דרוש מידע אל תגעו לי בכותרת!! איפה הלב?? בושה!!!

האם לאפשר שימוש בכותרות מסקרנות- אך מטעות

• ברור שכן, זה כל הכייף!! וגם אם יש כותרת לא מוצלחת- לא קרה כלום, די, תצאו לי מהוורידים, כולכם.

הצבעות: 192 40.0%
  • ממש לא! זה מעצבן ומבזבז זמן, אוף.

הצבעות: 288 60.0%

• סה"כ מצביעים
    480
  • הוסף לסימניות
יש אחת ששמעתי עליה, מאמינה שיש עוד כאלו. גם אם לא 14, אז 17.

הת"ז והטלפון נועדו בעיקר להוכחת רצינות, בכל גיל.
לא חושבת שמישהו יתכחש לעובדה שיש כאן לאחרונה הצפה של משתמשים חדשים שונים ומשונים, פרסומיים ושאינם, מקפיצי אשכולות ישנים ללא סיבה, מקשקשי הודעות בלי קשר.
הגיל הוא לא נושא.
התוכן והצורה הוא המשחק כאן.
ובהחלט נפרצו הגבולות לאחרונה.

• הוסף לסימניות
הקצנתי קצת.
כמדומני שאם הכותרת מושקעת, גם אם היא קליקבייט אמיתי, אולי אפשר להשאיר.
מצד שני, מתסכל לראות אשכול עם שאלה מפורטת, ועם כותרת מעליבה כמו:
תיק יד?!!
גנבו לי...
יום שישי
דלעת
מה השם של הניק שלי קשור???

• הוסף לסימניות
אני כאן בפורום עוד משנות ההקמה, כשהיו כאן כמה מעצבים איכותיים ופרסומאים, ואז הוא היה נטו מקצועי. (בינתיים גם החלפתי כמה ניקים מאז)
לאט לאט התרחב הפורום, נוספו עוד קהילות, ובעיקר כאשר איש את רעהו הפך להיות פופולארי הפורום הפך להיות רשת חברתית-חרדית לכל דבר.
אני לא חושבת שהיזמים כאן חלמו על דבר כזה, וברמה המסחרית זה משהו מדהים שהם לא חלמו עליו.
כיום כל חיפוש בגוגל של משהו חרדי, מקפיץ את פרוג, ומטבע הדברים מגיעים משתמשים נוספים עוד ועוד, זו הסיבה שרואים כאן גל של עליה של ניקים חדשים.

חיובי? תלוי את מי שואלים.
מרק צוקברג למשל היה שמח בזה.

בניגוד לפייסבוק, בגלל שפרוג היה קהילה חרדית של אנשי מקצוע, זה חורה לנו, ומרגיש שבאו זרים בנחלתינו.
אבל זה לא כך, זו רשת חברתית, שפתוחה לכוווווווולם, כולל טרולים וכולל מטורללים.

• הוסף לסימניות
ולרעיון באופן כללי, אני אישית בעמדה נורא סובייקטיבית כרגע. וד"ל.
אך הרעיון שלפני שנשחרר הודעה חדשה נצטרך לחיות בחרדות, (במקום בספומטניות הנהדרת שזרמה עד היום במבואות הפורום) האם זה תקני? האם לא ימחקו לי את האשכול? נשמע לי הזוי וטפשי.
שלא לחשוב על אשכול חשוב שמשום מה לא עמד בגחמה של ממנהל זה או אחר ויתנדף לו לבלתי שוב!

היופי של הפורום בפרט כבכל פורום הוא הדינמיות הקבוצתית הזורמת ללא מגע יד אדם עד כמה שאפשר, חיינו כך כמה שנים כאן בפורום (כמובן שצריך מדי פעם ניעור בפורום איש את רעהו), אבל גל השליטה האגרסיבי הזה שעובר על הפורום לא בריא.
כל היחודיות של הפורום על פתיחתו הרבה עומדת בפני סכנה, מדיניות סתימת הפיות ושינויי עריכה על כל המשתמע מכך נהוגה בעיקר אצל בני דודינו בעלי האוריינטציה המזרחית, מי שרוצה יתכבד לעבור לשם.

אתם כורתים את הענף עליו אתם יושבים, עוד תתחרטו על הגזרות החדשות!
אצל בני דודינו אין סתימת פיות יש מואזין 24 7.
תאמינו לי יותר גרוע..

• הוסף לסימניות
ולרעיון באופן כללי, אני אישית בעמדה נורא סובייקטיבית כרגע. וד"ל.
אך הרעיון שלפני שנשחרר הודעה חדשה נצטרך לחיות בחרדות, (במקום בספומטניות הנהדרת שזרמה עד היום במבואות הפורום) האם זה תקני? האם לא ימחקו לי את האשכול? נשמע לי הזוי וטפשי.
שלא לחשוב על אשכול חשוב שמשום מה לא עמד בגחמה של ממנהל זה או אחר ויתנדף לו לבלתי שוב!

היופי של הפורום בפרט כבכל פורום הוא הדינמיות הקבוצתית הזורמת ללא מגע יד אדם עד כמה שאפשר, חיינו כך כמה שנים כאן בפורום (כמובן שצריך מדי פעם ניעור בפורום איש את רעהו), אבל גל השליטה האגרסיבי הזה שעובר על הפורום לא בריא.
כל היחודיות של הפורום על פתיחתו הרבה עומדת בפני סכנה, מדיניות סתימת הפיות ושינויי עריכה על כל המשתמע מכך נהוגה בעיקר אצל בני דודינו בעלי האוריינטציה המזרחית, מי שרוצה יתכבד לעבור לשם.

אתם כורתים את הענף עליו אתם יושבים, עוד תתחרטו על הגזרות החדשות!

כל מילה

• הוסף לסימניות
אני כאן בפורום עוד משנות ההקמה, כשהיו כאן כמה מעצבים איכותיים ופרסומאים, ואז הוא היה נטו מקצועי. (בינתיים גם החלפתי כמה ניקים מאז)
לאט לאט התרחב הפורום, נוספו עוד קהילות, ובעיקר כאשר איש את רעהו הפך להיות פופולארי הפורום הפך להיות רשת חברתית-חרדית לכל דבר.
אני לא חושבת שהיזמים כאן חלמו על דבר כזה, וברמה המסחרית זה משהו מדהים שהם לא חלמו עליו.
כיום כל חיפוש בגוגל של משהו חרדי, מקפיץ את פרוג, ומטבע הדברים מגיעים משתמשים נוספים עוד ועוד, זו הסיבה שרואים כאן גל של עליה של ניקים חדשים.

מרק צוקברג למשל היה שמח בזה.

בניגוד לפייסבוק, בגלל שפרוג היה קהילה חרדית של אנשי מקצוע, זה חורה לנו, ומרגיש שבאו זרים בנחלתינו.
אבל זה לא כך, זו רשת חברתית, שפתוחה לכוווווווולם, כולל טרולים וכולל מטורללים.
חיים דיקמן הבהיר כמה פעמים שהוא לא מחפש את זה.
הוא הבהיר שהוא רוצה פורומים מקצועיים נטו, עם נספח של עזרה הדדית. עניינית!

הוא עצמו 'קוצר' פה אשכולות מידי פעם.

• הוסף לסימניות

לכן כתבתי,

• הוסף לסימניות

וגם הוא עצמו מבין שבלתי נסבל 'עם' אך אי אפשר 'בלי'...

נ.ב. אף אחד לא מדבר כאן על תוכן האשכול, אלא על צורת ההגשה, בשביל זה למחוק?

• הוסף לסימניות
אפשר לנעול את הסקר? לחכות לעוד תוצאות?

• הוסף לסימניות
המטרה של "איש את רעהו" לא עומדת בפני עצמה, ולא מקדשת את פרוג בתור רשת חברתית חרדית.
והאכיפה, הלואי שתהיה תקיפה יותר והשלוה תחזור. כל עוד יש מתירנות - יש גם טרולים שמשתחלים. והגיל באמת לא משנה. יש הודעות חכמות של בנות 14 (ותאמינו לי, הן יכולות לעזור הרבה מאד בתחומים שונים! בגיל הזה הרעיונות פרים ורבים), ויש הודעות מטורללות של בני 20-30-40 והלאה.
אבל, מבחינת כשרות האתר - כן דרושה הגבלת גיל. לא כל הרוצה לבוא ולכתוב - יבוא ויכתוב.

וזו פניה לכל מי שמנסה להציג ולעבוד עלינו: חבל לכם על הכוחות ועל המאמצים. אפשר לתפוס את הכותב בפינות כאלו שהוא לא חושב עליהם.
אתה עומד מאחורי הדברים? תכתוב אותם. אתה לא עומד ולא חושב לעמוד? אל תכתוב.
אל תזיק לעצמך.

@מטאלי, מכירה את הפסוק "שועלים קטנים מחבלים בכרמים"?
ואידך זיל גמור.

• הוסף לסימניות
אז זהו!

• הוסף לסימניות
מה שא-ירושלמית אמרה.

ובנוסף, מצטרפת לבקשה/דרישה/משאלה - לתת לכל ניק חדש תקופת צינון של שבועיים, לפני שיוכל לכתוב הודעות.
(ותקופה של שבועיים נוספים וכמות הודעות מינימלית, לפני שיוכל לפתוח נושאים חדשים).
פליז!!!!
זה הדבר היחיד שישפר משהו בנושא המזוויע הקרוי טרולים.
אגב, זה כבר היה פעם. משום מה זה הופסק, וחבל.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@מטאלי, אם את/ה לא מכיר את המושג 'טרולים', זה לא אומר שזה לא קיים ושאחרים לא מכירים אותו.

וההודעות של @נתן גלנט לא נכנסות להגדרה של טרוליות משום כיוון. הוא סוחף, נכון. הוא מעניין, נכון. הכותרות מפתיעות, נכון. לא ממש עונות על כללי איש את רעהו - נכון.
אבל הוא מציף נושאים.
והכותרת משקפת את תוכן ההודעה.
ורוב הגולשים מתחברים למצוקות היומיום שהוא מעלה בחיוך ובקריצה.
ורוצים אותו, כי הוא לא כותב דברי שטות או דברים בוטים ופוגעים.
אה, שכחתי: הוא גם לא מסתתר מאחורי שם בדוי. הוא עומד מאחורי מילותיו ולוקח אחריות מלאה על כל מילה כתובה שלו.

שמעת פעם את המילים 'דע את מקומך'?

• הוסף לסימניות
...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני יודע שאני נוגע בנקודות כואבות, אך אולי כדאי שנצמד לכללי הפורום.

• הוסף לסימניות
ובסוף אנחנו הפשוטים נחשבים לטרולים.
אם תעמדו בכללים - לעולם לא תהיו חשודים בכך.
נא לא להיסחף.

ישנם הרבה שיכולים להעלות חיוך על שפתי אנשים בעודם מצערים אחרים, ואז?
אם נפגעתם ממישהו - פנו אליו באישי. הסבירו את עצמכם בצורה יפה וברורה. האמינו לי - תקבלו יחס מדהים הרבה יותר ממה שאתם חושבים.
גם מי שלפעמים נראה "מאיים", הוא בכלל יהודי יקר, חביב ונעים, שלקח על עצמו עבודה שאתם לא הייתם עושים.
מקווה שהובנתי כראוי.

תכלס מה היה רע לפני שנה ושנתיים, לא עניתם לי!
לא הייתי לפני שנה ושנתיים, אז אני לא יודע לענות. אבל כנראה שאז לא היה רע, ועכשיו כן... (מי שעושה את העבודה יודע מה הוא עושה וכנ"ל)

תזרמו, אדר היום. יאללה :)

• הוסף לסימניות
שלא לחשוב על אשכול חשוב שמשום מה לא עמד בגחמה של ממנהל זה או אחר ויתנדף לו לבלתי שוב![/QUOTE]

למה חרדות? ברגע שיש מודעות לעניין - מנסחים כותרת שמלמדת בגדול על מה האשכול מדבר. משתתפי הפורום מסוגלים בקלות לבצע את זה. האם זו דרישה מעבר לרמה של הציבור כאן? - לא נראה. צריך רק מודעות והסכמה לכך.
כולנו גם יודעים פחות או יותר איזה אשכול הוא נפיץ וייתכן שיימחק.
האם לפני כן לא מחקו אשכולות? והאם כיום לא נמחקים אשכולות על ידי מי שמחק לפני שנה ושנתיים?
ודאי לא הייתם רוצים שכל האשכולות ההזויים שנפתחו ונסחפו - יישארו בלי שום בקרה.

מטאלי, הפורום שייך למישהו... זה ברור לך? יש פה כללים יש מנהלים ויש עוד כמה דברים, בפרוג אתה רוצה להתנהג כמו בן אדם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה