- הוסף לסימניות
נוסע 140 קמ"ש כביש 6 רכב מלא עם 5 מבוגרים + 3 מזוודות ושקיות + מזגן.זה אומר שאתה כנראה נוסע על 80
ממירון לירושלים יצא לי 65 ש"ח... כ 13 ליטר.
נוסע 140 קמ"ש כביש 6 רכב מלא עם 5 מבוגרים + 3 מזוודות ושקיות + מזגן.זה אומר שאתה כנראה נוסע על 80
שותה מלא דלק!!!מיצובישי לנסר.
קניתי אחרי הרבה המלצות, ומאז הצטרפתי לממליצים.
יחסית גדולה (בגז ממש גדול)
רואה מוסך כמעט רק בטסטים (מאז שקניתי אותה 5 שנים)
נסיעה חלקה לגמרי (אמרו לי הרבה אנשים שנסעו איתי אחרי נסעו ברכבים אחרים)
2008 נראה לי המחיר בין 10- 15K
בדלק היא לא מהזולים בעירוני בבין עירוני נראה לי שסביר, (ככה אמרו לי) אבל זה מהרכבים שמומלץ להעביר אותם לגז, ואז זה יוצא גרושים
קורולה
אכן קורולה
אבל לא רובטית
אין על קורולה
תעשה חושבים כי לדעתי בכל זאת כדאי קורולה
טובבב הרוב קובע ק-ו-ר-ו-ל-המנסיון,
קורולה חסכונית בטירוף.
אני עושה איתה בינעירוני רכב מלא עם מזגן 1:18 ק"מ לליטר. זה ממש נתונים של היברידי...
שנתון של הקורולה/עגלה שלי 2005...
בהצלחה!!מה אתם אומרים?
גם 8 וגם 9 כמעט הכל רובוטי, וודאי אלה שבמחיר שציינת.טובבב הרוב קובע ק-ו-ר-ו-ל-ה
אז תכלס' בדקתי קצת (הרבה) ביד 2 ומצאתי כמה כלבבי של 2009 ו 2008
במחירים באזור ה 16.000 ש"ח
בין 150 ל 200 אלף ק"מ
מה אתם אומרים?
אני חושב שהוא לא חסכוני יותר מקורולה רגיל, ואפשר להסב לגז גם קורולה רגיל.מצד שני הוא חסכוני יותר בדלק.
לי אישית אין קורולה, לאח שלי יש קורולה 2009 הקילומטרז' שלו הוא 190000 אבל הוא טוען שזה מדי הרבה, הממוצע אמור להיות 150000 בערך
הונדה סיויק יש לה מנוע מעולה!וואו תודה על המידע המקיף
למה לא הונדה סיוויק, אין לה מנוע טוב?
רק מה שכן, הוא רועש מאד, וממש לא חסכונימאזדה 3 הוא הרכב שלך.
גם אם זה מאתיים ק"מ, זה אמנם הרבה אבל עדיין אם הוא מטופל טוב הוא שווה ויכול להחזיק מצוין ממש, קח אותו לבדיקת מוסך טובה, ואם הוא עובר תקנה בשקט....
הבעיה היא במראה. 2007 נראה רכב מדי מיושן בשונה מ-2009 שמראהו מצויןאני קניתי קורולה 2007, מרוצה עד הגג.
נכון מאד, אבל באותו סכום מקבלים רמה אחרת לגמרי ב2007.הבעיה היא במראה. 2007 נראה רכב מדי מיושן בשונה מ-2009 שמראהו מצוין
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים