BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
נכתב ע"י RNC;n4885960:עובד בנטפרי תנסו עוד פעם
הנה עוד קישור https://magicode.me/send-file/file/b3469ee94c8478a0da3ec110592140ce3d5305c1/view
נכתב ע"י RNC;n4885960:עובד בנטפרי תנסו עוד פעם
נכתב ע"י אמא ומתכנתת;n4883303:(מי יודע, אולי בסיפור כזה של גילאים צעירים כל כך מדובר בכלל בקרובי משפחה, שלא נדע?)
נכתב ע"י RNC;n4885994:
נכתב ע"י אפכא מסתברא;n4886251:בקישור הראשון יוצאת הודעת שגיאה ובשני - 'קובץ לא קיים'.
נכתב ע"י RNC;n4886343:אז הנה קישור לג'מבו מייל https://jumbomail.me/j/gjyrUceivEGIqWD
נכתב ע"י שלכם;n4886375:קראתי את דברי הרב ברקוביץ
זה נשמע שהוא מקשר את הדברים למה שהיה ולא היה בנחלאות
ולכל הדמיונות של אנשים שונים על כתות ומסיונרים שקשורים לזה
ועל כן חשוב לזכור שבדיוק כמו שיש אנשים שחולים במחלות שונות ולכן עושים מעשים כל שהם
יש גם אנשים חולים, ולעיתים הם גם מחנכים וכדומה, שחולים ומתחילים לדמיין ולחשוד בכל אחד ולפתח סיפורים הזויים
וכתוצאה מכך נפגעים הרבה אנשים תמימים שלא עשו מעולם רעה לאיש
יש לי ידיד שגר בביתר, ובסיפורי נחלאות מישהו העליל עליו (על סמך דברי ילדים כביכול) שהוא עשה מה שעשה
והוא סבל עקב כך רדיפות, ממקום עבודתו (לאחר לחץ איום שהופעל על המנהלים שלו שידעו שהוא חף מפשע אך לא הייתה להם ברירה), וזאת כאשר במקרה ההוא המשטרה פעלה ותפסה את הפושעים שפגעו בילדים בנחלאות, והם הורשעו ויושבים בכלא, אך כמה מתושבי השכונה ושאינם מתושבי השכונה, ממשיכים לסבול עד היום עקב דימיונות של גורמים מסוימים, שהנושא קשור לכתות ולמסיון.
ראיתי שהרב ברקוביץ מצטט טענות אלו, תוך שהוא טוען בלהט כי המשטרה, וכל אנשי הקמצוע שעוסקים בתחום מטעם המדינה, לא באמת יעילים ולא רוצים ויודעים כיצד לעזור.
לפיכך הצעתי לקחת את דבריו (במידה והנכם רואים צורך לקרוא זאת בכלל) בערבון מוגבל.
נ.ב. אין לי כל מושג מי האיש, ואין לי כוונה להטיל ספק בגדולתו, אני מסתייג מהדברים שנאמרו על ידו ומהבנתו בתחום.
נכתב ע"י חויתוש;n4886059:ואני מכירה סיפור אמיתי שקרה לילד בן אחת עשרה שלקחו מ ה ב י ת כשההורי שלו ישנו!
נכתב ע"י עוד אחד;n4886479:נראה לי שאנשים הבינו את העניין, זה עניין של זמן עד שהאשכול יסטה למקומות שיאלצו את מחיקתו למגינת לבנו
נכתב ע"י RNC;n4885440:הנה קישור להורדת דברי הרב ברקוביץ בענין שדיבר בעקבות סיפורים שהיו https://magicode.me/send-file/file/7ba5e7ed2fd77891e288e47848df1a31baea0c14/download
נכתב ע"י סטודיו פלאש;n4886687:סיפורי בלהות
אם אספר את זה במשפחה שלי הם יגידו שהאינטרנט הפך אותי להזויה
זה מאוד מכעיס שמשתיקים כאלו פרשיות!!!!!!!!!!
איפה כל חברי הכנסת הנכבדים? איפה התקשורת שיודעת לעשות אקשן משבירת דגל??
איך כאלו סיפורים עוברים מתחת לרדר בשתיקה?
בתפילה לה' שיגאל אותנו כבר
אין לנו על מי להשען אלא על אבינו שבשמים
חברה שלחה לי את המייל הזה לפני יומיים, קראתי, סיבבתי את האצבע על הרקה והמשכתי הלאה, לא העברתי לאף אחד, היה נראה לי עוד מתיחה לא מוצלחת, אבל אני קוראת כאן תגובה אחרי תגובה ובמיחד את השיחה ששמו בקישור, והלב נקרע, מה זה הג'ונגל הזה שנותנים לאנשים אכזריים להתפרע ובוחרים בשתיקה? רק עכשיו נופל לי האסימון שהמייל הזה נכון והאזהרה באמת קריטית, ה' ירחם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים