ורק בהדסה, ורק לניאדו, ורק שיבא, ורק שמיר, ורק אני יצאתי מבולבל.
לניאדו מניסיון של 3 בתי חוליםקופצת על האשכול. קראתי כבר הרבה כאן ובאמת זה עניין אינדיבידואלי, שואלת בשבילי: אני חרדתית מאוד מרופאים, בתי חולים וכו'. מחפשת בית חולים עם האווירה הכי פחות מלחיצה שיש. מה ממליצות?
דווקא אני נהניתי מאד משבת במחלקה. היה שקט שאין בשע"צ, וישבתי בארוחות יחד עם עוד כמה נשים דתיות וחרדיות, והיתה לי מנוחה אמיתית. מה שכן- הייתי לבד בחדר. אם היתה לי בחדר שותפה שלא שומרת שבת אני מניחה שזה היה מאתגר...(ההסתייגויות - לגבי שבת במחלקה, ושהיית גברים במחלקה בכל פינה רעננה בשם הליברליות. ההמלצות - לגבי כל היתר).
כמה עצוב ככה נכוןמעיני הישועה הכי פחות מרגיש בית חולים.
שיש מרדים אחד או יותר צמוד לחדרי לידה, ואין לו משימות נוספות...סתם מעניין, יש כזה דבר "זמינות אפידורל גבוהה"?????
בהחלט.סתם מעניין, יש כזה דבר "זמינות אפידורל גבוהה"?????
בלתקקופצת על האשכול. קראתי כבר הרבה כאן ובאמת זה עניין אינדיבידואלי, שואלת בשבילי: אני חרדתית מאוד מרופאים, בתי חולים וכו'. מחפשת בית חולים עם האווירה הכי פחות מלחיצה שיש. מה ממליצות?
בהחלט.
הלידה הקודמת שלי היתה באסותא אשדוד,
רק צייצתי "אפידורל", ותוך חמש דקות הגיע מרדים (בלי הגזמה! יש סיכוי שאפילו פחות).
אויש מתסכל...אני לעומת זאת חיכיתי שם 3 שעות למרדים...
בכללי מאוד ממליצה על אסותא באשדוד, היתה לי חויה מאוד טובה, אבל בנושא הזה כנראה שזה ממש תלוי מצב
בשערי צדק חיכיתי לילה שלם לאפידורל.. עם זירוז וצירים איומיםבירושלים מה מומלץ?
מחפשת יחס מעולה פלוס בלידה עצמה, זה הכי קריטי לי
ושתהיה זמינות אפידורל גבוהה.
גם מקווה מאוד שבעזרת ה' אוכל ללכת על ביות מלא, אז שתהיה מחלקה מתאימה ומכילה.
אשמח מאוד לקבל המלצות.
הר הצופים!בירושלים מה מומלץ?
מחפשת יחס מעולה פלוס בלידה עצמה, זה הכי קריטי לי
ושתהיה זמינות אפידורל גבוהה.
גם מקווה מאוד שבעזרת ה' אוכל ללכת על ביות מלא, אז שתהיה מחלקה מתאימה ומכילה.
אשמח מאוד לקבל המלצות.
שערי צדק מזעזעה!!בשערי צדק חיכיתי לילה שלם לאפידורל.. עם זירוז וצירים איומים
לא היה מרדים זמין כל הלילה (ובסוף ילדתי בלי אפידורל בלידה טראומטית מאד!!)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים