תח"צ איפה אני מגישה תלונה על נהג אוטובוס ערבי

• הוסף לסימניות
לוידע. אני לא משתמש בתח"צ ולא כ"כ מבין בזה.
אבל אם הוא הלך להיות נהג שיתנהג בהתאם וע"פ חוקי משרד התחבורה.
בלי "לפספס" תחנות ולברוח לממתינים בתחנות..

אצלנו בצפון כמעט ולא שומעים כאלה דברים, אני בכולופן. הילדים כן נוסעים בתח"צ ולא שמעתי כאלה דברים ממש נדיר.
אני רואה מהבית משפחות/אנשים רצים לתחנה להספיק את האוטובוס המתקרב הרבה פעמים הוא צופר להם ומסמן להם הכל בסדר אני ממתין לכם..
אני מאד מעריך ומכבד אותך. ודוקא מסיבה זו אני ממליץ לך לא למהר בכל בעיה לתקוף מיד את חברי הכנסת. בפרט שלא שמעת מעולם באופן ישיר, מהם או מעוזריהם, עם איזה דברים הם מתמודדים יום יום, שעה שעה.

• הוסף לסימניות
אני רואה מהבית משפחות/אנשים רצים לתחנה להספיק את האוטובוס המתקרב הרבה פעמים הוא צופר להם ומסמן להם הכל בסדר אני ממתין לכם..
גם לא בסדר,
שאר הנוסעים לא צריכים להתעכב בגללם,

• הוסף לסימניות
זו הבעיה הגדולה שלנו, אנחנו חזקים בלקטר על המקלדת, אבל כשצריך טיפה מאמץ.......
נוהל הטיפול בפניות קובע כי כאשר פותחים את הפניה על 'התנהגות נהג' לא יפתח הליך אכיפה מנהלי מול החברה אם המתלוננים לא יבואו להעיד.
לכן, אם אינכם מתכננים לבוא להעיד אפשר לפתוח את הפניה למשרד התחבורה על "אי עצירה בתחנה" (לדוג') כך שיפתח הליך אכיפה מנהלי מול החברה בכל מקרה, מה שאומר שהחברה תיקנס בקנס כספי, דבר שמניסיון שלי גורם לחברה לטפל בעצמה ביעילות בנהג הסורר...

• הוסף לסימניות
התלוננתי במשרד התחבורה
על אותו מקרה, אי עצירה ועוד
ובכלל לא חזרו אלי

• הוסף לסימניות
לעיתים נדירות קורה גם בבני ברק...

• הוסף לסימניות
גם לא בסדר,
שמעתי פסק הלכה שאם האוטובוס לא מתעכב יותר זמן
ממה שיכול להיות זמן עצירה בתנה רגילה אין גזל...

• הוסף לסימניות
זה משרד התחבורה
זה משטרה
זה מייל פניות הציבור
פשוט תעשי העתק הדבק לכולם
אני מאמין שאפילו שזה קבלני יש להם אחריות עליהם
pniyot$kavim-t.co.il
שלחתי תלונה בפניות הציבור
וכן במשטרה וכן התלוננתי לחברת קווים
תודה לכל מי שעזר ועוזר
הפעם אני לא הולכת לוותר להם
זה כבר פעם שניה שנהג קווים עושה לנו את זה
בפעם הקודמת זה קרה עם בת קצת מיוחדת שלי
שהנהג פשוט שינה מסלול והוריד אותה רחוק מהבית
אבל אז הייתי תמימה ולא התלוננתי חוץ מלחברת קווים

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שעזר ועוזר
רק שיהיה רשום לך בצורה מסודרת שעת הנסיעה, זמן היציאה של האוטובוס וכו'

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שעזר ועוזר
ותוסיפי עוד פניה אחת,
לד'
שהוא כל יכול!! :)
ובעזר"ה שנהגים כאלה ירדו מהאוטובוס מהר!!!
אנחנו ראויים ליותר!!!!

• הוסף לסימניות
אני מאד מעריך ומכבד אותך. ודוקא מסיבה זו אני ממליץ לך לא למהר בכל בעיה לתקוף מיד את חברי הכנסת. בפרט שלא שמעת מעולם באופן ישיר, מהם או מעוזריהם, עם איזה דברים הם מתמודדים יום יום, שעה שעה.
אין כאן המקום לדבר על מה הם עושים ומה לא, ואני בכלל לא מאלה שממהר להספיד אותם.
רק לפי מה שאני למד מאשכולות סמוכים יש המוון תלונות בנושא תח"צ בעיקר מודיעין עילית וגלילותיה כבר שנים, והציבור החרדי הרי רובו משתמש בתח"צ ולכן מן הראוי שיעשו סוף לסאגה הזו
גם לא בסדר,
אין, הישראלים מה שתעשה להם יתלוננו 😉

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תשימו לב ששינו בחנוכה להרבה מהקווים את המסלולים ויתכן שגם שינו את לקו שלכם את המסלול ופשוט לא ראיתם את ההודעה של משרד התחבורה

• הוסף לסימניות
הבעיה כאן במודעין עילית כולם כמו דגים היה נהג שנסע בפראות בכיכר והעגלה של אישה אחת התפך צעקתי לנהג שיסע לעט וכמובן התעצבן וצעק חזרה וכל הנוסעים כמו דגים אז אל תבכו...

• הוסף לסימניות
u
הבעיה כאן במודעין עילית כולם כמו דגים היה נהג שנסע בפראות בכיכר והעגלה של אישה אחת התפך צעקתי לנהג שיסע לעט וכמובן התעצבן וצעק חזרה וכל הנוסעים כמו דגים אז אל תבכו...
ומה היה קורה אם כולם היו צועקים? גם זה קרה, ואז הנהג נעצר בצד, ואומר "אני לא מרגיש טוב" וכולם יורדים!
אם היינו גרים בצפון תל אביב, והיינו בעלי אמצעים, והייתה לנו השפעה כלשהי במדינת הפשע (בצווארון לבן) שאנו חיים בה, הכל היה אחרת.

• הוסף לסימניות
אז תשלוף את הפלאפון שלך ו"תצלם" אותו
זה הפיתרון שברוב המקרים עובד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה