נכתב ע"י חני 100;569557:נראה לי שככל שהאמא רגועה יותר - התהליך קצר יותר.
כל הפעוטות שאני מכירה מאז שהתחלתי להתעניין בצורה מעשית בנושא. לציין את שנות וותק הגמילה שלי?נכתב ע"י חני 100;569551:מה זה הסטטיסטיקה המקומית?
נכתב ע"י נוי;569565:כל הפעוטות שאני מכירה מאז שהתחלתי להתעניין בצורה מעשית בנושא. לציין את שנות וותק הגמילה שלי?![]()
הכל נלקח בחשבון. תראייני כמה אימהות מתוסכלות שייבשו ילדים בני שנתיים ופחות בוגרים מבינים ומוכשרים, ואיזו סאגת ליכלוכים הם עברו בדרך לייבוש.נכתב ע"י חני 100;569570:כשעושים סטטיסטיקה צריך לקחת בחשבון עוד נתונים - זה לא נכון להסיק מסקנות רק לפי הגיל...![]()
נכתב ע"י סטודנטית;569612:קראתי כתבה של פסיכולוגית כלשהיא (לא זוכרת איפה) שטוענת שניתן לגמול בכל גיל ואפילו תינוקות בני כמה חודשים........וכל מה שההורים לא גומלים עד הגיל הגדול זו עצלות שלהם!
אותי זה הצחיק...............
נכתב ע"י סטודנטית;569612:קראתי כתבה של פסיכולוגית כלשהיא (לא זוכרת איפה) שטוענת שניתן לגמול בכל גיל ואפילו תינוקות בני כמה חודשים........וכל מה שההורים לא גומלים עד הגיל הגדול זו עצלות שלהם!
אותי זה הצחיק...............
נכתב ע"י טירה;569646:גם אצל אמא שלי עבדה השיטה שתמר תיארה (יום ולילה ביחד)
ניסיתי אותה על בני בן ה-2 וחודשיים
בשבועיים הראשונים הכל הלך חלק
א"כ התחיל להרטיב בלילות - אבל כמובן שלא החזרתי את הטיטול
הסתפקתי בסדין נילון וכמות נכבדת של סדינים שמיכות פיג'מות לבנים וגופיות להחלפה
והרבה סבלנות והסברים וחיוכים על כמה שהוא גדול ופעם אחרת רק בשרותים
וכך זה המשיך בערך 4 חודשים כשמידי פעם יש עליות וירידות בכמות ההרטבות
היו שבועות עם 4 הרטבות וגם שבועות יבשים לגמרי
באישהו שלב קנינו לו מיטה חדשה - עד אז ישן במיטת תינוק
הסברנו לו כמה הוא גדול וכו' ושבמיטה של גדולים אסור להרטיב..
לא יודעת איך להסביר את זה
אבל מואז זה הפסיק!!!
הקיצר מומלץ ללכת על יום ולילה יחד גם אם יש פשלות בהתחלה לא נורא
בסוף מגיע השלב שזה מפסיק
וב"כ הסוף הזה מגיע הרבה יותר מהר בהשוואה לילדיםשנשארים עם טיטול בלילה!!!
נכתב ע"י נפ;569808:לא חושבת שגמילה לא נקראת אם זה בלי הלילה. אפשר להגמל טוטאלית רק ביום ולהמשיך טיטולים בלילה עד לשלב יותר מאוחר.
הבת שלי בת 3.5 ונגמלה יופי מההתחלה. היה עדיף לי לחלק את השלב הקשה לשתיים ולגמור קודם עם היום. עכשיו אני רוצה להתחיל איתה גם בלילה ולא נראה לי בעז"ה שיהיה בעיות מיוחדות במיוחד שהיא גדולה ומבינה הרבה יותר.
ולזאת שלחוצה מן הגן, בגנים מודעים לזה (לפחות בגן של הבת שלי) ויש את האופציה הרשמית שאפשר להרטיב בגן בחודש הראשון, לנו גם הכניסו לגן סייעת מיוחדת לשירותים עד לפורים.
(בלי קשר זה לא נעים לילדה שמרטיבה כי אז כל הילדות הגדולות בנות ה-4 לועגות לה)
העיקר בהצלחה!
האם הוא מרגיש לא נעים עם זה - מתבייש בזה?נכתב ע"י ggg;570255:ואולי יש לכם עצות לילדי (בן ה3+) שהיה גמול גם בלילה, ופתאום חזר להרטיב כבר כמה חודשים! האם להעיר אותו באמצע הלילה או לא???? מה לעשות???
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים