- הוסף לסימניות
איך ומתי מבקשים, אשמח לכל מידע.אני בקשתי ליהות במחלקה החדשה והיה מדהים .
איך ומתי מבקשים, אשמח לכל מידע.אני בקשתי ליהות במחלקה החדשה והיה מדהים .
שהייתי בחדר לידה שמתחלים להתארגן למעבר.איך ומתי מבקשים, אשמח לכל מידע.
זמינות המרדימים גבוהה (אפשר לומר אפילו מאוד מאוד גבוהה. לא היה בית חולים שנתקלתי בכזו מהירות)אני אשמח לעוד מידע אקטואלי על שיבא.
ממי שילדה לאחרונה .
חשוב לי בעיקר זמינות של מרדים
מיילדות נעימות ולא חסרות סבלנות
חדרים מרווחים במחלקה עם שרוצים ומקלחת בכל חדר ולא יותר מ2 בחדר
ואוכל למהדרין נורמלי.
אני יולדת תמיד בהר הצופים ונגיד מבחינה דתית ירושלמים חילונים זה אחרת...מתלאביבים
חוץ ממיילדות קרירות.זמינות המרדימים גבוהה (אפשר לומר אפילו מאוד מאוד גבוהה. לא היה בית חולים שנתקלתי בכזו מהירות)
המיילדות לא נעימות (אולי מזל שלי.. קרירות כאלו) אבל סבלנות רבה היתה וקשב רב לרצונות שלי בלידה.
חדרים מרווחים 2 בחדר עם שירותים ומקלחת -V
אוכל למהדרין נורמלי - מעולה.
בגדול לפי ההעדפות שלך - נראה ששיבא מכסה יפה את רצונותייך.
הכל תלוי על מי את נופלת.חוץ ממיילדות קרירות.
בלידה חייבים להרגיש נול זה מצב לא נעים לי בתור אשה .....
וחוץ מזה? כל השאר? איך?הכל תלוי על מי את נופלת.
לי היתה אחת סופר רגשנית.
זה ממש מפחיד לא לדעת על מי תפלי. .
ממי???אם לא מתאימה לך המילדת את מבקשת החלפה
מצד שני הן היו סבלניותחוץ ממיילדות קרירות.
בלידה חייבים להרגיש נול זה מצב לא נעים לי בתור אשה .....
לא מהרופאה / האחראיתממי???
מהמיילדת??
לא נעים....
האמת שבעלי אסרטיבי מאד ודורש במקומי חדר נורמלי עם שומרת שבת אם זה יוצא שבת ועוד הרבה....
בהר הצופים ממש הקשיבו לו ואני מפחדת שבמקום אחר יכעסו עליו
זה לא באורח פלאילא מהרופאה / האחראית
יש בתהש גם מיילד גבר
נתקלתי בהרבה שביקשו להחליף אותו והענין בוצע.
בעלך צריך לגשת לדלפק או לאחראי
לשאול אם אפשר להחליף מיילדת כי אשתו מרגישה ממש לא בנוח איתה ולא מתחברת לסיגנון
בלי תביעה וצעקות. שאלה. האם אפשרי וזמין...
אגב בשיבא בעלך לא יצטרך לומר מילה
ב"אורח פלאי" שומרות שבת צוותו לשבת רק ביחד עם שומרות שבת.
מסכימה איתך על סעיף 6. היה החלק הקשהאני לא נהניתי בשיבא בכלל
נכון המקום משופץ
ואוכל טעים ממש
ומהדרין
אבל:
1. המוני מאוד מרגיש תחנת רכבת
2. אין יחס אישי או יחס בכלל
3. על כל דבר כמו תרופה או משכך כאבים היתי צריכה לבקש 1000 פעם
4. אין מספיק צוות במחלקה
5. הם רק מנסים לשכנע אותך לחתום ולעוף הביתה כדי לפנות להם מיטה
6. אין הפרדה, יש תינוקות כל הזמן בחדרים כולל בלילות שבוכים כל הזמן!!!!!! וזה הוציא אותי מדעתי
לא יכולתי לישון, לא יכולתי לנוח
ביקשתי לעבור חדר לא נתנו לי
לא חשבתי לשאול על בכי ש"ך תינוקותמסכימה איתך על סעיף 6. היה החלק הקשה
וגם בקטע הזה ובקשת העברת חדר קיבלתי מהאחות הסבר על זה שבכי הוא דרך של תינוקים להביע את עצמם. מצידי. אבל שרק הבייבי שלי יביע את עצמו באוזניי --
אם כי אחרי הנאום הנ"ל כשהיא ראתה אותי 10 דקות אחר כך מסתובבת ביאוש במחלקה - היא העבירה אותי חדר.
ולכן גם החוויה שלי מבחינתי לא חיובית על שיבא
אבל שמתי לב על מה ציינה השואלת שחשוב לה ביותר ועליו עניתי.
נתקלתי כבר בהרבה נשים שהביות הגמיש של שיבא (איש הישר בעיניו יעשה) שמונע מהם בתכלס לבצע הפרדה , נשמע להן אידיאלי ופחות אכפת להם התינוק הבוכה של השכנה.
תרופות או משככי כאבים קיבלתי במיידי
כנ"ל כל סוג של ציוד שהיה נדרש
ואותי דווקא ניסו לשכנע להשאר עוד לילה . לא נשארתי בגלל הבכיות הנ"ל.
אין הפרדה בחדרים בין נשים שרוצות ביות מלא לבין אלו שרוצות ביות חלקיהיה כאן שתי דעות סותרות לגבי ההתינוקיה בשיבא
מישהי יודעת לומר מה נכון?
האם לאורך היום מטפלים בתינוקות בתינוקיה ובלילה יש שקט בחדרים
או שהתינוקות ביחד עם האמהות? ובלילה יש רעש
ממש חשוב לי, לא יודעת איך אתן אני אחרי לידה צריכה להתאושש...
בדלפק.ממי???
מהמיילדת??
לא נעים....
האמת שבעלי אסרטיבי מאד ודורש במקומי חדר נורמלי עם שומרת שבת אם זה יוצא שבת ועוד הרבה....
בהר הצופים ממש הקשיבו לו ואני מפחדת שבמקום אחר יכעסו עליו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים