יש לכם פרטי יצירת קשר ומידע???יש עכשיו בבני ברק קורס של הרב טריובע ממוקד על גמרא
ממליץ בחום!!
נראה לי שעדיין לא הייתי מלמד....קורסים קורסים
דיייי
תלמד טוב גמרא עד שתהנה מכל מילה שכתובה שם
ואח"כ לא יהיה תלמיד שלא יתחבר לזה
לא מדוייק תלוי לאיזה גיל ואיך להנגיש לילדים את הארמית ואת המושגים אני אישית גם לא כל כך מתלהב מקורסים כל הזמן אבל מי שמרגיש שהוא צריך הכוונה ועצה בנושא אז למה לא?!קורסים קורסים
דיייי
ללמד גמרא זה לא רק שידעו את החומר,קורסים קורסים
דיייי
ללמד גמרא זה לא רק שידעו את החומר,
זה לדעת איך להקנות להם כלים להיות לומדים עצמאיים,
ובהחלט דבר מבורך הוא לשמוע בזה עצות והדרכות.
לא מדוייק תלוי לאיזה גיל ואיך להנגיש לילדים את הארמית ואת המושגים אני אישית גם לא כל כך מתלהב מקורסים כל הזמן אבל מי שמרגיש שהוא צריך הכוונה ועצה בנושא אז למה לא?!
נראה לי שאני קצת יותר מבוגר ממכםללמד גמרא זה לא רק שידעו את החומר,
זה לדעת איך להקנות להם כלים להיות לומדים עצמאיים,
ובהחלט דבר מבורך הוא לשמוע בזה עצות והדרכות.
יש צדק בדבריך,נראה לי שאני קצת יותר מבוגר ממכם
והמלמדים שלימדו אותי היו יראי שמים מרבים
והיתה דוגמה אישית מה זה להתמוגג על סברא בתוס'
וזה מה שראיתי אצלם וזה מה שאני מעביר לתלמידי ב"ה בלי שום קורס
יתכן שאתם למדתם אצל מלמדים שלמדו בקורסים
זה שני חלקים שונים אפשר לראות מדוגמא אישית איזה תענוג יש בלימוד כשיודעים ללמוד אבל כדי שהילד יגיע לזה הוא צריך לדעת ללמוד ולהבין אי אפשר לצפות ממנו שיתענג מהלימוד אם הוא לא יודע ללמודנראה לי שאני קצת יותר מבוגר ממכם
כולם אצלך מצוינים ומבינים את הגמרא ללא שום הבדל ? אין לך כאלה שכמה שהסברת בכיתה וחזרת, בכל זאת הם לא מבינים והציונים שלהם נמוכים ?נראה לי שאני קצת יותר מבוגר ממכם
כמובן שההישגים משתנים לפי ההשקעה והכשרונותכולם אצלך מצוינים ומבינים את הגמרא ללא שום הבדל ? אין לך כאלה שכמה שהסברת בכיתה וחזרת, בכל זאת הם לא מבינים והציונים שלהם נמוכים ?
יש, שיטת הרב וובר !כמובן שההישגים משתנים לפי ההשקעה והכשרונות
בא תתן לי קורס שאחריו כל התלמידים יקבלו 100 אני מגיע ראשון
יש דרך ללמד ברמה נמוכה של הילד הכי חלש ואת זה אני כבר משאיר לקורס שלי שהולך להפתח תחת הכותרת
קורס חדשני מהיום כל התלמידים יקבלו 100!!!!!
השאלה היא האם שיטת הרב וובר היא למתקשים ואינם יכולים להתאים את עצמם לכיתהיש, שיטת הרב וובר !
מידיעה ומניסיון אישי
אגב, זה לא קורס אחד ולאחריו כולם מקבלים 100 אלא זה דורש השקעה ארוכה ועקבית שיכולה לקחת שנה ואפילו שנתיים, אבל בסוף - לא רק יקבלו 100 אלא יותר מכך ! הם פשוט יוכלו ללמוד לבד ! ולהנות מהלימוד
לא חייב אבל כן יכול לפתוח עיניים.או שכל מלמד חייב או לפחות צריך ללמוד וללמד בשיטת הרב וובר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שלוחא דרבנן, ברוך ר, דף גמרא ועוד 9 משתמשים12 //