אני כבר גמרתי את כל החדרים...

• הוסף לסימניות
יש לי מקרר של apolo tadiran
התחתית של תא ההקפאה לא ניתנת להברגה ויש שם מליון פירורים
איך אתן מנקות שם??

• הוסף לסימניות
עם שואב אבק, ואחר כך אפשר לרסס את זה בספריי [אני משתמשת בספריי לחלונות שמתנדף מהר] ואז גם אם נשארים פירורים, הם במילא:
א. בטלים ב- 60 [מלפני פסח]
ב. לא ראויים למאכל כלב

את יכולה גם לשפוך פנימה מים עם סבון וזה גם יכשיר לך את זה

• הוסף לסימניות
מדביקים קש לשואב אבק
וככה אפשר להכנס עם הקש לכל החורים בקלות!

• הוסף לסימניות
רעיון גאוני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;967384:
עם שואב אבק, ואחר כך אפשר לרסס את זה בספריי [אני משתמשת בספריי לחלונות שמתנדף מהר] ואז גם אם נשארים פירורים, הם במילא:
א. בטלים ב- 60 [מלפני פסח]
ב. לא ראויים למאכל כלב

את יכולה גם לשפוך פנימה מים עם סבון וזה גם יכשיר לך את זה
לא עוזר בטל ב-60.
וגם לא שאינם ראויים למאכל.
בפסח עצמו חמץ שנדבק לאוכל אינו מתבטל בשום צורה.
חובה לכסות באופן הרמטי את האזור שלא נוקה עד הסוף, כי המאורר של המקרר עלול להעיף פירורים על תכולת המקפיא בפסח!

• הוסף לסימניות
השאלה נשאלה על לפני פסח. בפסח עצמו לא מנקים מקפיאים במילא ולפני פסח כן שייך בטל ב- 60
ואם מרטיבים פירורים בסבון, הם לא ראויים למאכל כלב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;967396:
חובה לכסות באופן הרמטי את האזור שלא נוקה עד הסוף, כי המאורר של המקרר עלול להעיף פירורים על תכולת המקפיא בפסח!
השאלה מה ישאר מהמקרר אחרי שיכסו את פתח האוורור שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eg;967387:
מדביקים קש לשואב אבק
וככה אפשר להכנס עם הקש לכל החורים בקלות!

ככה עשיתי כל השנים, אבל זה שואב בערך אחרי הכל קש... ויש פירורים שנדבקו וכו'
זה ברור שאין אם זה בעיה הלכתית ואני מכסה את זה בנייר ואת הקפואים לפסח אני מכניסה ב-10 נילונים
אבל ככה בשביל ההרגשה.... {פשוט רואים אותם!!!)

• הוסף לסימניות
אני בד"כ מצפה את המקפיא בניילון נצמד במילא. וגם שמה ניירות על המדפים והתחתית, כך שיש הפרדה במילא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורס;966962:
קחו לוח שנה, (תדפיסו, אנחנו גרפיקאיות, לא?) ותתחילו ללכת מהסוף.
ביום הזה והזה יש לי עוזרת והיא תעשה X, ולכן ביום הקודם אני יסדר את הארון וכו' באותו החדר, לפני שבת הגדול אני עושה X וכו', כך תראו כמה זמן נשאר ולמה לא מתייחסים השנה.

בהתאם לרעיון היפה הנ"ל אני מעלה טבלה, כל אחת יכולה להדפיס לשימושה או להפיץ לכל מי שיכול להועיל לה.
בברכת פסח כשר ושמח.
שנזכה להכניס את החג מתוך נחת ושמחה ונפגש כולנו בירושלים הבנויה עוד השנה. אמן.

קבצים מצורפים

• תכנון עבודה לפי תאריך עג.pdf
    KB 38.2 · צפיות: 35
  • 2013-03-05_010935.jpg
    KB 186.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מכירים את חברת טפרוואר?
יש להם מבחר של סמרטוטים מדהימים!
לי יש סמרטוט לניקוי חלונות וסמרטוט לרצפה וזה פשוט הבדלי שמיים וארץ!
מעבירים על החלון ביבש(!) והחלון פשוט חדש.
נכון, משלמים עליהם קצת (הרבה) יותר מכמה שקלים, אבל לדעתי הם שווים כל שקל.

• הוסף לסימניות
שמעתי מגננת אחת ששאלה את הילדים לפני פורים איזה חג מגיע אחרי ט"ו בשבט?
וילד שאמא שלו לחווווווווווצה מפסח נורא אמר: "פסח" כי אצלהם מט"ו בשבט פסח,

ואגב אני גמרתי את כל הקומה למעלה+ החצר(כי פשוט אין לי אותם)...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari;967369:
יש לי מקרר של apolo tadiran
התחתית של תא ההקפאה לא ניתנת להברגה ויש שם מליון פירורים
איך אתן מנקות שם??

יש לי חדשות מרעישות!!! אפשר לפרק את התחתית של הפריזר ולנקות את כל הפרורים האלו.
יש שני ברגים מקדימה ממש שמפרקים אותם ואז כל התחתית יכולה להשלף (אחרי שמוציאים את הברגים התחתית תפוסה בעצם בתוך מין מסילה מ2 צידי הפריזר מפעילים לחץ עדין כלפי מעלה באמצע ומושכים. חייבים שהדלת תהיה פתוח במקסימום, כך שאם המקרר בתוך נישה מדוייקת צריך להוציא אותו קודם)
מתחת לתחתית פלסטיק יש 2 חתיכות קלקר מבודדות להוציא גם אותן ומתחת זה בעצם צינורות הגז של מערכת הקרור שם שוכנים לבטח מאות פרורי חמץ ואפשר כעת בקלות לשאוב/ לשפוך מים - לא להציף! אני אישיתי מרימה גם את המערכת הזו ע"י פרוק בורג נוסף שמרתק את המערכת לתחתית ואז ממש מנקה עד הסוף בשלמות.

בכל אופן לכסות את פתח האוורור זה אומר שלא נכנס קור למקרר והיות שהמקרר הזה מקבל כמעט את כל הקור שלו מהפריזר- דברים יכולים להתקלקל, מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחליאלי;967670:
מכירים את חברת טפרוואר?
יש להם מבחר של סמרטוטים מדהימים!
לי יש סמרטוט לניקוי חלונות וסמרטוט לרצפה וזה פשוט הבדלי שמיים וארץ!
מעבירים על החלון ביבש(!) והחלון פשוט חדש.
נכון, משלמים עליהם קצת (הרבה) יותר מכמה שקלים, אבל לדעתי הם שווים כל שקל.

בררתי אצל אחת המשווקות של טפרוור ויש איזשהו מבצע על חבילה הכוללת מגב חלונות ושיש ו-5 מטליות (לשיש ולחלון, לפלדת אל חלד, לזכוכית, לאבק, לרצפה) ב-180 ש"ח. האם כדאי לרכוש את כל החבילה, או שכדאי לקנות רק את סמרטוט החלונות ב-50 ש"ח? אשמח להמלצות אלו שהתנסו במוצרים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פקאן;968040:
יש לי חדשות מרעישות!!! אפשר לפרק את התחתית של הפריזר ולנקות את כל הפרורים האלו.
יש שני ברגים מקדימה ממש שמפרקים אותם ואז כל התחתית יכולה להשלף (אחרי שמוציאים את הברגים התחתית תפוסה בעצם בתוך מין מסילה מ2 צידי הפריזר מפעילים לחץ עדין כלפי מעלה באמצע ומושכים. חייבים שהדלת תהיה פתוח במקסימום, כך שאם המקרר בתוך נישה מדוייקת צריך להוציא אותו קודם)
מתחת לתחתית פלסטיק יש 2 חתיכות קלקר מבודדות להוציא גם אותן ומתחת זה בעצם צינורות הגז של מערכת הקרור שם שוכנים לבטח מאות פרורי חמץ ואפשר כעת בקלות לשאוב/ לשפוך מים - לא להציף! אני אישיתי מרימה גם את המערכת הזו ע"י פרוק בורג נוסף שמרתק את המערכת לתחתית ואז ממש מנקה עד הסוף בשלמות.

בכל אופן לכסות את פתח האוורור זה אומר שלא נכנס קור למקרר והיות שהמקרר הזה מקבל כמעט את כל הקור שלו מהפריזר- דברים יכולים להתקלקל, מנסיון.
איזה מקרר יש לך?
לי יש נורמנדה . ואני לא רואה דרך שזה נפתח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;968088:
איזה מקרר יש לך?
לי יש נורמנדה . ואני לא רואה דרך שזה נפתח...

תדיראן דגם אפולו שלגביו שאלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;968081:
בררתי אצל אחת המשווקות של טפרוור ויש איזשהו מבצע על חבילה הכוללת מגב חלונות ושיש ו-5 מטליות (לשיש ולחלון, לפלדת אל חלד, לזכוכית, לאבק, לרצפה) ב-180 ש"ח. האם כדאי לרכוש את כל החבילה, או שכדאי לקנות רק את סמרטוט החלונות ב-50 ש"ח? אשמח להמלצות אלו שהתנסו במוצרים הנ"ל.

לי יש נסיון עם המטלית לריצפה וזו של החלונות. אני מאד מרוצה משתיהן, בעיקר מזו של החלונות.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת לצפות מדפים בניר כסף (הסוג הדק הרגיל)- גם מתלבש בצורה מדוייקת ללא הדבקה, גם קל לניקוי, וגם זול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;971231:
אני אוהבת לצפות מדפים בניר כסף (הסוג הדק הרגיל)- גם מתלבש בצורה מדוייקת ללא הדבקה, גם קל לניקוי, וגם זול...

וגם - נקרע בכל שחיקה של כלי / צלחת / סיר / כוס. הלא?

כי דווקא נהנתי מהרעיון!
וזה יוצא זול יותר מנייר?

• הוסף לסימניות
לחמותי יש גם מקרר כמו שכתבו כאן נראה לי של שארפ אני אבל ממש לא בטוחה
והיא מפרקת כל שנה מנקה ומיבשת היטב כל חלק לפני שהיא מחזירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת