אפשר בתשלום גבוה יותר.
וכן אודה מאוד על מידע לויזה ופספורט אמריקאי שיגיע מהר
תודה רבה רבה ממש מידע חשוב ליאני עשיתי לפני חודש בנתב"ג במחיר של 815 ש"ח והדרכון תקף לשנה.
הם נותנים רשימה של חריגים שיכולים לעשות אבל תכל'ס לא מסתכלים על זה בכלל ולא בודקים למה.
בשבוע שעבר שמעתי על כמה שעשו דרכון בשדה התעופה- מעכשיו לעכשיו-
טסו באותו היום. נראה לי שמשרד הפנים פתוח שם עד 6.00 בערב.[/QUOTE
אני חושבת שזה רק במקרה והטיסה בזמן הקרוב-
צריך לברר
תודה רבה רבה ממש מידע חשוב לי
וכמה זמן לקח לך?
והאם הגעת רק בתוך ה48 שעות לפני הטיסה?
מתי ניתן להוציא דרכון בנמל תעופה בן גוריון
בנמל תעופה בן גוריון ניתן להנפיק רק מסמך נסיעה זמני בפרק זמן של 48 שעות או פחות לפני טיסה רק במקרים חריגים.
קבלת מסמך נסיעה זמני בנמל התעופה בן גוריון תתאפשר רק לעומדים בתנאים הבאים:
- מקרה חירום רפואי או הומניטרי של המבקשים או בני משפחה מקרבה ראשונה.
- פטירה בחוץ לארץ של בן משפחה מקרבה ראשונה.
- הנכם נדרשים לצאת מישראל בדחיפות במשלחת מטעם המדינה.
- הכרזה על מצב מיוחד בעורף לפי סעיף 9ג לחוק ההתגוננות האזרחית, התשי"א – 1951.
- הכרזה על אירוע אסון המוני לפי סעיף 90ב לפקודת המשטרה, כדוגמת רעידת אדמה בהיקף נרחב במדינה.
- החלטה על תחילתה של תקופת הפעלת מערך משק לשעת חירום (מל"ח).
- בדרכונכם הביומטרי או הנוכחי נעשתה תקלה של המשרד בהדפסת הפרטים או תמונה ותקלה זו מונעת מכם לצאת מהארץ.
- חיילים בשירות סדיר או בשירות קבע אשר עקב שירותם הצבאי נמנע מהם להגיש בקשה להנפקת מסמך נסיעה מבעוד מועד.
- הנכם צריכים לצאת מישראל כחלק מתא משפחתי (הורים וילדים קטינים) והנכם היחידים שאין בידיכם מסמך נסיעה תקף.
- מקרים מיוחדים ודחופים בשיקול דעת מנהל הלשכה.
מה צריך להביא
בקשה לדרכון זמני בפרק זמן שמעל 48 שעות מזמן הטיסה תוגש בלשכות רשות האוכלוסין וההגירה, בשעות קבלת הקהל.
- תעודת זהות
- דרכון קודם (אם יש)
- 2 תמונות דרכון
- כרטיס טיסה
העלות בגין הנפקת הדרכון תהיה על פי הנקוב בלוח האגרות.
בשביל זה יש את הסעיף האחרון.זה המידע שהם נותנים באתר אך בפועל הם לא בודקים חריגות וגם יש שם ביתן צילום בסמוך לדלפק רשות ההגירה בנתב"ג
אני אפילו נסעתי למשרד הפנים יום לפני הטיסה כי אמרו לי שכדאי להראות בנתב"ג מסמך שניסיתי להוציא דרכון ויקח זמן לקבלתו, ואמרו לי במשרד הפנים שאין שום צורך באישור כזה וחבל על הזמן שהגעתי בשביל זה.
אבל מה שמוציאים בשדה איננו ביומטרידבר שני היום (בביומטרי) כבר לא צריך להצטלם בביתני צילום למיניהם,
אלא רק אצל הפקיד שמנפיק את הדרכון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים