נשמע חלוםהרבה פעמים הוא צופר להם ומסמן להם הכל בסדר אני ממתין לכם..
אני מאד מעריך ומכבד אותך. ודוקא מסיבה זו אני ממליץ לך לא למהר בכל בעיה לתקוף מיד את חברי הכנסת. בפרט שלא שמעת מעולם באופן ישיר, מהם או מעוזריהם, עם איזה דברים הם מתמודדים יום יום, שעה שעה.לוידע. אני לא משתמש בתח"צ ולא כ"כ מבין בזה.
אבל אם הוא הלך להיות נהג שיתנהג בהתאם וע"פ חוקי משרד התחבורה.
בלי "לפספס" תחנות ולברוח לממתינים בתחנות..
אצלנו בצפון כמעט ולא שומעים כאלה דברים, אני בכולופן. הילדים כן נוסעים בתח"צ ולא שמעתי כאלה דברים ממש נדיר.
אני רואה מהבית משפחות/אנשים רצים לתחנה להספיק את האוטובוס המתקרב הרבה פעמים הוא צופר להם ומסמן להם הכל בסדר אני ממתין לכם..
גם לא בסדר,אני רואה מהבית משפחות/אנשים רצים לתחנה להספיק את האוטובוס המתקרב הרבה פעמים הוא צופר להם ומסמן להם הכל בסדר אני ממתין לכם..
נוהל הטיפול בפניות קובע כי כאשר פותחים את הפניה על 'התנהגות נהג' לא יפתח הליך אכיפה מנהלי מול החברה אם המתלוננים לא יבואו להעיד.זו הבעיה הגדולה שלנו, אנחנו חזקים בלקטר על המקלדת, אבל כשצריך טיפה מאמץ.......
לפני כמה זמן?ובכלל לא חזרו אלי
עבר חצי שנהלפני כמה זמן?
לוקח להם מ-ל-א זמן עד שהם מתייחסים
לי לקח נראה לי יותר מחודשיים
לעיתים נדירות קורה גם בבני ברק...אני רואה מהבית משפחות/אנשים רצים לתחנה להספיק את האוטובוס המתקרב הרבה פעמים הוא צופר להם ומסמן להם הכל בסדר אני ממתין לכם..
שמעתי פסק הלכה שאם האוטובוס לא מתעכב יותר זמןגם לא בסדר,
שאר הנוסעים לא צריכים להתעכב בגללם,
שלחתי תלונה בפניות הציבורזה משרד התחבורה
זה משטרה![]()
הגשת תלונה על התנהלות בתחבורה ציבורית
שירות זה מאפשר להגיש תלונה על שירות לקוי או פוגעני בקווי תחבורה ציבורית, רכבת ישראל, הרכבת הקלה ומוניות.www.gov.il
זה מייל פניות הציבור![]()
בקשה להגשת תלונה במשטרה
שירות זה מאפשר להגיש בקשה להגשת תלונה במשטרה באמצעות הרשת. במקרי חירום יש לדווח למוקד 100.www.gov.il
פשוט תעשי העתק הדבק לכולם
אני מאמין שאפילו שזה קבלני יש להם אחריות עליהם
pniyot$kavim-t.co.il
רק שיהיה רשום לך בצורה מסודרת שעת הנסיעה, זמן היציאה של האוטובוס וכו'שלחתי תלונה בפניות הציבור
וכן במשטרה וכן התלוננתי לחברת קווים
תודה לכל מי שעזר ועוזר
הפעם אני לא הולכת לוותר להם
זה כבר פעם שניה שנהג קווים עושה לנו את זה
בפעם הקודמת זה קרה עם בת קצת מיוחדת שלי
שהנהג פשוט שינה מסלול והוריד אותה רחוק מהבית
אבל אז הייתי תמימה ולא התלוננתי חוץ מלחברת קווים
ותוסיפי עוד פניה אחת,שלחתי תלונה בפניות הציבור
וכן במשטרה וכן התלוננתי לחברת קווים
תודה לכל מי שעזר ועוזר
הפעם אני לא הולכת לוותר להם
זה כבר פעם שניה שנהג קווים עושה לנו את זה
בפעם הקודמת זה קרה עם בת קצת מיוחדת שלי
שהנהג פשוט שינה מסלול והוריד אותה רחוק מהבית
אבל אז הייתי תמימה ולא התלוננתי חוץ מלחברת קווים
אין כאן המקום לדבר על מה הם עושים ומה לא, ואני בכלל לא מאלה שממהר להספיד אותם.אני מאד מעריך ומכבד אותך. ודוקא מסיבה זו אני ממליץ לך לא למהר בכל בעיה לתקוף מיד את חברי הכנסת. בפרט שלא שמעת מעולם באופן ישיר, מהם או מעוזריהם, עם איזה דברים הם מתמודדים יום יום, שעה שעה.
אין, הישראלים מה שתעשה להם יתלוננוגם לא בסדר,
שאר הנוסעים לא צריכים להתעכב בגללם,
סופסוף יש מילה טובה על בני ברקלעיתים נדירות קורה גם בבני ברק...
ומה היה קורה אם כולם היו צועקים? גם זה קרה, ואז הנהג נעצר בצד, ואומר "אני לא מרגיש טוב" וכולם יורדים!הבעיה כאן במודעין עילית כולם כמו דגים היה נהג שנסע בפראות בכיכר והעגלה של אישה אחת התפך צעקתי לנהג שיסע לעט וכמובן התעצבן וצעק חזרה וכל הנוסעים כמו דגים אז אל תבכו...
אז תשלוף את הפלאפון שלך ו"תצלם" אותוהבעיה כאן במודעין עילית כולם כמו דגים היה נהג שנסע בפראות בכיכר והעגלה של אישה אחת התפך צעקתי לנהג שיסע לעט וכמובן התעצבן וצעק חזרה וכל הנוסעים כמו דגים אז אל תבכו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים