חסיד מתפתח
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מה הדרך הכי טובה/ קלה/ מהירה לרדת במשקל. אשמח לתגובות
תבחר אחד.טובה/ קלה/ מהירה
קלה. מה הכוונה זריקות? ומה הכוונה דיאטת פחמימות?תבחר אחד.
טובה - לאכול בריא, ארוחות מסודרות, ולעשות כושר.
קלה - זריקות.
מהירה - דיאטטת פחממות.
יפה, אבל אני רואה שאתה נמצא גם איפה שיורדים במשקל וגם איפה שעוליםלהשלים עם המצב
כי אם לא גם נשארים שמנים וגם מתעצבנים ע''ז
גם אם יורדים במשקל לאחר תקופה עולים חזרה
זריקות ויגובי מונג'רוקלה. מה הכוונה זריקות? ומה הכוונה דיאטת פחמימות?
אז אל תשלים עכשו תשלים עוד שנה שנתיים סליחה שאני ככה מייאש אל תקשיב לייפה, אבל אני רואה שאתה נמצא גם איפה שיורדים במשקל וגם איפה שעולים, וגם אני
, אבל זה ממש לא לעניין להשלים עם המצב.
זה מאד קשה ודורש הרבה התמדה ו-שיגרהואולי פשוט אין פתרון קסם ופשוט צריך לשנות הרגלי אכילה וכושר בצורה של צעד אחר צעד כדי שיחזיק לאורך זמן (כמו להתחיל עם הליכה חצי שעה כל יום מתי שנוח ובהמשך לשנות הרגלי אכילה כמו להפסיק לנשנש (וזה בפני עצמו אפשר לעשות בהדרגה) ואח"כ להגביל את הכמות שאוכלים בכל ארוחה ואח"כ לשנות את סוג האוכל וכן הלאה. כמובן זה פתרון אמיתי אבל אם צריך לרזות בבום אז באמת לכאורה אין פתרון חוץ מניתוח
אם רוצים לראות תוצאות כאן ועכשיו אז אתה צודק זה באמת קשה קשה להיות עקבי בזמן שאתה רוצה לראות כבר תוצאות וממילא קשה לנסות את כל הנ"ל אבל עם קצת סבלנות זה גם לא קשהזה מאד קשה ודורש הרבה התמדה ו-שיגרה
זה לא ממש קשור לסבלנות יש הרבה נפילות לדוג' המלחמה- להיות בבית הרבה זמן יוצר שיעממום ושעמום יוצר תאבון מוגבר, ונפילות כאלה הורסות הכל או שגורמות לאכזבה ומורידות את הביטחון להצליח להבאאם רוצים לראות תוצאות כאן ועכשיו אז אתה צודק זה באמת קשה קשה להיות עקבי בזמן שאתה רוצה לראות כבר תוצאות וממילא קשה לנסות את כל הנ"ל אבל עם קצת סבלנות זה גם לא קשה
זה לא ממש קשור לסבלנות יש הרבה נפילות לדוג' המלחמה- להיות בבית הרבה זמן יוצר שיעממום ושעמום יוצר תאבון מוגבר, ונפילות כאלה הורסות הכל או שגורמות לאכזבה ומורידות את הביטחון להצליח להבא
בעז"ה, קל לדבר אבל במעשי זה קצת יותר מורכב
גם במלחמה וכדו' לא חייבים להפסיק בהכל אפשר להתמיד באחד מהדברים אפי' דבר קטן כדי לא להרוס את הרצף ואז בס"ד יש כוח להמשיך אח"כ עם כל הכוח
ברוך ה' יש לי מעט נסיון בענין. והדברים שכתבתי נכונים לגבי כל דסר ולאו דווקא ירידה במשקלבעז"ה, קל לדבר אבל במעשי זה קצת יותר מורכב
[סתם מעניין לא חייב להגיד אתם מהמגזר דק הגזרה או המלא?
אין חכם כבעל הניסיוןאם רוצים לראות תוצאות כאן ועכשיו אז אתה צודק זה באמת קשה קשה להיות עקבי בזמן שאתה רוצה לראות כבר תוצאות וממילא קשה לנסות את כל הנ"ל אבל עם קצת סבלנות זה גם לא קשה
חוזר בי מחלק מהדברים שאמרתי. בסדר?אני מקוה שלפני שאתה עונה כאלה תשובות
אתה מסתמא התנסית בזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים