דיון אינווסקו החזקה סינטטית בהכרח או כאופציה.

• הוסף לסימניות
הרב נועם פל מגלאט הון טוען בתוקף, כי אינווסקו על אף שהיא מוגדרת החזקה סינטטית אין פירוש הדבר כי הם מחויבים להשקיע רק בצורה סינטטית אלא פירוש הדבר כי הם יכולים להשקיע גם דרך עקיבה סינטטית, אבל אם הם רוצים הם יכולים להחזיק גם פיזית את המניות.
לטענתו בכל זמן נתון אינווסקו מחזיקה 6% בערך מהתיק פיזית ולא סינטטית, דבר שיוצר כמובן שאלה הלכתית.

ועל אף שעד היום לשואלים פרטים ששאלו את גלאט הון נאמר כי ניתן לקנות אינווסקו, זה נתון שהתחדש להם לאחרונה ומשכך השתנתה גם התשובה

השאלה האם למישהו יש יכולת לבדוק את הדבר מבחינה עובדתית, התשקיפים שלהם באנגלית כמובן כך שאני אישית לא יודע איך לבדוק את זה.

@ה. שלמה @השקעות R הון אולי לכם יש אפשרות לבדוק את הנושא, אולי @דניאל נבון תוכל לעזור גם
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרב נועם פל מגלאט הון טוען בתוקף, כי אינווסקו על אף שהיא מוגדרת החזקה סינטטית אין פירוש הדבר כי הם מחויבים להשקיע רק בצורה סינטטית אלא פירוש הדבר כי הם יכולים להשקיע גם דרך עקיבה סינטטית, אבל אם הם רוצים הם יכולים להחזיק גם פיזית את המניות.
לטענתו בכל זמן נתון אינווסקו מחזיקה 6% בערך מהתיק פיזית ולא סינטטית, דבר שיוצר כמובן שאלה הלכתית.

ועל אף שעד היום לשואלים פרטים ששאלו את גלאט הון נאמר כי ניתן לקנות אינווסקו, זה נתון שהתחדש להם לאחרונה ומשכך השתנתה גם התשובה

השאלה האם למישהו יש יכולת לבדוק את הדבר מבחינה עובדתית, התשקיפים שלהם באנגלית כמובן כך שאני אישית לא יודע איך לבדוק את זה.

@ה. שלמה @השקעות R הון אולי לכם יש אפשרות לבדוק את הנושא, אולי @דניאל נבון תוכל לעזור גם
תודה רבה
יש להם יותר מ6 אחוז פיזי.
למעשה הם מחזיקים פיזי (כמעט) בהכל.
אך התשואה נגזרת מהSWAP

• הוסף לסימניות

תודה רבה
הערת אגב
זה משהו שהתחדש לאחרונה?
הנושא הזה - של קרנות עם 'ציפוי סינטטי' הוא דבר מפורסם, תעשה חיפוש גוגל על המושג הזה
כך עובדות קרנות אינווסקו
דוקא נשמע לי מעניין שרק 6% יש החזקה פיזית
חשבתי הרבה יותר
ועל כל פנים - אם לגלאט הון זה התחדש רק לאחרונה - המצב קשה...

• הוסף לסימניות

תודה רבה
תפנו את השאלה לשי יונה
Shay.Yona @ invesco.com

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מוזר.
זה שהם מחזיקים בסל מניות, זה דבר די ידוע.
ה'ווארט' של ההיתר, הוא שבעצם חוזה סוואפ במהותו הוא מעין החלפת תשואה.
אינווסקו כביכול נותנת לבנק את התשואה של הסל מניות שלה, והוא נותן לה את תשואת המדד.
כך שאני (מחזיק אינווסקו) לא נהנה ממעשה איסור, כי אין לי שום רווח מרווחי המניות שאינווסקו מחזיקה.

• הוסף לסימניות

תודה רבה
יש תשקיף גם בעברית. (מצורף)
התשקיף מאפשר 2 סוגי השקעה.
1. החזקה בחוזי החלפה ובנכסים לצורך חוזי החלפה.
2. החזקה רגילה במניות.
מופיע שם שמטרת הקרן היא הצורה הראשונה, אך הם עשויים לעבור או לעבור חלקית לצורה השניה בהודעה מראש.

קבצים מצורפים

• P1428719-01.pdf
    KB 606.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
על איזה קרן של אינווסקו מדובר תן לנו את שם הקרן ואני יבדוק את זה בדיוק

• הוסף לסימניות
דיברתי על זה בנושא אחר.
לקרן יש מדיניות קרן ובה כתוב איזה נכנסים היא יכולה להחזיק ואיזה לא, מדיניות קרן זה מסמך מחייב הכי מחייב,
לכן זה לא משנה מה היא מחזיקה בכל רגע נתון עצם העובדה שהיא יכולה להחזיק נכסים מסוימים או לא זה מה שקובע.
זה הדרך לבדוק קרן תמיד.

• הוסף לסימניות
לי אמרו 95% עקיבה פיזית ו 5% עקיבה סינטטית כדאי לנצל פירצת מס על הדיבידנדים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש להם יותר מ6 אחוז פיזי.
למעשה הם מחזיקים פיזי (כמעט) בהכל.
אך התשואה נגזרת מהSWAP
מוזר.
זה שהם מחזיקים בסל מניות, זה דבר די ידוע.
ה'ווארט' של ההיתר, הוא שבעצם חוזה סוואפ במהותו הוא מעין החלפת תשואה.
אינווסקו כביכול נותנת לבנק את התשואה של הסל מניות שלה, והוא נותן לה את תשואת המדד.
כך שאני (מחזיק אינווסקו) לא נהנה ממעשה איסור, כי אין לי שום רווח מרווחי המניות שאינווסקו מחזיקה.
זה נראה לי התשובה כנראה לכל הטענות שעלו כאן, לא את כל התשואה הם מחוייבים לגזור מSWAP אלא חלק יכול להיות בהחזקה ישירה וכנראה על זה מדובר שזה 6%:
יש תשקיף גם בעברית. (מצורף)
התשקיף מאפשר 2 סוגי השקעה.
1. החזקה בחוזי החלפה ובנכסים לצורך חוזי החלפה.
2. החזקה רגילה במניות.
מופיע שם שמטרת הקרן היא הצורה הראשונה, אך הם עשויים לעבור או לעבור חלקית לצורה השניה בהודעה מראש.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות .
בגלל שלא ידעו אנגלית הם אמרו לאנשים להשקיע בלי לבדוק?
ממש מקצועי.
כתבתי שאני לא יודע אנגלית, לגבי גלאט הון כנראה שהם יודעים
ואגב כמערכת גלאט הון אסרו החזקה של אינווסקו,

• הוסף לסימניות
אין אחזקות פיזיות בקרנות של אינווסקו בישראל
האחזקות הפיזיות שייכות לצד שכנגד.
מקור יש?
כי אם אני מבין נכון בתשקיף ש @ה. שלמה העלה כתוב שהם יכולים להחזיק במניות עצמם.
מצורף הקטע שעד כמה שהבנתי משגת זה נאמר

קבצים מצורפים

• P1428719-01.pdf
    KB 131.6 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אני לא יודע אם לצחוק או לבכות .
בגלל שלא ידעו אנגלית הם אמרו לאנשים להשקיע בלי לבדוק?
ממש מקצועי.
לפחות אחד מרבני גלאט הון יודע בעיקר אנגלית
שמו הרב לוין כמדומני. אגב העברית שלו בכל זאת די בסדר

• הוסף לסימניות
מקור יש?
שים לב, הם כותבים שהם צריכים לדווח ולעדכן את התשקיף.
לא ידוע לי על דיווח או עדכון שכזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקור יש?
ציטוט
אולם, הקרן עשויה, לאחר שתשקול את טובתם שלמחזיקי היחידות, להחליט מעת לעת לעבור באופן חלקי או מלא בין כללי המדיניות המתוארים לעיל, ותודיע למחזיקי היחידות מראש על כל מעבר כזה והתשקיף יעודכן בהתאם.

כל עוד שלא הודיעו,
אין החזקה פיזית כאמור.

אני מתפלא על גלאט הון שהם לא מתירים את הקרנות של אינווסקו.
בעבר חשבתי שאולי מפריע לגלאט הון שהצד שכנגד זה בנקים יהודיים וזה הלוואה בריבית לבנק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה