דרוש מידע איזה רכב הכי מומלץ

• הוסף לסימניות
טוב נכנע. מה אכפת לי אני רק נותן את המידע שלי, חשבתי שיש בו תועלת, אבל אם המומחים אומרים שאני טועה אז קיבלתי.
לענ"ד עיקר הנקודה זה לא כמה עולה, אלא עצם העובדה שאתה יודע איך אתה מתחיל עם האוטו ולא יודע איך אתה מסיים.
אדם קונה אוטו הוא רוצה שקט וזהו זה, בלי חשבונות כמה יעלה מתי איפה ולמה.
ולכן, קורולה זה שם המשחק.

• הוסף לסימניות
לענ"ד עיקר הנקודה זה לא כמה עולה, אלא עצם העובדה שאתה יודע איך אתה מתחיל עם האוטו ולא יודע איך אתה מסיים.
אדם קונה אוטו הוא רוצה שקט וזהו זה, בלי חשבונות כמה יעלה מתי איפה ולמה.
ולכן, קורולה זה שם המשחק.
האמת שזה בדיוק הנקודה שבגללה כתבתי מה שכתבתי. יש לי פוקוס כמה שנים טובות ולא רואה מוסך, וכך גם כמה וכמה מחברי. הוא רכב זול יחסית ביד שניה, וכשאני רואה מסביבי חברים שקנו רכבים במפרט דומה ובמחירים הרבה יותר יקרים לפעמים אפילו כפול מחיר, וכבר הלך להם האוטו, או שהיו צריכים תיקונים רצניים. נצבט לי הלב. אבל שוב אני לא מומחה, כך שאי אפשר להתייחס להודעות שלי אלא רק כעדות בגלל ההיכרות.

• הוסף לסימניות
@שקדנות איזה שנה יש לך?
ואיך אני קונה רכב כזה בצורה בטוחה בלי ליפול לפח שקונים רכב תקול (בדיקת מוסך מספיקה?)

• הוסף לסימניות
מישהו מבעלי הפוקוס שנת 2011-2013 יודע לומר לי איפה נמצא הכניסה ל USB?
ניסיתי בכל מקום אפשרי ולא מצאתי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מאחורה, לא?
כאילו, בתא בין מושב הנהג למשנהו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה בדיוק שם, כי אני לא רואה.
אם יש לך אפשרות להעלות תמונה אשמח.
אין לי תמונה אני מקריא מתוך אתר מסויים שמדבר על זה
תא כפפות זה לא ההוא שבין המושבים
זה הקדמי בצד ימין, אם זה שם, זה בדר"כ למעלה צמוד לתקרת התא

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי . לקנות רכב זה כמו שידוך . אתה יכול לברר הרבה ולשמוע דברים טובים ואפילו ללכת למוסכניק שימליץ לך . ובסוף אתה נמצא כל שני וחמישי במוסך או שיכול להיות שאתה קונה משהו זול ואתה חושב שזה לא מי יודע ובסוף אתה מרוצה איתו עד הגג. כמובן צריך לעשות השתדלות אבל העיקר זה תפילה להקב"ה שתפול על משהו טוב. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אין לי תמונה אני מקריא מתוך אתר מסויים שמדבר על זה
אני יודע היטב מה זה תא הכפפות אבל אני לא רואה שם את זה
אשמח אם תוכל לשלוח לי קישור של האתר המדובר.
תודה.

• הוסף לסימניות
אני יודע היטב מה זה תא הכפפות אבל אני לא רואה שם את זה
אשמח אם תוכל לשלוח לי קישור של האתר המדובר.
תודה.

• הוסף לסימניות
ככה נראה התא כפפות שלי
ואני לא מוצא שם חיבור, אגב בקישור שהבאת מופיע שיש כאלו שגם ברמת גימור טרנד אין חיבור USB כך שיתכן מאוד שהרכב שלי הוא מאותם דגמים, בכל אופן אם יש כאן מישהו שהוא בעל רכב זה ויודע לומר בוודאות איפה זה נמצא זה יוכל לעזור
נ.ב. יתכן שהיה איזה חוט שנבלע פנימה בתוך אחד החורים שבתמונה...
תודה.
20201117_151732.jpg

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
אבל משהו יודע כמה אמור לעלות מיצובישי לנסר 2007 280,000 ק"מ?
והאם זה דגם שווה? וחסכוני?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה