- הוסף לסימניות
אני מאמינה שכולכם נתקלתם במצב בו בינכם לבין הלקוח התגלעו חילוקי דעות
את הסיפור שלי אין לי צורך לפרט הוא היה מזמן עבר נשכח ו...נסלח
נסלח? אז זהו שלא ממש.. חשבתי שסלחתי
אבל סיפור ששמעתי לאחרונה ועוד מקרה שקראתי גרמו לי לחשוב על זה שוב..
עדיין יכולה לרבוץ על הבנאדם ההקפדה שלי כי עדיין כשאני נזכרת במקרה ההוא עולה לי תחושת התסכול..
תכלס הבנאדם לא התנצל על כל עוגמת הנפש שנגרמה לי.. ועדיין גם לא שילם את כל מה שהוא חייב לי..
אבל עכשיו במרחק של זמן.. הכסף הזה גם לא מעניין אותי אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור גם אם הוא ישלם לי את מה שהוא חייב אי אפשר לפצות על עגמת הנפש ההיא..
אני ממש לא רוצה להקפיד על הבנאדם אבל קשה לי!
בימים האלו של בין המצרים ולקראת הימים הנוראים כשמחפשים לעבוד על 'בן אדם לחברו' אני מרגישה את זה ביתר שאת (יצוין שהמקרה קרה לפני למעלה משנה שחשבתי שרק ב'עידנא דריתחא' הסיפור מתסכל אותי) אני רוצה לסלוח אני רוצה לשכוח אבל.... מרגישה שזה בלתי אפשרי
מישהו נתקל במצב דומה? למישהו יש בכלל סוג של עצה?
את הסיפור שלי אין לי צורך לפרט הוא היה מזמן עבר נשכח ו...נסלח
נסלח? אז זהו שלא ממש.. חשבתי שסלחתי
אבל סיפור ששמעתי לאחרונה ועוד מקרה שקראתי גרמו לי לחשוב על זה שוב..
עדיין יכולה לרבוץ על הבנאדם ההקפדה שלי כי עדיין כשאני נזכרת במקרה ההוא עולה לי תחושת התסכול..
תכלס הבנאדם לא התנצל על כל עוגמת הנפש שנגרמה לי.. ועדיין גם לא שילם את כל מה שהוא חייב לי..
אבל עכשיו במרחק של זמן.. הכסף הזה גם לא מעניין אותי אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור גם אם הוא ישלם לי את מה שהוא חייב אי אפשר לפצות על עגמת הנפש ההיא..
אני ממש לא רוצה להקפיד על הבנאדם אבל קשה לי!
בימים האלו של בין המצרים ולקראת הימים הנוראים כשמחפשים לעבוד על 'בן אדם לחברו' אני מרגישה את זה ביתר שאת (יצוין שהמקרה קרה לפני למעלה משנה שחשבתי שרק ב'עידנא דריתחא' הסיפור מתסכל אותי) אני רוצה לסלוח אני רוצה לשכוח אבל.... מרגישה שזה בלתי אפשרי
מישהו נתקל במצב דומה? למישהו יש בכלל סוג של עצה?
הנושאים החמים

Reactions: תודה על חיים..., אהרן 1, תפוח מלון ועוד 6 משתמשים9 //