- הוסף לסימניות
למי שיש מקסרמהירות החזק ביותר
למי שיש מקסרמהירות החזק ביותר
מים רותחים ממש? זה לא הורס את השמרים?אני משתמשת ב3 הדרכם הנל
1. משתשמשת במים רותחים
2. אחרי שהבצק מעובד מורחת אותו בשמן וממלאה כוס מים רותחים ומניחה את הכוס בתוך גומחה בבצק. ועוטפת את הקערה בנילון נצמד.
3. אחרי הקליעה אני מכניסה לתנור שחומם מראש לעוד 15 שעה או 20 דקות יוצא אוורירי ומקסים!
ולא אכפת לו שישרף המנוע...למי שיש מקסר![]()
מים רותחים ממש? זה לא הורס את השמרים?
יש לי את הקערה.משהי סיפרה לי שיש לה קערת הטפחה של טפואר, והבצק טופח תוך 10 דק'.
מוזר לי מאוד, היא ממש הוציאה לי את העיניים על העניין וטענה שכל הכנים מלווים ממנה את הקערה מרב שהיא כ"כ מוצלחת...יש לי את הקערה.
לא דובים ולא יער.
מתפיח יפה, אבל לא עשר דקות.
מתפיחה שם תמיד כשעה. אולי זה תופח עוד לפני, אבל בטח לא כל כך מהר.
גם אני שמעתי על זה ועושה ככהיש שיטה שניסיתי שתמיד עבדה:
מכסים את הבצק בנילון נצמד ומעל זה שמים שום שלם.
אמיתי לגמרי!
ותזהרי שלא יתפח יותר מידי..
האם ליד התנור או בתוך התנור?או ליד כיריים דולקות
או בתנור על 50 מעלות
בתוך על מעלות נמוכותהאם ליד התנור או בתוך התנור?
עובד פצצהפטנט מעולה שעובד מדהים של קארין גורן מהספר החדש שלה- "חצי חצי"
להניח את קערת הבצק בתוך תנור ריק ורק ולידו ספל עם מים רותחים מהקומקום והבצק תופח תוך מקסימים 3/4 שעה. וחוצמיזה בונוס בגלל האדים שבתנור הבצק יוצא רך מאוד ומאוד אוירירי.
תנסו ותופתעו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים