דרוש מידע אל תגעו לי בכותרת!! איפה הלב?? בושה!!!

האם לאפשר שימוש בכותרות מסקרנות- אך מטעות

• ברור שכן, זה כל הכייף!! וגם אם יש כותרת לא מוצלחת- לא קרה כלום, די, תצאו לי מהוורידים, כולכם.

הצבעות: 192 40.0%
  • ממש לא! זה מעצבן ומבזבז זמן, אוף.

הצבעות: 288 60.0%

• סה"כ מצביעים
    480
  • הוסף לסימניות
@רותי קפלר, מליון לייקים.
אני כואבת את המצב פה, לא מהיום.

• הוסף לסימניות
@רותי קפלר, מליון לייקים.
אני כואבת את המצב פה, לא מהיום.

מצידי, הייתי מבקשת גם הזדהות מלאה של כל נרשם, כולל מס' טלפון לאימות. (הוא לא חייב להזדהות בפורום, אבל כן בפני הנהלת האתר).

והגבלת גיל כלשהי. כי כרגע יושבים כאן גם ילדים קטנים ממש, בני ובנות 14.

• הוסף לסימניות
מצידי, הייתי מבקשת גם הזדהות מלאה של כל נרשם, כולל מס' טלפון לאימות. (הוא לא חייב להזדהות בפורום, אבל כן בפני הנהלת האתר).

מסכימה לגמרי!
היום אפשר כבר לעשות אימות טלפוני באמצעות מערכת ממוחשבת, אבל נרשם חדש לא אמור לדעת כל כך.
זה יחסוך כוח עבודה יקר.
והגבלת גיל... איך בדיוק אפשר להוציא את זה לפועל? כל אחד יכול לבלף גיל.

• הוסף לסימניות
כשעומדים על הכותרת, קופצת בועה עם תוכן חלקי של הבקשה.
ולרוב מבינים לגמרי את התוכן מהבועה.

פנס בערפל... תודה על הסקר והמאמצים להתייעל ולרצות את כולם.

אני חושבת שרב מצדדי הכותרות המגוונות, הם אוטוסטרדות חשיבה, רוחות סערה בפעילות, ושֶדי כתיבה. כאלו שלא לוקח להם זמן לשלוף כותרות מעגלות עיניים, לשחרר לציבור הודעות בקצב מסחרר, ולהספיק בין לבין גם כלים, ספונגה, כביסה...
או כאלו שיש להם זמן מיותר..
כשאני מוצאת לי את הזמן של אתנחתת פרוג,
אני מרגישה נדנוד מעצבן בלב, כשמישהו גורם לי לפגוש כותרת לא ברורה, לחכות שתצוף לה הבועה, להמשיך לקרוא, ולגלות שמרחו אותי סתם. לי, זה כן לוקח זמן. ומבחינתי, אין הבדל בין ניקית חדשה, לכותבת ותיקה ואהובה, שתיהן גרמו לשימוש שלי בפרוג להיות פחות יעיל ונחמד.
כל משתמש פרוג ממוצע, שאכפת לו מהזמן שלו, ירגיש מכובד יותר אם הכותרות יהיו יותר אינפורמטיביות.

ולא חייבים לוותר על היצירתיות, פשוט תשלבו אותה בכותרת ברורה. מי שמחפש הפתעות, שיחפש במקום אחר..

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
רק אני מרגישה בפעוטון???

פרוג הוא הרי בוירטואלי הוא לא החיים האמיתיים, תשמרו את הכוחות לדברים הבאמת חשובים...

• הוסף לסימניות
מצד שני, מתסכל לראות אשכול עם שאלה מפורטת, ועם כותרת מעליבה כמו:
הצילו!!???
ארנק...
תיק יד?!!
גנבו לי...
יום שישי
דלעת
זה בהחלט מתסיס!
פרוג הוא הרי בוירטואלי הוא לא החיים האמיתיים, תשמרו את הכוחות לדברים הבאמת חשובים...
וכמו שאמרו: 'יש חיים מחוץ לפורום'...

• הוסף לסימניות
דווקא לי נראה שרוב חברי הפורום הם אנשים מכובדים, עניניים, יראי שמים. רוב הנושאים הנפתחים אינפורמטיביים וחשובים, יש כאן המון נשים חכמות שחוות הדעת שלהן עזרה לי פעמים רבות . כמובן שיש גם אחרים, אבל הם מיעוט.
ולעניין הכותרות- לדעתי יש כאן הרבה חבר'ה מעולם הפרסום והקופירייטינג, ולכן יש הרבה כותרות לא שגרתיות. מודה שלי אישית זה לא מפריע, ואני אפילו נהנית מיצירתיות של אנשים. ברור שלא משובר על כותרות כמו הצילו וכו', אלא על משפטים שנונים.

בקשר למשתמשים חדשים- כאן אני חושבת שאכן תקופת צינון תעזור

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שבני ובנות 14 יושבים כאן
ואם כן, יש להם ולהורים שלהם בעיה רצינית.

בכל אופן, בואו לא נשכח, אחרי הכל זו רשת חברתית, חרדית אמנם ומקצועית, אבל רשת חברתית.
ומטבע הדברים רשתות חברתיות הן בלתי נשלטות, לא בוכתרות, לא בתוכן ולא ברמה.

• הוסף לסימניות

אבל מה יעזור הזדהות וכו', - לקרוא ניתן גם בלי ניק.

• הוסף לסימניות
בני 14?
מאיפה הבאת את זה?

• הוסף לסימניות
אבל מה יעזור הזדהות וכו', - לקרוא ניתן גם בלי ניק.
שיקראו להנאתם, זה עניין של ההורים שלהם, לא שלנו.
אבל לפחות שלא יוכלו להטריל כאן עם הודעות מטופשות ברמת גן חובה.

• הוסף לסימניות
דווקא לי נראה שרוב חברי הפורום הם אנשים מכובדים, עניניים, יראי שמים. רוב הנושאים הנפתחים אינפורמטיביים וחשובים, יש כאן המון נשים חכמות שחוות הדעת שלהן עזרה לי פעמים רבות . כמובן שיש גם אחרים, אבל הם מיעוט.
ולעניין הכותרות- לדעתי יש כאן הרבה חבר'ה מעולם הפרסום והקופירייטינג, ולכן יש הרבה כותרות לא שגרתיות. מודה שלי אישית זה לא מפריע, ואני אפילו נהנית מיצירתיות של אנשים. ברור שלא משובר על כותרות כמו הצילו וכו', אלא על משפטים שנונים.

בקשר למשתמשים חדשים- כאן אני חושבת שאכן תקופת צינון תעזור

רחלי, דברים של טעם.

תיקון טעות קטנה,
אין שום בעיה בכותרת יצירתית.
כותרת יכולה להיות ענינית ברורה ויצירתית. ולא על כך יצא הקול.
הכוונה לכותרות שאין בינם לבין התוכן כלום, להוציא ששניהם נכתבו יחדיו.

בקשר למשתמשים חדשים - כדאי שתנתן הפניה אוטומטית לכל נרשם לאשכול הכללים הבסיסיים, למשתמשי הפורום.
ואולי לחייב לאחר מכן בחתימה על קריאת הכללים.

• הוסף לסימניות
ידיעה שלך על מישהו ספציפי?
עדיין לא מספיק...

מה לא מספיק?
לא רוצה, אל תאמיני.
חברה כאן, שמוכרת לי בשמה ובזהותה, סיפרה לי על ניקית שפנתה אליה בעניין מסויים בפרטי, ומהון להון התברר שמדובר בילדונת חביבה בת 14.

• הוסף לסימניות
מה לא מספיק?
לא רוצה, אל תאמיני.
חברה כאן, שמוכרת לי בשמה ובזהותה, סיפרה לי על ניקית שפנתה אליה בעניין מסויים בפרטי, ומהון להון התברר שמדובר בילדונת חביבה בת 14.
לא חשדתי אותך בשקר, חלילה.
רק אמרתי שאם מתוך אלפי משתמשים, יש אחת בת 14 (חביבה או לא, לא חשוב). זה עדיין לא ענין לענות בו, ואין צורך להכריח את כולם להזדהות בת"ז. ולדרוש מהם טלפון לאימות.

• הוסף לסימניות
מה לא מספיק?
לא רוצה, אל תאמיני.
מה הקשר?

גם אנחנו מחפשים/ות תחפושות ושאר ירקות לצאצאינו בני השלוש, אז יש כאן ניקים בני שלוש?
קורה שילדונת נצרכת למשהו מסוים, ומשתמשת היא או על ידי אימה בשם המשתמש של אימה, זה כבר הפך לניקים בני ארבע עשרה שמסתובבים כאן?

• הוסף לסימניות
לא חשדתי אותך בשקר, חלילה.
רק אמרתי שאם מתוך אלפי משתמשים, יש אחת בת 14 (חביבה או לא, לא חשוב). זה עדיין לא ענין לענות בו, ואין צורך להכריח את כולם להזדהות בת"ז. ולדרוש מהם טלפון לאימות.

יש אחת ששמעתי עליה, מאמינה שיש עוד כאלו. גם אם לא 14, אז 17.

הת"ז והטלפון נועדו בעיקר להוכחת רצינות, בכל גיל.
לא חושבת שמישהו יתכחש לעובדה שיש כאן לאחרונה הצפה של משתמשים חדשים שונים ומשונים, פרסומיים ושאינם, מקפיצי אשכולות ישנים ללא סיבה, מקשקשי הודעות בלי קשר.

• הוסף לסימניות
יש אחת ששמעתי עליה, מאמינה שיש עוד כאלו. גם אם לא 14, אז 17.

הת"ז והטלפון נועדו בעיקר להוכחת רצינות, בכל גיל.
לא חושבת שמישהו יתכחש לעובדה שיש כאן לאחרונה הצפה של משתמשים חדשים שונים ומשונים, פרסומיים ושאינם, מקפיצי אשכולות ישנים ללא סיבה, מקשקשי הודעות בלי קשר.
הקשקשנים לאו דווקא תלויי גיל, לדעתי.
ככל שהשימוש באינטרנט הפך לנפוץ, אז מספר המשתמשים התרחב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה