שואל לעניין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הוא הסביר שמתווך שאין לו בלעדיות ידחף לעסקה גרועהלא ענית על שום טענה שהועלתה פה
ומתווך עם בלעדיות לא ידחף בכלל
הוא הסביר שמתווך שאין לו בלעדיות ידחף לעסקה גרועהלא ענית על שום טענה שהועלתה פה
אפילו לא פעם אחת!!! לא היה שום דירה באזור שחיפשנו כל אותו החודש!!!וכמה זמן ביזבזתם במשך חודש הזה לראות דירות לא רלוונטיות ?
כמה שווה שעה עבודה בערב למשך חודש 50k?וכמה זמן ביזבזתם במשך חודש הזה לראות דירות לא רלוונטיות ?
כמה שווה שעה עבודה בערב למשך חודש 50k?
אפילו לא פעם אחת!!! לא היה שום דירה באזור שחיפשנו כל אותו החודש!!!
אז מה הוא מרויח בדיוק מהבלעדיות?כנראה שכל עוד היה למתווך בלעדיות לא היה לו שום לחץ להביא קונים, כי מה הבעיה - אף אחד לא יתפוס לי...
הוא מרוויח שאם במקרה יבוא לו קונה הוא יביא אותו, ואם תמצא קונה לבד, תצטרך לשלם לו.אז מה הוא מרויח בדיוק מהבלעדיות?
הרי את הכסף שלו הוא יראה רק כשיסגור עיסקה.
אם הוא מתווך טוב הבלעדיות אמורה לדחוף אותו להביא לקוחות ולסגור עיסקה בפרק הזמן הקצר שהוא לבד במערכה.
גם אני לקחתי לבד וכשהתקשרתי ליועצת ושאלתי אותה אם המסלולים שעשיתי הם ואם היא יכולה לשפר לי אמרה שהיא יכולה לשפר לי ב-0.2 בקבועה והיא לוקחת על זה שבע אלף שקל חישבנתי שיקח עוד הרבה שנים לחסוך ב-0.2 שבע אלף ועד אז מן הסתם אני ממחזר את זהכתבתי את זה בהקשר שיועצי משכנתאות הם אנשי שיווק.
הם יצרו מקצוע חדש ומספרים לך איך קודם לא היה אפשרי.
יש להם סיפורי אימה כמה זה בלתי אפשרי לקחת משכנתא לבד. ושאדם שלא למד את זה לא יכול לשלוט בזה וכו' וכו'
אבל פתאום פתחתי את העיניים וראיתי סביבי אנשים שהתעקשו ולקחו משכנתא לבד (והם לא גאונים גדולים) שיצאו עם משכנתא טובה פי כמה ממני בכל הפרמטרים. ואני לקחתי את אחת היועצות המובילות בשוק ויצא לי די גרוע...
בקיצור - שיווק טוב ומסיבי שעובד.
כנראה שהמתווך הראשון שלקחת לא היה מוצלח..נתתי למתווך בלעדיות, אחרי חודשיים שלא הביא אפילו לקוח אחד לראות את הדירה נגמרה הבלעדיות, ומאז היה מטר של לקוחות, גם דרכו, וגם דרך אחרים.
ומי שסגר את העסקה היה מתווך ללא בלעדיות, שהביא לקוחות בקצב מדהים.
כנראה שכל עוד היה למתווך בלעדיות לא היה לו שום לחץ להביא קונים, כי מה הבעיה - אף אחד לא יתפוס לי...
הקב"ה מנהל את העולם והוא ראה שלא נעמוד בזה (תרתי משמע) לשלם את דמי התיווך המעצבנים.
כנראה שיכלת לעשות את זה לבד. ובטח כבר עשיתגם אני לקחתי לבד וכשהתקשרתי ליועצת ושאלתי אותה אם המסלולים שעשיתי הם ואם היא יכולה לשפר לי אמרה שהיא יכולה לשפר לי ב-0.2 בקבועה והיא לוקחת על זה שבע אלף שקל חישבנתי שיקח עוד הרבה שנים לחסוך ב-0.2 שבע אלף ועד אז מן הסתם אני ממחזר את זה
בשום אופן לא היתי קונה!מקרה מהיום קרוב רצה לסגור דירה בצפת של 95 מ"ר ב1100000 לא כולל ה25000 של המתווך
העו"ד ניסח הסכם קבעו להפגש לחתום המתווך מתקשר שהמוכרים החליטו פתאום אחרי שבוע שהכל סגור להעלות את המחיר ב25000 למרות שסוכם אחרת ואותו אחד שואל אותי האם להגיע לעו"ד או לפוצץ את העסקה כי זה מרגיז
החשד שלהם היה שהמתווך מנסה לגזור עוד קופון חוץ מה50000 שקל רווח בסוף הגיעו לעו"ד ושם מתברר שעל הדירה שהמתווך אמר להם שזה 96 מ"ר בטאבו זה 76 מ"ר בפועל המתווך והעו"ד אמרו להם ראיתם את הגודל אין חריגות למה לא לסגור וחייב היום כי הוא רוצה לנסוע לאומן היום ושיצאו להתיעצות
אני אמרתי לו שבשום פנים ואופן לא יסגור כך תחת לחץ וזה מייקר מאוד את המחיר כי כל מ"ר עולה הרבה יותר
אבל אני רואה הרבה יותר את הבעייתיות והחוסר יושר של המתווכים
העו"ד מטעם המוכר או שלהם?מקרה מהיום קרוב רצה לסגור דירה בצפת של 95 מ"ר ב1100000 לא כולל ה25000 של המתווך
העו"ד ניסח הסכם קבעו להפגש לחתום המתווך מתקשר שהמוכרים החליטו פתאום אחרי שבוע שהכל סגור להעלות את המחיר ב25000 למרות שסוכם אחרת ואותו אחד שואל אותי האם להגיע לעו"ד או לפוצץ את העסקה כי זה מרגיז
החשד שלהם היה שהמתווך מנסה לגזור עוד קופון חוץ מה50000 שקל רווח בסוף הגיעו לעו"ד ושם מתברר שעל הדירה שהמתווך אמר להם שזה 96 מ"ר בטאבו זה 76 מ"ר בפועל המתווך והעו"ד אמרו להם ראיתם את הגודל אין חריגות למה לא לסגור וחייב היום כי הוא רוצה לנסוע לאומן היום ושיצאו להתיעצות
אני אמרתי לו שבשום פנים ואופן לא יסגור כך תחת לחץ וזה מייקר מאוד את המחיר כי כל מ"ר עולה הרבה יותר
אבל אני רואה הרבה יותר את הבעייתיות והחוסר יושר של המתווכים
זה אותו עו"ד לשתי הצדדיםהעו"ד מטעם המוכר או שלהם?
מריח מסריח
צריך לוודא היטב היטב שאין פה עוד בעיות.
מי הביא אותו?זה אותו עו"ד לשתי הצדדים
לא הבנתי איך זה קשור ואם הוא אמין?מי הביא אותו?
אתם מכירים אותו?
קיבלתם המלצות מאנשים שמוכרים לכם היטב והם לא פראירים?
אני התמקדתי בדברי על האשכול של המתווך שאלו אותו קודם אותה דירה שאתה מפרסם 96 מ"רלא הבנתי איך זה קשור ואם הוא אמין?
מה זה עושה לגבי לעשות את העסקה או לא?
בפועל המוכרים הביאו אותו המתווך אמר שהוא עובד איתו הרבה מאוד
לגבי האמינות אין לי מושג
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים