- הוסף לסימניות
הבעיה עם הבוס...אם אתן צוות מגובש אז מה יותר טוב מזה?![]()
הבעיה עם הבוס...אם אתן צוות מגובש אז מה יותר טוב מזה?![]()
באיזה רמה?הבעיה עם הבוס...
נכוןעוד סיבה להודות לד' שאני עצמאית...
רק תיזהרי שהבוס לא יחליט שאולי באמת לא צריך את כולן...הבעיה שהבוס מנסה לנגן על המצפון של העובדות,
שנדע שזה בא על החשבון,
אנחנו העובדות ביננו לבין עצמנו מוכנות לזה ויודעות שזה ככה...
ות'אמת שאחת לא באה זה לא סוף העולם...
את גרה בירח שקמת ב 5 והגעת ב 10??(יום שקמתי בחמש והגעתי לעבודה כמעט ב 10:00)
היא לא גרה בירח, היא גרה בצדק.את גרה בירח שקמת ב 5 והגעת ב 10??
או שקמת ב 5 ולקח לך זמן עד שיצאת?
ברצינות עכשיו, אני יוצאת ב 5:20 ומגיעה ב 8:00 לעבודה אבל זה בגלל שאני גרה בדרום, אז זה הגיוני, אבל מעבר לזה מרגיש לי שהמגורים הם בירחהיא לא גרה בירח, היא גרה בצדק.
אם הייתי גרה בירח זה היה לוקח כמה ימים , לא?את גרה בירח שקמת ב 5 והגעת ב 10??
או שקמת ב 5 ולקח לך זמן עד שיצאת?
בוקר ארוךמסובך?
מזכיר לי שהייתי נוסעת למרכז מינימןם לוקח שעתיים וחצי נסיעה והבוס לא הבין ביכלל!!ברצינות עכשיו, אני יוצאת ב 5:20 ומגיעה ב 8:00 לעבודה אבל זה בגלל שאני גרה בדרום, אז זה הגיוני, אבל מעבר לזה מרגיש לי שהמגורים הם בירח![]()
תכלס מבחינתם אין הבנה או הכלה, כי זה עניין אישי של העובד איפה לגור ואיפה לעבוד.מזכיר לי שהייתי נוסעת למרכז מינימןם לוקח שעתיים וחצי נסיעה והבוס לא הבין ביכלל!!
אחת הסיבות בשלה פרשתי מעבודה בתמיכה טכנית.הכל עניין של תפיסה
אני מורה, אני אפילו לא מדמיינת לאחר...
זה כולל פיזור של 3 ילדים בקצוות שונים
ונסיעה לעבודה מחוץ לעיר!
אני פשוט שונאת לאחר ואצלנו מאוד מקפידים על איחורים, גם של עשר דקות!
ואם אני מאחרת, אז כבר לא שווה לי לבוא ולראות את הפרצוף המאוכזב של הבוס
אז ממציאה תרוץ למה אני לא יכולה לבוא היום...(לצערי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים