אפשר אולי הסבר יותר ברור?נכתב ע"י GolanArt;1411720:ראיתי שהכניסו תפוז למשל, וגם זה חסר ערך כי חייבים
לדעת שהרעיון כאן הוא לטהר את השרץ.
נכתב ע"י GolanArt;1411589:חשוב שתדעו שלא מדובר במשהו חינמי, כי יש עליות. מאידך
ככל שירבו החברים המחיר יתחלק ויוקטן משמעותית.
לגבי ים הפניות באישי ופה, כל מי שמתנדב כאן, בעז"ה נצרף אותו
לקבוצה, ונהיה כח גדול ומשותף ועבוד בעז"ה בהרמוניה.
אין לי ספק שכשהמטרה היא לשם שמים נטו, אנחנו נגיע לתוצאות אדירות!
תודה לכל הפונים!
נכתב ע"י תקוה;1411852:ומי שלא יכול להתנדב- לא מבין בזה. לא יוכל להיכנס לקבוצה?
לא חבל?
נכתב ע"י אאססתתרר;1411957:אפשר להסביר שוב את הרעיון מהתחלה בצורה מסודרת?
לא כ"כ מובן לי, אם כל אחד יכול לבקש שיפתחו לכולם את האתר שהוא מבקש, מי ערב לנו שלא יהיו תקלות?
ומה אתם מחפשים? כתובות של אתרים נקיים? אם את תפוז הכניסו, אז מה הקריטריונים של אתר נקי?
מאז שפתחת את האשכול, אני עוקבת כדי להבין איך אוכל לעזור במשימה החשובה הזו (אני ממש רוצה), אבל לא קבלתי תשובה
תזכו למצוות
נכתב ע"י אשר וין;1412089:אם הבנתי נכון מדובר באינטרנט חסום שכל אחד יוכל לחסום תוכן בעייתי, ולפתוח תוכן מסוים יתאפשר רק על ידי כמה מוסמכים לכך.
וכן אם הבנתי נכון מדובר במוצר אחד כללי ולא מותאם לכל אחד על פי צרכיו, נניח, עיתונאי שזקוק לאתרי חדשות וכדומה לא יוכל להינות מחסימה זו.
הבנתי נכון?
נכתב ע"י GolanArt;1412105:לא. חסימת המשתמשים הספציפיים, תהיה רק ההידור אחרי הקטיף... (ושוב עוד לא
סגורים מה יהיה עם זה בדיוק)
לגבי עיתונאי, זו שאלה טובה. צריכים לחשוב על זה, כי לטהר שרצים זה בלתי אפשרי מצד אחד, ומצד שני איך עוזרים במקרה כזה?
אבל בגדול, אין כרגע כוונה לפתוח אתרי חדשות, אולי רק את הנקיים לגמרי.
אתרי חדשות "חרדיים" שיש בהם פינה לנשים שבהם מוצגות תמונות של דוגמניות
שמדגמנות "בגדים צנועים" וכ', זה וודאי לא בא בחשבון...
מה שלא מופיע בעיתון חרדי, כזה שאתם לא מפחדים שיהיה זרוק בסלון על
הרצפה, לא אמור להיות פתוח אצלנו!
נשים שזקוקות לכתבות מיוחדות לנשים ששם מוצגות תמונות, לא יקבלו מענה
בסינון הזה, ואני מניח שמדובר במיעוט.
השאיפה שלנו היא, שאת המסך הזה בבית, לא נפחד לפתוח גם אם הילדים
הטהורים שלנו יעמדו לידינו!!!
נכתב ע"י trew;1412152:היי ישאר כח גדול!
בקשר למימוש איך תסתדר עם מערכת האימות החדשה של פיירפוקס (ובקרוב מאוד גם כרום)? האימות מתבצע על ידי צד שלישי.
בכל אופן למה שקשור לפה חייבים שיהיה אפשרות להוסיף יותר מלינק אחד כל פעם
יש לי 50 לינקים ברשימה לדוגמה לא נראה לי לשבת להכניס אחד אחד.
חוץ מזה אילו קריטריונים יש כדי להכניס אתר, רק כאלו נקיים לגמרי או כאלו שעם סינון מועט זה יוכל לעבור?
נכתב ע"י אשר וין;1412154:סליחה שאני שואל שוב, אקווה שהתשובות תועלנה לרבים.
מי אחראי על החסימה?
(אסביר את עצמי, כיום יש מאות שמחוברים לאינטרנט, וברשותם רק אתרים הנצרכים לצורך פרנסתם בלבד, לדוג' סופר וכותב מאמרים, לא יצפה בשאטרסטוק, וגרפיקאי לא ישוטט בויקיפדיה. וכו' האם הפיתרון הוא גם להם, או רק לאלו שהכל פתוח חוץ ממה שאסור, או מכיל תוכן פסול.)
ושאלה במשקל דומה, מה עם אתרים השנוים במחלוקת לגבי "טהרתם", שיהיו כאלו שיפתחו אכן אתרים אלו ליד ילדיהם, ויהיו הורים שלא יחפצו שילידיהם יראו ולו שמץ של חדשות, ולו החרדי ביותר?
נכתב ע"י אברך;1412204:ראשית כל יישר כח גדול. אשריכם.
דבר נוסף, חייבים לעשות כמה רמות סינון. כמו שיש כאלו שלא מכניסים הביתה שום עיתון, אך הם עובדים והם צריכים אינטרנט. ויש כאלו שקוראים משפחה, ויש עוד כמה באמצע, האינטרנט שלהם לא יכול להיות באותה רמת סינון.
נכתב ע"י אברך;1412204:ראשית כל יישר כח גדול. אשריכם.
דבר נוסף, חייבים לעשות כמה רמות סינון. כמו שיש כאלו שלא מכניסים הביתה שום עיתון, אך הם עובדים והם צריכים אינטרנט. ויש כאלו שקוראים משפחה, ויש עוד כמה באמצע, האינטרנט שלהם לא יכול להיות באותה רמת סינון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים