מה שה המון זמן לא??עוד שעה וארבעים בערך.
אהבתיאצלנו אוהבים אותו מ ב ו ש ל ,כך אפשר לאכול אותו גם בשבת בבוקר בלי שינוי טמפרטורה.
אני מרתיחה מים לגעפילטע פיש עם בצל גזר סוכר מלח ופלפל,
כשרותח מכניסה את הגעפילטע כעבור עשרים דקות את מנות הסלמון והם מתבשלים יחד .
עוד שעה וארבעים בערך.
ח"ו כ"כ הרבה זמןאצלנו אוהבים אותו מ ב ו ש ל ,כך אפשר לאכול אותו גם בשבת בבוקר בלי שינוי טמפרטורה.
אני מרתיחה מים לגעפילטע פיש עם בצל גזר סוכר מלח ופלפל,
כשרותח מכניסה את הגעפילטע כעבור עשרים דקות את מנות הסלמון והם מתבשלים יחד .
עוד שעה וארבעים בערך.
לדעתי זה יותר טעיםח"ו כ"כ הרבה זמן
אנחנו עושים ככה אך מוסיפים חומץ ולימון
רק 10-12 דקות בישול
איזה טעם יש לזה?סלמון עם תבלין טוסקנה.
לא צריך.מהממם, נראה לי אבל שצריך גם קצת שמן קנולה
טעם מתובל [נראה לי שזה תערובת תיבול] טיפונת מלוח,איזה טעם יש לזה?
בלת"ק
אנחנו מאד אוהבים- סלמון עם תבלין טוסקנה.
יוצא פיקנטי וטעים!
שמים קצת שמן ותבלין ואופים, [לא צריך תוספת מלח וכו']
מומלץ מאד!
איזה טעם יש לזה?
גם אנחנו עושים את זה.לדעתי זה יותר טעים
בצל, גזר, עלי דפנה, פלפל אנגלי, חומץ, סוכר ולימון לבשל כחצי שעה
להוסיף את הסלמון לעשר דקות
נקרא "סלמון חמוץ מתוק"
לכבוד שבת קודש!!!!!!
איך?הסלומון היה אצלנו הדג היחיד עד שהתחלתי להכין קציצות ממושט
איזה טעים!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים