נכתב ע"י דסי;915360:קניתי באיקאה ארונית פתוחה עם מסילות מתאימות לקופסאות, הקופסאות מגיעות בכמה צבעים, מתאים לחדר ילדים ונוח מאד מאד. אני רוצה לקנות עוד ארונית כזו כדי שיהיה מקום להכל
נכתב ע"י ביקי;915581:גם לי יש את הארון של איקאה - מומלץ ביותר!. לי אישית יש לבן (ממוקם אצלי בנישה מאחורי הדלת)
אך יש להם גם בצבע עץ, ואת המגירות יש בכל מיני צבעים שאפשר להתאים לחדר.
יש מגרות בכל מיני גדלים - אפשר להתאים לפי כמות החלקים של כל משחק. וזה מאד מסודר, ולא יקר.
הנה קישור למוצר הזה באתר שלהם
http://www.ikea.co.il/category/TROFAST
לעשות פעם אחת 'הדלוקה'.נכתב ע"י sunshine;915644:אני מצטרפת לשאלה של coolpix, ושואלת לא רק איך מאחסנים (למשל בובות, מכוניות, עגלות בובה, בימבות וכו'), אלא בעיקר איך מונעים מהילדים לבלגן את כל המשחקים?... הם עושים כל יום, ולפעמים כמה פעמים ביום, "מדורה" של משחקים ושרים "בר יוחאי"...
דבר ראשון,נכתב ע"י מוריה ח;915686:משום מה הילדים שלי ממש לא מטריד אותם שחיייייייייייייייייייייבים לאסוף.
ובסופו של יום אני נאלצת להתכופף ולאסוף לפחות שלושת רבעי.
ולמרות כל האזהרות, צעקות, עונשים, הבטחות, איומים, פרסים,
אני עדיין זוחלת כל ערב על 4 ואוספת צעצועים מכל פינות הבית.
אולי תעזרו לי, איך אתן עושות את זה??????????????????????
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים