- הוסף לסימניות
אופים במצב טורבו?החלות שלי גם יוצאות מדהימות לפני והקליעה לא מתפוצצת לי אחרי,
אבל מפריע לי הצבע.
איך עושים שהצבע יהיה אחיד, חום יפה על כל החלה? ולא לבן בחיבור של הקליעות.
אופים במצב טורבו?החלות שלי גם יוצאות מדהימות לפני והקליעה לא מתפוצצת לי אחרי,
אבל מפריע לי הצבע.
איך עושים שהצבע יהיה אחיד, חום יפה על כל החלה? ולא לבן בחיבור של הקליעות.
אין מצב שלא יהיה 2 גוונים באפייה זה פיזיקה..אצל גיסתי החלות יוצאות ממש כמו מחנות! והיא לא יודעת להגיד לי איך זה.
חשבתי אולי מישהי תדע למה.
לא,אופים במצב טורבו?
הטורבו מפזר עם המאוורר את החום ויוצר צבע יותר אחידלא,
התא של הטורבו הוא חלבי....
יאוו, תודה רבה!בשביל הצבע הכהה אני שמה בביתה כפית סוכר+כפית חומץ בשביל הברק,
עם מתפיחים כמו שצריך גם אחרי הקליעה, החלה יוצאת לי כולה שחומה ויפה
מתי את מוסיפה את החומץ והסוכר?בשביל הצבע הכהה אני שמה בביתה כפית סוכר+כפית חומץ בשביל הברק,
עם מתפיחים כמו שצריך גם אחרי הקליעה, החלה יוצאת לי כולה שחומה ויפה
מוסיפים אותו לביצה,מתי את מוסיפה את החומץ והסוכר?
הבטחתי לעלות תמונות….יש לי מתכון ממש פשוט, למעוניינות:
ק"ג קמח.
כף וחצי שמרים. (שטוחה)
כף מלח. (שטוחה)
3 כפות סוכר. (שטוחה)
1/4 כוס שמן.
מים לפי הצורך - בד"כ 2/3 2 כוסות של שתיה חמה.
אופן ההכנה:
לערבב את הקמח והשמרים היטב, להוסיף סוכר ואז את המלח, אחר כך מוסיפים 2 כוסות מים בלבד, וישר אחר כך מוסיפים את כל השמן - ללוש במיקסר על עוצמה נמוכה. כאן מוסיפים את המים שנותרו לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד וחלק שלא נדבק לדפנות להגביר את העוצמה במיקסר לעוצמה המקסימלית ולהוסיף טיפה שמן עמ"נ שהבצק יהיה גמיש ואלסטי (לא חייב, אך מומלץ!) ללוש כך במשך חמש דק', אחר כך לתת מנוחה לבצק של 7-10 דק' ואז ללוש שוב בעוצמה מקסימלית 2-3 דק'. לתת לבצק לתפוח כשעה ולהכין את הצורות(הבצק ממש תופח אז מומלץ לעשות צורות קטנות - בינוניות, שלא יצא מידי גדול) להבריש עם ביצה ושומשום, לצורות ניתן התפחה של כ-20 דק' - מספיק בהחלט!
ולהכניס לתנור שחומם מראש ב-250 מעלות. (לא טעות!!!) לשמור על הלחם שלא יישרף.....
בהצלחה!!
בעז"ה אעלה תמונות ביום שישי, בהבטחה בצק שווה ביותר!!! מי שמכינה שתעדכן איך יצא לה
יפיפיות!הבטחתי לעלות תמונות….
עכשיו יצא מהתנור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //