לא עוזר בטל ב-60.נכתב ע"י תמנתי;967384:עם שואב אבק, ואחר כך אפשר לרסס את זה בספריי [אני משתמשת בספריי לחלונות שמתנדף מהר] ואז גם אם נשארים פירורים, הם במילא:
א. בטלים ב- 60 [מלפני פסח]
ב. לא ראויים למאכל כלב
את יכולה גם לשפוך פנימה מים עם סבון וזה גם יכשיר לך את זה
השאלה מה ישאר מהמקרר אחרי שיכסו את פתח האוורור שלו.נכתב ע"י כוכב103;967396:חובה לכסות באופן הרמטי את האזור שלא נוקה עד הסוף, כי המאורר של המקרר עלול להעיף פירורים על תכולת המקפיא בפסח!
נכתב ע"י eg;967387:מדביקים קש לשואב אבק
וככה אפשר להכנס עם הקש לכל החורים בקלות!
נכתב ע"י קורס;966962:קחו לוח שנה, (תדפיסו, אנחנו גרפיקאיות, לא?) ותתחילו ללכת מהסוף.
ביום הזה והזה יש לי עוזרת והיא תעשה X, ולכן ביום הקודם אני יסדר את הארון וכו' באותו החדר, לפני שבת הגדול אני עושה X וכו', כך תראו כמה זמן נשאר ולמה לא מתייחסים השנה.
נכתב ע"י sari;967369:יש לי מקרר של apolo tadiran
התחתית של תא ההקפאה לא ניתנת להברגה ויש שם מליון פירורים
איך אתן מנקות שם??
נכתב ע"י נחליאלי;967670:מכירים את חברת טפרוואר?
יש להם מבחר של סמרטוטים מדהימים!
לי יש סמרטוט לניקוי חלונות וסמרטוט לרצפה וזה פשוט הבדלי שמיים וארץ!
מעבירים על החלון ביבש(!) והחלון פשוט חדש.
נכון, משלמים עליהם קצת (הרבה) יותר מכמה שקלים, אבל לדעתי הם שווים כל שקל.
איזה מקרר יש לך?נכתב ע"י פקאן;968040:יש לי חדשות מרעישות!!! אפשר לפרק את התחתית של הפריזר ולנקות את כל הפרורים האלו.
יש שני ברגים מקדימה ממש שמפרקים אותם ואז כל התחתית יכולה להשלף (אחרי שמוציאים את הברגים התחתית תפוסה בעצם בתוך מין מסילה מ2 צידי הפריזר מפעילים לחץ עדין כלפי מעלה באמצע ומושכים. חייבים שהדלת תהיה פתוח במקסימום, כך שאם המקרר בתוך נישה מדוייקת צריך להוציא אותו קודם)
מתחת לתחתית פלסטיק יש 2 חתיכות קלקר מבודדות להוציא גם אותן ומתחת זה בעצם צינורות הגז של מערכת הקרור שם שוכנים לבטח מאות פרורי חמץ ואפשר כעת בקלות לשאוב/ לשפוך מים - לא להציף! אני אישיתי מרימה גם את המערכת הזו ע"י פרוק בורג נוסף שמרתק את המערכת לתחתית ואז ממש מנקה עד הסוף בשלמות.
בכל אופן לכסות את פתח האוורור זה אומר שלא נכנס קור למקרר והיות שהמקרר הזה מקבל כמעט את כל הקור שלו מהפריזר- דברים יכולים להתקלקל, מנסיון.
נכתב ע"י sara100;968088:איזה מקרר יש לך?
לי יש נורמנדה . ואני לא רואה דרך שזה נפתח...
נכתב ע"י ארבע;968081:בררתי אצל אחת המשווקות של טפרוור ויש איזשהו מבצע על חבילה הכוללת מגב חלונות ושיש ו-5 מטליות (לשיש ולחלון, לפלדת אל חלד, לזכוכית, לאבק, לרצפה) ב-180 ש"ח. האם כדאי לרכוש את כל החבילה, או שכדאי לקנות רק את סמרטוט החלונות ב-50 ש"ח? אשמח להמלצות אלו שהתנסו במוצרים הנ"ל.
נכתב ע"י sunshine;971231:אני אוהבת לצפות מדפים בניר כסף (הסוג הדק הרגיל)- גם מתלבש בצורה מדוייקת ללא הדבקה, גם קל לניקוי, וגם זול...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ישראלי ., החיים יפים תחיכו!, הדס99 ועוד 10 משתמשים13 //