איך אתם מאחסנים משחקים?

• הוסף לסימניות
במינימום מקום ובמקסימום סדר.

• הוסף לסימניות
יש לקנות קופסאות יפות זו השקעה של מינימום 19 ש''ח לקופסא, זה שווה זה נעים לעין והכל מסודר. (קניתי הרב באיקאה)
משחקים כמו לגו, דופלו, קליקס, מורפן וכ' אני משאירה בקופסאות שלהן, כדי לשמור עליהן אני מעלימה אותן בשעת המשחק כדי שלא ישברו או יקרעו. זה שווה את זה, כך את יודעת מה יש בכל קופסא.
פליימוביל בקופסת איחסון עבה (כמו חד פעמית אבל יותר עבה) עם מכסה, עולה 3.5 ש''ח.

• הוסף לסימניות
ואיפה את ממקמת את כל הקופסאות?
אני שוקלת אם לקנות מגירות/ארון/מדפים פתוחים, או כל דבר אחר לאחסן בו את כל הסלסלאות והקופסאות האלה.
אשמח לשמוע מנסיונכם (או לראות פתרונות מעניינים..)

• הוסף לסימניות
ארון סגור- נראה תמיד הכי מסודר!
גם כשהילדים מטפלים בו...

• הוסף לסימניות
קניתי באימפרית החסד ארון מגרות מאוד יפה דמוי קש, אני מאחסנת שם קפלה, קליקס, קוביות, כלי מטבח וכו' וכשמשחקים מוצאים את המגרה מהארון- מאוד נח ויפה.

• הוסף לסימניות
קניתי באיקאה ארונית פתוחה עם מסילות מתאימות לקופסאות, הקופסאות מגיעות בכמה צבעים, מתאים לחדר ילדים ונוח מאד מאד. אני רוצה לקנות עוד ארונית כזו כדי שיהיה מקום להכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;915360:
קניתי באיקאה ארונית פתוחה עם מסילות מתאימות לקופסאות, הקופסאות מגיעות בכמה צבעים, מתאים לחדר ילדים ונוח מאד מאד. אני רוצה לקנות עוד ארונית כזו כדי שיהיה מקום להכל

וזה לא תופס הרבה מקום משטח החדר?

• הוסף לסימניות
זה כן, וזה תלוי מה את קונה. אני קניתי נמוך ורחב, יש גם צר וגבוה, יש גם מדורג

• הוסף לסימניות
טוב אני בהרבה יותר פשוטה...
אני מאחסנת בקופסאות מטרנה ופמפרס (תלוי לפי הגודל והכמות של הצעצועים) קופסאות מטרנה במדף מיוחד בארון ומאוד מאוד מסודר.
וקרטונים של פמפרס שגזרתי לגובה מסוים מתחת למיטת התינוק. החדר תמיד מטופטפ!
אפילו בן השנה שלי אוסף צעצועים כשגומר לשחק...

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הארון של איקאה - מומלץ ביותר!. לי אישית יש לבן (ממוקם אצלי בנישה מאחורי הדלת)
אך יש להם גם בצבע עץ, ואת המגירות יש בכל מיני צבעים שאפשר להתאים לחדר.
יש מגרות בכל מיני גדלים - אפשר להתאים לפי כמות החלקים של כל משחק. וזה מאד מסודר, ולא יקר.
הנה קישור למוצר הזה באתר שלהם
http://www.ikea.co.il/category/TROFAST

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על סדר, איך אתן מארגנות את הארונות מטבח? במה מאכסנים פסטות, אורז, עדשים וכו'...?

• הוסף לסימניות
בעלי בנה לבד ארון תואם לקופסאות אכסון המשחקים מאיקיאה (אגב, הן באמת איכותיות ויותר זולות מהאפשרויות במקומות אחרים)
את חלקי העץ הזמין מנגר והעלות יצאה חצי מחיר מהארונות שיש באיקאה, שלא נדבר על ההתאמה הספציפית לחדר.
נוח, מסודר ושימושי. יש קופסאות בשלושה גדלים לאחסון משחקים מרובי או מעוטי חלקים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;915581:
גם לי יש את הארון של איקאה - מומלץ ביותר!. לי אישית יש לבן (ממוקם אצלי בנישה מאחורי הדלת)
אך יש להם גם בצבע עץ, ואת המגירות יש בכל מיני צבעים שאפשר להתאים לחדר.
יש מגרות בכל מיני גדלים - אפשר להתאים לפי כמות החלקים של כל משחק. וזה מאד מסודר, ולא יקר.
הנה קישור למוצר הזה באתר שלהם
http://www.ikea.co.il/category/TROFAST

נראה טוב באמת, אבל צריך להגיע לשם..
יש איזשהם פתרונות דומים באזור תלפיות?

• הוסף לסימניות
אני מצטרפת לשאלה של coolpix, ושואלת לא רק איך מאחסנים (למשל בובות, מכוניות, עגלות בובה, בימבות וכו'), אלא בעיקר איך מונעים מהילדים לבלגן את כל המשחקים?... הם עושים כל יום, ולפעמים כמה פעמים ביום, "מדורה" של משחקים ושרים "בר יוחאי"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;915644:
אני מצטרפת לשאלה של coolpix, ושואלת לא רק איך מאחסנים (למשל בובות, מכוניות, עגלות בובה, בימבות וכו'), אלא בעיקר איך מונעים מהילדים לבלגן את כל המשחקים?... הם עושים כל יום, ולפעמים כמה פעמים ביום, "מדורה" של משחקים ושרים "בר יוחאי"...
לעשות פעם אחת 'הדלוקה'.

;)

להרגיל אותם שבסיום המשחק חיייייייבים לאסוף,
אחרי פעמיים הם יבינו לבד שלא משתלם לעשות מדורה מ- 70 סוגי משחקים

• הוסף לסימניות
משום מה הילדים שלי ממש לא מטריד אותם שחיייייייייייייייייייייבים לאסוף.
ובסופו של יום אני נאלצת להתכופף ולאסוף לפחות שלושת רבעי.
ולמרות כל האזהרות, צעקות, עונשים, הבטחות, איומים, פרסים,
אני עדיין זוחלת כל ערב על 4 ואוספת צעצועים מכל פינות הבית.

אולי תעזרו לי, איך אתן עושות את זה??????????????????????

• הוסף לסימניות
חברתי העלימה את המשחקים הבלתי אסופים לשבוע. (:
מאז אין לה בעיות..
לא נוסה באופן אישי.

• הוסף לסימניות
רב הפעמים אני אוספת וביתי לא כל כך ששה לרעיון שהיא צריכה לעזור לי.
אני מסבירה לה (לפני שמוציאים את המשחק) שעם היא רוצה לשחק איתי היא אח''כ אוספת, במהלך המשחק אני אומרת לה: את זוכרת שאח''כ אנחנו רוצים בית מסודר? אז אח''כ אמא עוזרת לך לאסוף...
לאט לאט היא מבינה ואוספת...

לגבי איחסון קיטניות ופסטות: יש לקנות צנצנות זכוכית עם וואקום, שם אני מאחסנת את הכלל. כולל שמרים יבשים (בהקפאה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוריה ח;915686:
משום מה הילדים שלי ממש לא מטריד אותם שחיייייייייייייייייייייבים לאסוף.
ובסופו של יום אני נאלצת להתכופף ולאסוף לפחות שלושת רבעי.
ולמרות כל האזהרות, צעקות, עונשים, הבטחות, איומים, פרסים,
אני עדיין זוחלת כל ערב על 4 ואוספת צעצועים מכל פינות הבית.

אולי תעזרו לי, איך אתן עושות את זה??????????????????????
דבר ראשון,
לא חייבים על 4 אפשר להעזר במטאטא ולרכז הכל למקום אחד.
דבר שני,
אם זה שלשת רבעי.. ולא כמה שהתפספסו, לאחר האיסוף לא חייבים להחזיר למקום, אפשר 'להחביא' את המשחקים הנחשקים לזמן מה, כי לא ידעו להשתמש בהם...

• הוסף לסימניות
*יש אופציה לגזור את הציור והלוגו מהאריזה המקורית ולהדביק בצורה אסתטית וחזקה (למשל עם טפט שקוף) על דופן החיצונית של קופסת הפלסטיק הקנויה. אותו דבר אני עושה עם שקיות של אבקות כביסה שהעברתי למכלים קטנים.
*יש משחקים שניתן לאחסן על הקירות והתקרה כגון דובונים ובובות בערסל.
מתקן כיסים ועוד פתרונות בהתאמה לחדר ולסוגי המשחקים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה