וד"ל.לא ראיתי איפה הוצאתי.
כשפעמיים ביום נפתחים אשכולות למה מחקו לי. למה שינו לי. הכותרות שינו מהותן וכוובאשכול דנן המנהל שאל.
עונים לו.
איפה רואים כאן התנצלות?
שוב, מוטב לא להוציא דברים מהקשרם.
אלף לייקיםבכנות אני לא מבינה למה ההנהלה צריכה כל הזמן להתנצל.
זכותה לעשות מה שהיא רואה לנכון.
נכון שפרוג צריך אותנו אבל מותר להודות שאנו גם צריכים אותם.
בשניה אחת כל הכללים האלה לא יקבלו תוקף.
אפשר לסגור את האתר וזהו.
(אני לא מציעה ברצינות ולא חושבת שזה מה שיהיה אלא רק מנסה להעמיד את הדברים על מקומם)
קראתי את התגובות כאן.האמת,
אני לא בעד אשכול שכותרתו אומרת מילה או שתי'ים וכשפותחים אותו, מגלים שהוא בכלל על נושא אחר לגמרי...
לפחות ברובו.
כשאת מחפשת דחוף אשכול בנושא מסוים ואת לא רוצה 'לזכות' בצעקות למה כל יום פותחים אשכול חדש על נושא שדנו בו כבר כמה פעמים (מתי? איך?) אז תני לי לנחש שלא תעמדי על כל אשכול ואשכול שיכול להיות מדהים בגלל כותרת לא ערוכה ולחפש מאות אם לא אלפי כאלו בקצב של פרוג... זה לא נורמלי, נכון? (וגם לא האחרון)
אז תתחשבו בשם, בבקשה.
לא לדכא יצירתיות - כי כן נעים לגלות "דרושה הגשה לעוגה מבוישה" (לא אשכח כמה נהניתי... ) אז כן תגידו את מה שאתם רוצים, רק שלא יבוא ע"ח המידע שנחוץ לאחרים, בבקשה.
וזה נהנה וזה לא חסר.
לכן לא הצבעתי, כי חיפשתי אפשרות שלישית - אך לא מצאתי...
זה יהיה קצר.
אחת ולתמיד, מה אתם הגולשים מעדיפים, לשיפוטכם:
כותרות שלא נותנות מידע בקשר לתוכן האשכול ( לפעמים מושכות ומעניינות, ולפעמים לא...)
או כותרות ענייניות בלבד?
----
אחת ולתמיד, מה אתם מעדיפים.
הצביעו והשפיעו, כל קול קובע, וכל ניק יכול להצביע.
בדיחת החודש...מצד שני- הפורום מיועד למשתמשים, לא למנהלים
מרגיש בעשרת ימי תשובה...באופן אישי, אני מתנצל מעומק הלב בפני כל מי שמצא עצמו נפגע מכך.
להכנס אורך זמן, וכנ"ל גם לעמוד עם עכבר על כל כותרת כדי לראות את הפרוט.לא הבנתי, הכניסה לאשכול בתשלום??מה כל כך נורא להכנס, אם רואים כותרת מעניינת ויצירתית? מקסימום אם זה לא מעניין אותי אני יוצאת ממנה ( או שיציאה גם כרוכה בתשלום?
)
יצירתית כן.קראתי את התגובות כאן.
כמדומני שדרך המלך היא להתחשב ופה ושם להתחשב ולהשאיר אשכולות עם כותרת מטעה- אבל מושקעת ויצירתית. (@מילה בסלע ?)
כותרות אחרות שלא כוללות שום מידע ענייני- אחת דינן לגרום לנעילת האשכול.
(הסקר עדיין פתוח. וועדת הקלפי עדיין לא התחילה לספור את הקולות... הצביעו והשפיעו!)
אהבתימי שחס על כל דקה שלו, לא נכנס לפרוג ממילא.
יש היום מכשירים ללא עכבר.....ברגע שעומדים עם העכבר על הכותרת, רואים את השורות הראשונות של ההודעה, ואז אפשר להחליט אם להכנס אל ההודעה או לא.
למה אנשים לא משתמשים באפשרות הזאת?
זה יהיה קצר.
אחת ולתמיד, מה אתם הגולשים מעדיפים, לשיפוטכם:
כותרות שלא נותנות מידע בקשר לתוכן האשכול ( לפעמים מושכות ומעניינות, ולפעמים לא...)
או כותרות ענייניות בלבד?
גילוי נאות- לא נראה לי מוצדק להכנס לאשכול כי כתוב: "הצילו!!!!" ואז לגלות שבסך הכל דרוש מתכון חדש לחביתה. מצד שני- הפורום מיועד למשתמשים, לא למנהלים. ואם המשתמשים נהנים מחגיגת כותרות- לבריאות...
גילוי נאות 2- גם אני ערכתי פה ושם כותרות. (לא תמיד יש אפשרות לשלוח הודעת הסבר.)
באופן אישי, אני מתנצל מעומק הלב בפני כל מי שמצא עצמו נפגע מכך.
המטרה הייתה לסייע ולייעל. בוודאי שלא לפגוע או להשתעשע על חשבון מישהו, מבטיח. אין שום דבר מצחיק בלתת למישהו הרגשה רעה.
אחת ולתמיד, מה אתם מעדיפים.
הצביעו והשפיעו, כל קול קובע, וכל ניק יכול להצביע.
אין כאן חבורת משועממים.
הקצנתי קצת.הלכת על שחור ולבן
יש הרבה אפור באמצע...
במקום 'דרוש: מתכון חדש לחביתה', מה תגיד על:
'ביצה שעוד לא נולדה'...
או, 'שהשכנים בטוח יתגרו'...
או, 'הצילו, חייב משהו מגרה כדי לשחד את דודה נחמה'...
פורום איש את רעהו קם כפורום ענייני לגמרי, ולא כפורום בלייני.
זה שעשרות בני טפש עשרה מוצאים פה מקום להשתעמם, זה לא סיבה להתחשב בהם. שישבו, בבקשה, בשקט בצד, שילמדו את כללי המקום, ואחרי שידעו לכבד - אפשר גם לשמוע את דעתם. לא שיבואו, ישתוללו, ויבכו 'למה מענישים אותי'.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים