- הוסף לסימניות
כנ"ל ב850,000 בקרית גתמכירה זוג שקנו לאחרונה דירה 3 חדרים באופקים ב700,000 ש"ח.
אמנם דירה ישנה אבל שלהם.
אז מי שמתפשר יכול להגיע לדירה משלו בהחזר חודשי סביר.
כנ"ל ב850,000 בקרית גתמכירה זוג שקנו לאחרונה דירה 3 חדרים באופקים ב700,000 ש"ח.
אמנם דירה ישנה אבל שלהם.
אז מי שמתפשר יכול להגיע לדירה משלו בהחזר חודשי סביר.
קבלנו את הסכום הראשוני וזהו.תלוי כמה מקבלים מההורים
מצד שני מפסידים המון כסף כי מחירי הדירות עולים כל הזמן, צרך לחשב מה עדיף(גם אם אתם מצליחים לחסוך ולא דחוף לכם לגור בדירה משלכם, אתם מרוויחים המון כסף במה שאתם חוסכים ריביות)
באיזה איזור בארץ?קבלנו את הסכום הראשוני וזהו.
וזה די מדכא, מבינה שאין הרבה סיכוי
ואני ממש ממש מחפשת עבודה בתכנות.
אולי מישהו פה מכיר?
סיימתי בהצלחהה ממש את הלימודים מטעם מהט
זה נכון לימים שהיו פה פעם...משום מה כל העיצות פה נוטים לקניית דירה באופן מיידי אני חושב שזוג שזכאי להיכנס לתוכנית מחיר למשתכן ולא מנסה להיכנס להגרלות ולהמתין לזכיה לפחות שנה -שנה וחצי מפסיד בידים המון כסף מחיר למשתכן זה התוכנית הכי טובה וזולה לזוג להגיע להון עצמי ענק תוך כמה שנים רק צריך קצת סבלנות והרבה תפילות אבל להתייאש מזה מראש בלי לתת לזה צ'אנס לדעתי זה פזיזות..
הרווח הנקי ברוב הזכיות משתכן הוא לפחות חצי מיליון שח בכמעט כל פרויקט בארץ ממש לא משנה איפה זוכים.
@עו"ד נתן רוזנבלט נשמח לשמוע את דעתך בנידון.
איך מחיר למשתכן?מה שאני הייתי מציעה אם היית הבת שלי
שתנסו למצוא דירה בטאבו משותף עם אפשרות למשכנתא
תשלמו את הסכום שההורים נתנו בתור הון עצמי
ואת היתרה במשכנתא
זה כדי שיהיה לכם איפה לגור בלי לאבד כל חודש אלפי שקלים לפח
ומצד שני- לא לאבד את הזכות למחיר משתכן
בטאבו משותף ישנם כמה שותפים, הדירה רשומה כל שמו של אחד מהם [במקרה הזה, לא אתה] והשאר שותפים ע"פ הסכם פנימי ללא כל אזכור בטאבו.איך מחיר למשתכן?
בטאבו משותף הדירה נרשמת בטאבו (אומנם משותף) אך נרשמת על שם הקונה
עם אחוזי הזכייה הנמוכים של היום, לא יודעת כמה בטוח ומומלץ לקנות כזו דירה שלא רשומה בכלל על שמך בטאבובטאבו משותף ישנם כמה שותפים, הדירה רשומה כל שמו של אחד מהם [במקרה הזה, לא אתה] והשאר שותפים ע"פ הסכם פנימי ללא כל אזכור בטאבו.
מכיר אישית כמה וכמה אנשים שיש להם טאבו משותף וזכייה.
לא נכנס לשאלה האם זה הלכתי/הוגן כלפי שאר המשתתפים בהגרלות שאין להם כלום.
רושמים הערה אזהרהעם אחוזי הזכייה הנמוכים של היום, לא יודעת כמה בטוח ומומלץ לקנות כזו דירה שלא רשומה בכלל על שמך בטאבו
נכוןרושמים הערה אזהרה
זה לא נקרא בעלות
אולי אם הדירה דמי מפתח או הערת אזהרה אז ניתן להיות זכאים להגרלות
כמו שמישהי אמרה פהיש לי עבודה בשכר מינימום, לא תכנות.
סיימתי לימודי הנדסאים ומחפשת עבודה.
כך שהחזרי משכנתא לא יכולים להיות גבוהים.
איך מתחילים?
יכולים קצת ליעץ? לעשות סדר בענין
(ההורים שמו את הכספים בנאמנות ולא מתערבים בקנית דירה, חוץ מההורים שלי שרוצים שאקנה דירה במרכז ובנו על ההייטק שיביא לי מליוניםוכרגע אני מאכזבת)
כל עזרה תועיל
מתחילה מאפס ללמוד את הענין.
כמה?קבלנו את הסכום הראשוני וזהו.
כדי למצוא עבודה צריך ממש "לעבוד" בלחפש עבודה.וזה די מדכא, מבינה שאין הרבה סיכוי
ואני ממש ממש מחפשת עבודה בתכנות.
אולי מישהו פה מכיר?
סיימתי בהצלחהה ממש את הלימודים מטעם מהט
ואני בטוחה שאם תפתחי אשכול נפרד על זה יהיו לך עוד הרבה עצות טובות.להתחיל לעזור בתחזוקה של פרויקטים בקוד פתוח, זה נחשב צבירת ניסיון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים