המטבח של סימא
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כך זה נראה..כל פעם שאת נוהגת, את אח"כ מעדכנת בפרוג?
זה לא הכי מדויקשמירת נתיב קורית ע"י מיומנות.
כך זה נראה..כל פעם שאת נוהגת, את אח"כ מעדכנת בפרוג?
זה לא הכי מדויקשמירת נתיב קורית ע"י מיומנות.
אני חושבת שיהיה עדיף לקבל עדכון לפני....כל פעם שאת נוהגת, את אח"כ מעדכנת בפרוג?
שלחתי לך מייל.נסעתי בכביש שמותר בו 90 שזה אומר עם שטח הפרדה אז אף אחד לא יכול לבוא מולי
יקירתי,אבל זה לא מסכן אף אחד
זה פשוט כיף לנסוע מהר (ושוב כשזה לא מסכן אף אחד)
אתם לא תבינו מה ההנאה בזה
אני רואה שכולם תוקפים כאילו שהמהירות שהרשות קבעה זה המצפן היחיד והמיוחד לזהירות בכביש. ובכן אמנם מבחינה חוקית זה החוק אך מבחינת סכנה אין קשר בין התמרור למהירות המסכנת!!
אני אישית בכביש בין עירוני נוסע מהר מאוד, זה מה ששומר על הערנות, הפוקוס החד שלי, המיקוד ושליטה בכביש.
כשיוצא לי לנסוע לאט, עבורי זה מפחיד!! מפחיד ביותר!!
נסיעה איטית בנתיב הימני הוא אחד הדברים הכי מפחידים עבורי!
זגזוג והתפרעות בכביש היא מאוד מאוד מסוכנת בטח כשזה מלווה באגו שמתפתח לתחרויות סמויות.
ואגב בכביש 1 בקטע שהמהירות המותרת הוא 90, הרוב נוסעים על 100+
לכל האנשים שצועקים על מסוכנות ועל חוק אז אתם גם צודקים אבל אני אסע בצורה שאני מרגיש הכי בטוח.
ובכביש ריק לחלוטין 130 זה ממש לא מהר!! ואם מכירים היטב את כל העיקולים והמשך הכביש אז השמים הם הגבול.
שמירה על אמצע נתיב אכן מסובך לשמור כשנוסעים על 80 וכולם מסביב על 120...
כשנוסעים על 130 אוטומטי שומרים על האמצע
אחה"מ מכת"רלא יודע לפי מה, אבל אני בטוח שאם מחר יורידו את כל התמרורים לא יהיה יותר תאונות!
זה גם לכיוון ההפוך, בעיר יש מקומות שאני נוסע ממש לאט הרבה פחות מהמותר.
לא דברתי על נסיעה נגד כיוון התנועה ועקיפות, דברתי על מהירות נסיעה.
מליון לייקים.יקירתי,
את לא בקבוצת תמיכה של חברות
מציעה לשים לב לסגנון הודעות..
ולעניינו,
להחזיק בהגה זה כמו להחזיק אקדח
זה עניין של חיים ומוות!
גם אם זה כיף לירות כדורים לחלל והוא ריק מבני אדם..
אז אם את לא רוצה למצוא את עצמך חלילה פצועה
או בכלא מחשש רצח
ואני בכוונה מקצינה
כי זה חמור
אז בבקשה, עשי לעצמך ולנו הנהגים וההולכי רגל מסביב טובה
ותשמרי על חוקי התנועה
גם אם הכבישים ריקים.
אחרת
תרדי מהכביש בבקשה.
ומחילה מראש אם זה בוטה
החיים יקרים מידי
אם את יושבת על החץ(בעין, כן?) את באמצע הנתיב (אפילו שאת בצד הרכב ולא באמצע)אין איזה מדד מדויק שלפיו אני יכולה לדעת שאני במרכז הנתיב?
אתמול נסעתי על 130 רק כשהכביש היה ממש ריק מרכבים לפני ומצדדי
כך שזה לא סיכן אף אחד!
אפשר להבין את הענין.אני אישית בכביש בין עירוני נוסע מהר מאוד, זה מה ששומר על הערנות, הפוקוס החד שלי, המיקוד ושליטה בכביש.
הכביש היום הוא תחרות מרוצים, ומי מדבר כשיש טוסטוסים על הכביש......
יצא לי לפני תקופה לנהוג בכביש 4, ואני לא מסתכל במד מהירות אלא על הדרך ועל המהירות של הרכבים סבבי ולפני שומר מרחק לנסיעה רגועה , וזה אינדיקציה למצב התנועה והנהיגה שלי.....
לפתע ההוא שיושב לידי אומר לי 'אתה נוסע על 145'!!!
וכ40% מהרכבים סבבי נסעו יותר מהר ממני.
זאת טעות.ואגב בכביש 1 בקטע שהמהירות המותרת הוא 90, הרוב נוסעים על 100+
תוספת: לא לפתח מהירות גבוהה בלי שליטה מוחלטת על שמירת נתיב. קריטי.ביקשת עצה,
שמירת נתיב קורית ע"י מיומנות. כן כן לנהוג הרבה. בזהירות. בריכוז ועם אחריות. וע"י האטה לשמירה על הנתיב.
רח"ל..ואם מכירים היטב את כל העיקולים והמשך הכביש אז השמים הם הגבול.
זה תופעה שנחקרה ואומתה לחלוטין, יש לזה שם מקצועי, לא זוכר מהו. אשמח שיזכירו לי.ככל שאתה לומד יותר, ככה אתה יותר מבין כמה שאתה לא יודע.
אפקט דאנינג-קרוגרזה תופעה שנחקרה ואומתה לחלוטין, יש לזה שם מקצועי, לא זוכר מהו. אשמח שיזכירו לי.
וויז מחשב לפי השיקלול מהוויזים האחרים שקיימים באות מסלולוויז מחשב את זמן הנסיעה לפי המהירות המותרת?
ולפי עוד כמה דברים, ביניהם המהירות הממוצעת שלך.וויז מחשב לפי השיקלול מהוויזים האחרים שקיימים באות מסלול
אני נוסעת הרבה על 443.מי שנוסע ב443 שמותר על 90 ובעוד מלא מלא כבישים בארץ, אז מוזמן לבדוק את המצב... (עכשיו אני מבין מי זה הרכב שנסע לאט בנתיב הפרדה רצוף שם בכביש שהיה מותר 90 והוא עוד נסע על 60 ... כנראה נתן לי עונש)
יש בהגדרות של הווייז אופציה להתחשב בהרגלי הנהיגה האישיים או לא להתחשב, ואז הוא מחושב לפי ממוצע הנהגים הכללי (שנוסעים בד"כ מעט מעל המהירות המותרת).ולפי עוד כמה דברים, ביניהם המהירות הממוצעת שלך.
וברגע שאתה נוסע מאוד מהר ומעלה את ממוצע המהירות שלך הווייז קולט את זה, מקדים לך את זמן ההגעה הצפוי מכאן והלאה,
ואם אתה אחד שמנסה "לנצח" את הווייז (ויש כאלה) זה הופך להיות מסוכן יותר מנסיעה לנסיעה
תגובה מדוייקת! יישר כח!פשוט מפחיד!!
את לא יודעת לנהוג, ומנסה לנהוג כמו נהג מיומן???
את השאלה הראשונה שלך לא היית צריכה לשאול בכלל!!
היית צריכה קודם ליסוע כמה שבועות טובים על נתיב ימני ובמהירות פחותה מהמותר כדי להתחיל ללמוד את הכביש.
לעבור טסט לא הופך אותך לנהגת מיומנת!
לא ברור לי מה עובר בראש של מי שיושב לידך???
פשוט סכנה!!!
ובמחילה מכל אלה שמנסים להציע לך הצעות ולהסכים עם זה שכיף לנהוג מהר
נראה כי השאלה שלך לא במקומה את לא מנסה להבין עניין, רק שוב ושוב שואלת איך לא טסטי ימינה או שמאלה במהירות מופרזת כשאת עדיין לא יודעת לנהוג?!
תיקון טעות.@שוקולד בלונדי סליחה על הבוטות אבל..
בגלל משחקים כאלה נהרסו הרבה משפחות והתפרקו בהילקח בן משפחתם אחר כבוד לבית העלמין בעירם, והם נותרו יתומים, אלמנים, גלמודים, שכולים.
וזה שהרוב נוסעים כך זה לא מתיר את הדבר. הרוב גם לא שומר שבת אז..
גם לפיד אמר שהם הרווווב אבל זה לא עוזר לו כי הרוב יושב בקואליציה ולא באופוזיציה.
חייבת ללמד את עצמך ובכל הכוח (!) יש/יהיו לך ילדים וגם לשאר משתמשי הדרך יש ואנו חייבים לשמור על כווולם!
ויש לנהוג ע"פ חוקי התעבורה. לדאוג שהרכב יהיה צמוד יחסית לסימון הנתיב השמאלי ובמהירות המותרת.
לפחות שיהיה שווה כלכלית הפרסום של הרלב"ד חדשים לבקרים..
תיראי זה לא ככ מצחיק כל הסיפור הזה, אני ינסה להביא את נקודת המבט שלי, למרות שכבר הביאו בכיוון ולמרות שלא תשתכנעי מזה. אבל יש עוד כיוונים גם בשבילך-בסוף.טוב
חוזרת בי לאור כל ההתקפות
צריך לנסוע על פי חוק במהירות המותרת וזה בכלל לא כיף לנסוע מהר
תגובה בוגרתוזה בכלל לא כיף לנסוע מהר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים