- הוסף לסימניות
לפני ההתפרצות הגדולה שלו, בראשית המאה העשרים, הוא לא היה גורם לנכות.סתם וירוס.הפוליו הפך לנכה את מי שנדבק ממנו באותו זמן. לא?
לפני ההתפרצות הגדולה שלו, בראשית המאה העשרים, הוא לא היה גורם לנכות.סתם וירוס.הפוליו הפך לנכה את מי שנדבק ממנו באותו זמן. לא?
נכון, אבל לא לשנות את מה שהקב"ה החליט שיקרה.אנחנו בני אדם, היחידים בעולם שקיבלו כח להשפיע על המציאות.
הפוליו הפך לנכה את מי שנדבק ממנו באותו זמן. לא?
יש מספר זנים של פוליו.לפני ההתפרצות הגדולה שלו, בראשית המאה העשרים, הוא לא היה גורם לנכות.סתם וירוס.
אותי לימדו שהוא מוטציה שנוצרה בארצות הברית בראשית המאה.יש זן שעלול לפגוע במערכת העצבים ולגרום לשיתוק. הוא היה תמיד.
בתחילת המאה עשרים. וכאן בארץ בימי המעברות היו התפרצויות המוניות יותר של הנגיף הקטלני. בעיקר עקב תנאי הסביבה הקשים יותר של המלחמות. המעברות. התנועה בין המדינות. וכו'
יתר פירוט:וזאת כי נגיף שונה לחלוטין מחיידק.
אותו ביולוג פלמוני צודק שנגיפים מהונדסים מתוחזקים במעבדות מחקר ממשלתיות ברחבי העולם, לא בנוגע לקורונה. אחת מקונספירציות רבות שהוטבעו בציבור.אגב, אותו ביולוג אמר (לא ציינתי בהודעת הפתיחה כי לא רלוונטי) שברור לחלוטין שהוירוס מהונדס, כי חלקים ממנו מועתקים בשלימות מווירוסים אחרים, לא קשורים.
הוא ציין שלהערכתו זה היה כמו מליון וירוסים אחרים שנמצאים במעבדות של מלחמה ביולוגית, משהו נסיוני, שפשוט שדלף החוצה.
בלת"קהקורונה, כך הביולוג, היא וירוס. כזה שמשנה משהו יסודי בגוף של האדם, בלתי הפיך.
כבר עכשיו מתברר שכבר אחרי היא יוצאת מהגוף, לפתע מתחוללים כל מיני נזקים מוזרים.
שאלתי אותו אם ייתכן שעוד 20 שנה כל החולים - כולל אלו שכלל לא חשו בשום תסמין כזה או אחר - ישתבש להם משהו, וענה ואמר חד וחלק שכן. אין לדעת.
אכן, רעיון טוב!בלת"ק
מי אמר שתופעות הלואי שאולי תתגלינה תהיינה דווקא שליליות?
אולי כל מי שנדבק בקורונה התחסן דרכה לכל מיני מחלות חשוכות מרפא, או חיזק מאוד את המערכת החיסונית שלו, או משהו נחמד אחר?
לא שמעתי עדיין על אף וירוס בעולם שחיזק מערכת חיסונית.אולי כל מי שנדבק בקורונה התחסן דרכה לכל מיני מחלות חשוכות מרפא, או חיזק מאוד את המערכת החיסונית שלו, או משהו נחמד אחר?
השאלה הזאת תמיד מטרידה אותי וכתבתי אותה כאן לפעמים:ממתי הוא התחיל להשתולל?
אגב, אותו ביולוג אמר (לא ציינתי בהודעת הפתיחה כי לא רלוונטי) שברור לחלוטין שהוירוס מהונדס, כי חלקים ממנו מועתקים בשלימות מווירוסים אחרים, לא קשורים.
הוא ציין שלהערכתו זה היה כמו מליון וירוסים אחרים שנמצאים במעבדות של מלחמה ביולוגית, משהו נסיוני, שפשוט שדלף החוצה.
לי יש. לא על וירוס טבעי אלא וירוס מהונדסלא שמעתי עדיין על אף וירוס בעולם שחיזק מערכת חיסונית.
יש למישהו ידע על וירוס כזה?
כן, אני גם לא מבין את אלו שאומרים להתרחק מחומרים מסרטנים.בלת"ק
מי אמר שתופעות הלואי שאולי תתגלינה תהיינה דווקא שליליות?
אולי כל מי שנדבק בקורונה התחסן דרכה לכל מיני מחלות חשוכות מרפא, או חיזק מאוד את המערכת החיסונית שלו, או משהו נחמד אחר?
הקב"ה לא שם לנו סתם גנים בתאים. ולכן שינוי בגנים יגרום לרוב לנזק לתא.כן, אני גם לא מבין את אלו שאומרים להתרחק מחומרים מסרטנים.
מה זה חומר מסרטן? חומר שעשוי לשנות את הד.נ.א.
למה לחשוב שהשינוי יגרום דווקא לגידול סרטני?
אולי זה דווקא יפתח בי יכולת של קריאת מחשבות?
אני תמיד מביא את המחשב שלי לילדיי הקטנים. אולי יום אחד עוד תצא להם מההקשה האקראית על המקלדת, יצירת מופת נוסח 'איסתרק'.
כן,לי יש. לא על וירוס טבעי אלא וירוס מהונדס
![]()
תקווה חדשה ל"ילדי הבועה" | מגזין | מכון דוידסון
חוקרים הצליחו לרפא תינוקות חסרי מערכת חיסון מתפקדת בעזרת גרסה משופרת של ריפוי גֵניdavidson.weizmann.ac.il
באסה.כן,
אבל ווירוס מהונדס ע''י רופאים לשם ריפוי,
ולא (אולי !!!!!!) ע''י מדענים ביולוגיים סיניים במעבדות התת-קרקעיות שלהם...
נראה לי שמיסטר קורונה בעצמו לא מעודכן בכך...לך תדע אולי הם הינדסו אותו שירפא את כולנו....
אותי לימדו שהוא מוטציה שנוצרה בארצות הברית בראשית המאה.
ואין לי דרך לבדוק אם המידע נכון או שגוי.
| קישורים ומאגרי מידע | |
|---|---|
| סיווגים | |
| נגיף הפוליו | |
| שם בלועזית | Poliomyelitis |
| תחום | מחלות זיהומיות |
| מיקום אנטומי | מערכת העצבים ההיקפית |
| גורם | נגיף הפוליו |
| תסמינים | muscle weakness, שיתוק, paresis, meningism signs, חום, הקאה, שלשול |
| eMedicine | article/306440 |
| DiseasesDB | 10209 |
| MeSH | D011051 |
| MedlinePlus | 001402 |
| ICD-10 | A80, B91 |
כן, אני גם לא מבין את אלו שאומרים להתרחק מחומרים מסרטנים.
מה זה חומר מסרטן? חומר שעשוי לשנות את הד.נ.א.
למה לחשוב שהשינוי יגרום דווקא לגידול סרטני?
אולי זה דווקא יפתח בי יכולת של קריאת מחשבות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים