אשתי לא עובדת בהייטקאני שמה לב לפי תגובות האנשים
במה כל אחד עובד
ואיפה כל אחד גר
זה דוקא מענין.
אני מבינה שאשתך עובדת בהיי טק![]()
אני לא אומר אם כדאי לקנות אבל יש כאלו שבפרפורי גסיסה האלופרפורי גסיסה
לפני הנחיתה הגדולה והכואבת
של הקבלנים
חושב שבתוך 10 חודשים ירידה של 300-400 אלף .אני לא אומר אם כדאי לקנות אבל יש כאלו שבפרפורי גסיסה האלו
הרוויחו 100-200 אלף ש"ח בתוך כמה חודשיים ובשנה חצי מיליון ש"ח
האם אתה חושב שגם ירדו המחירים ב-200 אלף בתוך חודשיים?
(אני חושב שגם בתוך שנה לא ירד ב200 אלף)
אמנם הטירוף של עלייה של מאות אלפי ש"ח בכל הארץ זה כנראה לא ימשיך
אחרת בתוך כמה שנים של דירה 3 חדרים במרכז הארץ תעלה 3.5 מיליון
ואני חושב מליון/מליון וחצי תוך חודשיים.חושב שבתוך 10 חודשים ירידה של 300-400 אלף .
(20 אחוז) .
בעבר בארה"בזה חוב בגלל שהריביות על משכנתאות בב"ש
יותר יקרות משכירות
ציבור יקר
תבינו מה שבאמריקה הגדולה כבר מפנימים
השוק לא מה שהיה!
גם בירושלים היה תקופה של ירידות מהקורונה ועד לפני תקופה קצרהגם בב"ב ומ"ע נעצרו המחירים והמכירות
תבדוק עם ר נתן
ואז קונה יקבל עודףואני חושב מליון/מליון וחצי תוך חודשיים.
אני לא אומר אם כדאי לקנות אבל יש כאלו שבפרפורי גסיסה האלו
הרוויחו 100-200 אלף ש"ח בתוך כמה חודשיים ובשנה חצי מיליון ש"ח
האם אתה חושב שגם ירדו המחירים ב-200 אלף בתוך חודשיים?
(אני חושב שגם בתוך שנה לא ירד ב200 אלף)
אמנם הטירוף של עלייה של מאות אלפי ש"ח בכל הארץ זה כנראה לא ימשיך
אחרת בתוך כמה שנים של דירה 3 חדרים במרכז הארץ תעלה 3.5 מיליון
בואואני חושב מליון/מליון וחצי תוך חודשיים.
ביום שהם יעצרואני לא יודע אם ירדו מחירי הדירות או לא, אבל אני רק יודע שאם כן.... יהיה פה מעניין ברמות כי -
בעולם ההשקעות ידוע שמשקיע טוב זה אחד שלא נבהל מכל תזוזה קטנה או גדולה במניה, כי השקעה זה לטווח ארוך
אבל מי שהשקיע בדירה רובם ככולם זה סתם אנשים רגילים שמעולם לא חשבו/ בררו על עולם ההשקעות, וקנו דירה רק כי זה השקעה מאוד בטוחה ויציבה,
ןלכן ביום שיהיה ירידה הכי קטנה במחירי הדירות, אנשים יהיו בטירוף חושים למכור את הדירות שלהם, כי הם יהיו בבהלה שעוד רגע המחירים עוד יותר ירדו, ואני חושב שזה יעשה בלאגן מטורף בשוק הדירות עד כדי קריסה..
אבל תכלס' לא נראה לי שיש צד שהמחירים ירדו, ולו מהעובדה שאם הדירות ירדו מעל ל30% אפשר לומר קדיש על הבנקים,
ולזה הבנקים לא יתנו לעולם לקרות, אז מה שלא יהיה האינטרס של הלכלכה זה שהמחירים לא ירדו, אולי רק שיעצרו.
משקיען טובאני לא יודע אם ירדו מחירי הדירות או לא, אבל אני רק יודע שאם כן.... יהיה פה מעניין ברמות כי -
בעולם ההשקעות ידוע שמשקיע טוב זה אחד שלא נבהל מכל תזוזה קטנה או גדולה במניה, כי השקעה זה לטווח ארוך
אבל מי שהשקיע בדירה רובם ככולם זה סתם אנשים רגילים שמעולם לא חשבו/ בררו על עולם ההשקעות, וקנו דירה רק כי זה השקעה מאוד בטוחה ויציבה,
ןלכן ביום שיהיה ירידה הכי קטנה במחירי הדירות, אנשים יהיו בטירוף חושים למכור את הדירות שלהם, כי הם יהיו בבהלה שעוד רגע המחירים עוד יותר ירדו, ואני חושב שזה יעשה בלאגן מטורף בשוק הדירות עד כדי קריסה..
אבל תכלס' לא נראה לי שיש צד שהמחירים ירדו, ולו מהעובדה שאם הדירות ירדו מעל ל30% אפשר לומר קדיש על הבנקים,
ולזה הבנקים לא יתנו לעולם לקרות, אז מה שלא יהיה האינטרס של הלכלכה זה שהמחירים לא ירדו, אולי רק שיעצרו.
כך הפך לאבל מחולנו מאשכול אופטימי על מחירי הדירותואז ה ירחם מה יהיה
גם הבנקים לא יוכלו לעצור את זה
א. למה ירד מחירי השכירות אם הריביות יהיו יותר יקרות?שאלה,
למה לא יוצאים במשכנתא 100% מימון בריבית מעט יותר גבוהה,
עבור אלו שאין להם הון עצמי?
הביקוש לשכירות ירד,
פחות אנשים יקנו דירות להשקעה והשוק יתמתן.
זה מה שאני אומר שבעלי הדירות הם לא בהכרח משקיענים אלופים ורגועים ויציבים,זה משחק מאד מסוכן
צריך לדעת לזהות את ההזדמנות ולא להיבהל מהפסדים
העיקר זה שאתה לא צריך את הכסף עכשיו
אם אתה צריך נזיל תברח מהשקעות
לא נכוןביוון
ביוון
וזה איפה?בגדול כדאי לקנות איפה שהמחירים פחות זינקו שם יש יותר סיכוי לשמירת ערך/עלית ערך
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים