איזה דוח מהבנק אני יכולה לעלות של משכנתא

• הוסף לסימניות
כדי לדעת אם יש לי מה לשפר ולגשת ליעוץ משכנתאות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
דוח יתרות לסילוק
או דוח פרטי המשכנתא בפועלים

• הוסף לסימניות
משלמים כבר כ8 שנים ולא ממש מבינים בזה אשמח לדעת האם יש מה לגשת ליועץ
האם המידע הנ"ל מספיק?
אשמח לכל מידע !
תודה רבה!!
1730229895760.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קלצ לא לגעת
מלצ לא לגעת עכשיו לבדוק שוב עוד קרוב לשנתיים
פריים- יש כדאיות במיחזור למל"צ
לדעתי תנסו לבד זה לא סכומים גדולים מידי וזה לתקופה יחסית קצרה.

• הוסף לסימניות
תעלה את העמוד הראשון של הדוח יתרות שנדע על כמה החוב עומד כיום.

• הוסף לסימניות
אכן לא ממש משמעותי
עוד שנתיים תבדקו שוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כפי שכבר כתבו לפניי, בפועלים מיחזור פנימי רק על מסלול הפריים ובמקום זה מל"צ כל 18 חודש, וזה יחסוך לכם כחצי אחוז בריבית (כ-800 ש"ח לשנה), כמובן שאין מה לגשת ליועץ במקרה הזה כן יש מה להתקשר לבנק.
מה אני אומרת לבנק למה שירצו לתת לי
אני בורה בזה
ממש תודה !!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה