פרווה איך להכין צבע מאכל ורוד עם צבע מאכל טבעי לקצפת ורודה?

• הוסף לסימניות
איך להכין צבע מאכל ורוד עם צבע מאכל טבעי לקצפת ורודה?

• הוסף לסימניות
צבע מאכל ורוד טבעי הוא מי בישול סלק (כמובן, סלק מקולף ונקי שבושל במים בלי שום תוספת שהיא). לגבי כמויות אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
לדעתי תנסי טיפה ועוד טיפה ככה עד שתגיעי לצבע הרצוי...
תנסי לעשות עם מזרק!

• הוסף לסימניות
אכן ממים שבושל בהם סלק
אחרי שהסלק מבושל מוציאם אותו
מוסיפים טיפונת סוכר וממשיכים לבשל את המים ללא מכסה עד שחלקם מתאדים ונעשים מרוכזים בצבע כהה ומסמיכים מעט.

אם לא ממשיכים לבשל את המים הצבע יהיה דליל ויהיה צורך ביותר ממנו והוא ידלל את מה שצובעים יותר מדי

אגב,
אם קונים סלק מבושל בתוך שקי וואקום , תמיד יש בשקית מעט נוזל. כדאי לשמור אותו- זה צבע מאכל מוכן לשימוש.

• הוסף לסימניות
אגב,
אם קונים סלק מבושל בתוך שקי וואקום , תמיד יש בשקית מעט נוזל. כדאי לשמור אותו- זה צבע מאכל מוכן לשימוש.
ולמה אפשר להשתמש עם הצבע מאכל הזה
כלומר מה אפשר להכין איתו ?

• הוסף לסימניות
הא אז תשנה במקום ולמה... תכתוב מה!
אם זה מה שמפריע לך במה שכתבתי
אז אני משנה את השאלה שלי ל-מה
בסדר?!
וְלֶמַּה אֶפְשָׁר לְהִשְׁתַּמֵּשׁ עִם הַצֶּבַע מַאֲכָל הַזֶּה
כְּלוֹמַר מָה אֶפְשָׁר לְהָכִין אִתּוֹ ?
זה היה כוונתי בשאלה
מקווה שהייתי ברור
או שבכל אופן צריך לשנות

• הוסף לסימניות
ולמה אפשר להשתמש עם הצבע מאכל הזה
כלומר מה אפשר להכין איתו ?
זה פשוט יכול לשמש כצבע מאכל טבעי.
זה הכל

בכל מקום שנדרש צבע מאכל שיתן ורוד אפשר להשתמש בו. לא לצביעת שוקולד
מעבר לזה לשום דבר

• הוסף לסימניות
אפשר גם עם סלק מגורד שמעורבב עם קצת דבש, מחכים עשר דקות וזה מגיר צבע, הצבע הזה מרוכז מאוד ואפשר לערבב עד לצבע הרצוי

• הוסף לסימניות
אני הכנתי נשיקות וורודות, הוספתי לקצפת טיפה צבע מאכל אדום רגיל וזה היה מושלם. למה חשוב לך טבעי בדווקא? כמות כ''כ קטנה לא נראה לי שיש בזה בעיה

• הוסף לסימניות
אני הכנתי נשיקות וורודות, הוספתי לקצפת טיפה צבע מאכל אדום רגיל וזה היה מושלם. למה חשוב לך טבעי בדווקא? כמות כ''כ קטנה לא נראה לי שיש בזה בעיה
כי זה לא בריא
צבע מאכל אדוםE120 מיוצר מזבובים מיובשים שנטחנו

• הוסף לסימניות
כי זה לא בריא
השאלה היא עד כמה את מקפידה על בריאות חוץ מהצבע מאכל, אם את נותנת חטיפים לילדים, אוכלת עוגות וכו' אין לזה משמעות כי כל אלה גם לא בריאים. אם את בריאה ב100אחוז אז כן זה באמת לא בריא.

• הוסף לסימניות
השאלה היא עד כמה את מקפידה על בריאות חוץ מהצבע מאכל, אם את נותנת חטיפים לילדים, אוכלת עוגות וכו' אין לזה משמעות כי כל אלה גם לא בריאים. אם את בריאה ב100אחוז אז כן זה באמת לא בריא.
*אני לא נשואה*
רופא אמר לי פעם שצבע מאכל זה דבר שנשאר בגוף ומסרטן
אם אני אוכל דברים מתוקים כמו שוקולד זה יהפוך לשומן ושומן כן אפשר להוריד ע"י דיאטה

• הוסף לסימניות
זה ממש לא אותו דבר,
למה לא להשתמש בצבע מאכל בריא וטוב שהקב"ה נתן לנו, אם אפשר בקלות. זה גם זול יותר :p
מי שאוכל בריא כל הזמן, אשריו. מי שמכין מאכלים טעימים ומשובחים מכל ההיצע הקיים, אשריו. ומי שמקפיד על בריאות במה שמסתדר לו - גם אשריו.
(וכן, יש כל מיני סוגים של 'לא בריא', וכל מיני השפעות. יש מדינות בהן צבעי המאכל המסוכנים פשוט אסורים בחוק. אי אפשר להשוות את זה לצריכת סוכר... זה פשוט לא אותה השפעה בכלל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה