אין לי אפשרות לדווח...לדווח על תוכן לא ראוי,
אם אכן יש...
מה עם ערבות ??אין לי אפשרות לדווח...
וזה לא ענין שלי
זה ענין של חברותי
רק אל תגידו
שרימון זה לא חסימה...
נכון,מה עם ערבות ??
אם את יכולה בקלות למנוע מהם ללא דיבור איתם את המכשולות שהם עושים, את חייבת לעשות את זה !
ואי אפשר להגיד 'זה לא בעיה שלי'
כל ישראל ערבים זה לזה
אם זה מה שההורים שלה החליטו בשבילה כנראה שזה חסימה מעולה לבית שלהםהיוצא מדברייך: בבית שלי יש חסימה אשר שמה אבא ואמא = חסימה מעולה.
עיין תגובות קודמות, כבר נלעס נושא זה ביתר שאת.אני הייתי עם נתיב ונאלצתי לעבור לנטפרי,
עם כל המעלות שאמרו למעלה שיש לנטפרי
מה שיש בנתיב זה דבר ראשון - האינטרנט חסום מה שאתה צריך פותחים לך
כמובן שזה תלוי מה אתה מחפש, אבל אם אתה מעדיף להשאיר את האינטרנט כמה שיותר מחוץ לבית זה נתיב.
מה שעוד יש בנתיב זה תמיכה הרבה יותר מנטפרי - אם בנטפרי אפשר לחכות הרבה זמן לתגובה ויקח להם זמן עד שיסדרו את הדברים נתיב יש להם תמיכה מעולה (לי אישית ממש חשוב בעבודה שאני נתקעת וצריכה שיפתרו את הבעיות מיד ולא ימרח על יום שלם...)
נתיב אמנם פותחים אתרים מסוימים לזמן מוגבל אבל לא להגזים, לא כל אתר.... וכשצריך לעניני לעבודה לפעמים כן צריך להגדיל ראש ואולי מה שהשני לא צריך אני חייב... (וזה לא אומר שזה כבר ע"ז...)
לאאתרוג גם ניתן להוריד בלחיצת כפתור?
מבחינה טכנית אין תוכנה שיכולה 'להפיל' את נטפרי מכיוון שנטפרי הם ספקי האינטרנט שלך והם מסננים את התוכן לפני שהוא מגיע למחשב שלך. יתכן שאין לך תוכנת 'wifree' והתחברת לרשת אחרת ואם כן זה לא קשור לנטפרי.פיספוסים בנטפרי?
תודה ששאלתם! ובכן:
קיים!!!
אני בנטפרי
קרה לי שפתחתי לינק מתוך תוכנה כלשהי
(אני מסתייג - בינתיים רק של חברות גדולות, עם שירותי VPN)
ו... הופ. תמונות מלאות של פרצופים חייכניים עם המוצר...
ומדובר על דפים שחסומים בנטפרי!!!!
ו...
זה קרה לי ממש עכשיו
נפתח לי אתר שפשוט הפיל לי את נטפרי...
(תשאלו אם לא הבנתם...)
ואם תשאלו מי אמר שהוא זה שהפיל
הוכחה: הדף חסום והוא ממשיך להיפתח ע"י הקישור מההיסטוריה
אין לי בכלל וויי פיי והדפדפן נשאר פתוח כל הזמןיתכן שאין לך תוכנת 'wifree' והתחברת לרשת אחרת ואם כן זה לא קשור לנטפרי.
התוכנה לא חוסמת Wi-Fi, היא חוסמת רק התחברות לרשת אינטרנט שאינה מגיעה מנטפרי.האינטרנט הוא של בזק עם פורטינט
אין לי בכלל וויי פיי והדפדפן נשאר פתוח כל הזמן
- היתה פתוחה כרטיסיה עם הנקודות
- לחצתי בלינק בתוכנה
- נפתחה כרטיסיה חדשה ללא הנקודות
- 2 דקות - - -
- ו... חזרו הנקודות
- הדף אינו נפתח אלא מהתוכנה או מהקישור הישיר שאני לא יכול לשים לך פה
עניתי:התוכנה לא חוסמת Wi-Fi
מדובר במחשב נייחאין לי בכלל וויי פיי
מכך שהדף לא נפתח דרך האתר (הפתוח בנטפרי) ונפתח במקומו האופס... וכן נפתח בקישור ישיר
בקישור ששלחת לי יש תמונות שנחסמו. מלבדם אין עוד תמונות לא ראויות.שלחתי לך הקישור בפרטי
תכתוב לנו אם מצאת מה לדווח לנטפרי
עניתי:
מדובר במחשב נייח
ולא נגעתי בהגדרות הרשת (בשביל זה תיארתי את כל השלבים במדוייק)
מה שכתבתי VPN הכוונה היתה להציע הסבר איך האתר מצליח על הסינון, זהו.
חוצמיזה:
גם אני חשבתי אולי נגמר החודש בדיוק (עוד בעיה של נטפרי...) או משהו
ובשביל זה הבאתי הוכחה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים