דרוש מידע איקאה-אני רוצה ליסוע לאיקאה אני אשמח אם תרשמו לי מוצרים שקניתם משם והייתם מרוצים!!תודה רבה

• הוסף לסימניות
עגלה לירקות ממתכת -מוצר איכותי ביוותר .
מתלים לכביסה שנתפסים על מעקה של מרפסת שמש -מוצר מצוין יש לי אותו שנים .
שולחן לחדר ילדים מתקפל מעץ מלא -יש לי הרבה שנים .

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות משם את השולחן הזה ..מישהי יודעת איך האיכות?
upload_2018-3-19_7-36-44.png
upload_2018-3-19_7-36-44.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ריהוט- לא להתקרב! זה מושך!
כלי בית- זולים מהממים ובאכות טובה
אין על הכסא אוכל לתינוק שלהם! רק בשבילו כדאי לנסוע....
אני אוהבת את המוט ברזל למטבח (למייבש סכו"ם, עציצים, מייבש כלים ועוד) הוא משדרג את כל המטבח.
אני רוצה לקנות שולחן מטבח+ כסאות..מה אומרת לא כדאי???

• הוסף לסימניות
ריהוט- לא להתקרב! זה מושך!
כלי בית- זולים מהממים ובאכות טובה
אין על הכסא אוכל לתינוק שלהם! רק בשבילו כדאי לנסוע....
אני אוהבת את המוט ברזל למטבח (למייבש סכו"ם, עציצים, מייבש כלים ועוד) הוא משדרג את כל המטבח.
איזה מוט למטבח..אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
בעץ הם מאד חסכנים ...
לכן כל מה שעשוי מעץ לא מומלץ חוץ מכוורות קטנות ודברים שלא מעמיסים עליהם
שימו לב לרמת הצפיפות של העץ בדופן -מלא חורים...ואויר
וכסאות עץ ללא מתכת- גם לא מאסיבי מספיק
אם יש שילדה ממתכת זה כבר הרבה יותר חזק!

• הוסף לסימניות
שרפרף לילדים לשרותים מעולה

• הוסף לסימניות
מייבש סכו"ם
דיספנסר לסבון ב 5 ש"ח זכוכית - משתמשת למטבח למילוי סבון כלים (אשמח עם תקני עוד אחד בשבילי כי נשבר לי אחד)
מייבש חסה
מחבת לחביתות ב 17 ש"ח
קופסאות אחסון למטבח עם מכסה בורדו/אפור
קערת זכוכית לערבוב עם משפך בצד - נוח מאוד למזיגה אח"כ לתבנית.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האתר שלהם מתעדכן? אני רוצה לקנות את "כביסל" שלהם ומסומן שכרגע הוא לא במלאי בראשל"צ

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד מומלץ המשחק לילדים של הרכבת מעץ, יש לזה המון אפשרות להוסיף וזה מרתק את הילדים..

• תודה
Reactions: ks

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה