• בעקבות ניצול הפורום למטרות אחרות ההרשאה לכתיבה והעלאת נושאים הינה רק למנויים, לקבוצות מקצועיות ולחכמת נשים.

אני כותב על סף דמעות. הגענו כמעט למצב של פת לחם.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לומד באחיה הכשרת מורים, שנה ג'. נותרה עוד שנה עד לתעודת הוראה ותואר בע"ה
זה בהחלט עשוי לייצב אותך כלכלית, מלמד עם תואר אם הוא עובד בממ"ח או בממ"ד יכול להגיע לסכומים של 14,000 ש"ח בחודש.

• הוסף לסימניות
האישה היתה סייעת תלמיד, אבל עקב מגבלה רפואית היא לא חזרה לעבוד מאז הלידה. כבר מעל שנה :(
אם תעשו תהליך של הוצאת אחוזי נכות, אם תגיעו ל 20 אחוז היא תהיה זכאית לשיקום תעסוקתי.
שכולל מלגת לימודים נדיבה

• הוסף לסימניות
בעיקרון ההוצאות באמת נמוכות ונשמע שהכיוון אמור להיות הגדלת הכנסות.
לגבי האישה, אני מבינה שהיא לא יכולה לעבוד.
מכירה מצבים דומים.
אם יש איך לתקשר איתכם בפרטי. אולי אוכל לעזור

• הוסף לסימניות
לגבי לימודי מקצוע לאישה, בהנחה שהיא מעוניינת
@DvoraVidman האם יש לך מושג האם הרשויות המקומיות עדיין מחלקות ואוצ'רים ללימודי מקצוע קצרי מועד?
מרכזי כיוון. יש פרמטרים מסוימים, צריך לדבר איתם.
הסניף הרלוונטי לחריש הוא לכאורה חיפה.

• הוסף לסימניות
אבל עקב מגבלה רפואית היא לא חזרה לעבוד מאז הלידה. כבר מעל שנה
על מקרה כזה בדיוק יש מצות צדקה בתורה, ארגוני הצדקה קמו בדיוק בשביל זה, אינך צריך לקחת רק הלוואות לעבור את החגים,
ואתה לא צריך להתנצל שאתה כותב אקסל על כל הוצאה וכמה אתה משתדל להוסיף הכנסות.
וכשאתה במצב של חוסר אונים זה לא הזמן לחשוב על תוספת הכנסות.
קודם כל לקבל צדקה ושיהיה אור בבית, אחר כך יעזרו לך בהמשך.

ידוע המעשה שבעירו של רבי ישראל סלנטר נפטר יהודי מרעב, וקמה קול זעקה איך יתכן שיהודי בעיר מת מרעב.
ר' ישראל אמר: הוא לא מת מרעב הוא מת מבושה...
אם היה פונה לרבנים לעסקנים לארגוני הצדקה היו עוזרים לו.

כאשר האשה נמצאת במצב רפואי, היא חייבת שלווה ורוגע, וגם הבעל צריך שלווה, וגם הילדים צריכים לגדול בבריאות נפשית.
אסור אסור אסור להתבייש ולא לקחת מצדקה.

ב"ה לא אלמן ישראל תעלה עוד הערב לבית של גבאי צדקה/גבאי בית כנסת/רב/ראש כולל
שמכיר אותך אישית
תפתח את סגור לבך תשפוך הכל על השולחן.
זה לא נעים זה מבייש, אבל זה מציל חיים שלך של רעייתך ושל ילדיך שמגיע להם לגדול בבריאות ולא בעוני.
עם ישראל לא משאיר יהודי לבד אף פעם !!!
אני בטוח שכבר פנו אליך רבים דרך הפרטים שהשארת ובמיידי בודאי יש לך עזרה,
אבל אם כבר פנית לכלל ישראל בפנייה אנונימית.
תעשה עוד צעד ותפנה למישהו בקהילה שמכיר אותך וירתום את חברי הקהילה/ועדת צדקה מקומית/ארגוני צדקה ארציים ועוד לעזור לך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עם מי צריך לדבר? למי פונים?
לגבי בקצבה מביטו"ל- אפשר להעזר ב"יד מכוונת" זה בחינם מטעם ביטו"ל...
אובדן כושר עבודה מקרן הפנסיה - @פ. הלר עזרה לנו מאוד כשהיינו צריכים...
היא עוזרת בכיף ובשמחה.

• הוסף לסימניות
מתפלל עליכם מכל הלב.
כמה הארות:
א. אין לך מה להתבייש. לא עשית שום עבירה. להיפך, רק מתכפרים עוונותיך.
ב. קשה לבקש צדקה, אבל זו המצוה שלך עכשיו. למענך ולמען ילדיך. (אם צריך מקורות שיש לך חיוב כזה, אכתוב בל''נ)
ג. לגבי קצבת ביטו''ל, רק אל תפנה לחברות שלוקחות אחוזים. יש מספיק מומחים כאן או שיפנו אותך מכאן, שיעזרו לך בחינם.
ד. ישועת ה' כהרף עין! הכל מה' והסר דאגה מליבך ובטח בו יתברך.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון-ליבי איתך..כאב לי באמת לשמוע..מתפללת בשבילך להצלחה!!
דבר שני-את האוטו-כל עוד הוא מכניס לך,אל תוציא ואל תמכור בשום פנים ואופן!
עוד משהו,אין עבודה שמבזה את בעליה..תנסה למצוא משהו,גם אם הוא נראה בזוי בעניך..
אני מקווה שתצליח לקום בקרוב..רפואה שלמה ופרנסה טובה בקרובב!!

• הוסף לסימניות
האם אתה מוכן לעבוד עבודה רגילה ולא 'כלי קודש'?
כוונתי מבחינה השקפתית וקהילתית.

כי אם כן, ואתה טוב במחשבים, אתה יכול להגיע לעבודות המכניסות 12,000 בחודש מבלי להתאמץ. ועם להתאמץ אפילו 40,000 לחודש והשמים הם הגבול.

צור קשר עם 'כיון' וכדומה באיזורך. ותעשה את מבחן ההתאמה תעסוקתי שלהם.

1756659657723.png

• הוסף לסימניות
קודם כל תדע שהמון משפחות מתמודדות עם זה וע"ז נאמר צרת רבים חצי נחמה וחוץ מזה משפט מכל הלב באמת אני אומר חבל על כל הצעות תעשה פה תעשה שם וכו' היחיד שאחראי לכל הצרות והבעיות זה הקב"ה בלבד זה התרופה בהבטחה וחבל שאנשים לא מפנימים!

• הוסף לסימניות
@45244 לי אין פיתרון ל22 ימים הקרובים,
אבל לאחרי זה יש בהחלט..
זה אולי לא יפה להביא סגולות לבן אדם רעב... אבל אחרי הדברים הטכניים שאמרו פה זה החשוב ביותר.
כדי לטפל בבעיה מהשורש. כמובן שמומלץ לכולם ולא רק לפותח האשכול.

זה סגולה מופלאה של אמירת המזמור המצורף עם כוונת שמות ההוי"ה כל פעם בכוונת (לכוון הכוונה שאומרים כרגיל אך באמירת ההוי"ה מכוונים ומסכלים את ההוי"ה הכתובה עם הניקוד)ניקוד אחר.
שמקובלת אצל המקובלים כפותחת את שערי הפרנסה. - והתבטא אחד מגדולי המקובלים שזה אלף פתיחת ההיכל (הידועה אצל ע"מ).
הסבר פשוט: השם יתברך מאיר ומתגלה להשפיע שפע לבריותיו על ידי שמותיו הקדושים וכל שם ענינו גילוי אחר.
השמות שמכוונים עם הניקוד הם השמות והמפתחות של שפע הפרנסה.
להגיד את כל חמשת האופנים של המזמור עם הניקוד כל יום מר"ה עד שמח"ת כולל - העיקר ר"ה.

קבצים מצורפים

• סגולת הפרנסה לרה- לדוד מזמור עם כוונות בהויה.pdf
    KB 335.6 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
קודם כל במיידי - תעבור על ההרשאות בחשבון, גמחים מוסדות לימוד וכדו'
ותנסה לבקש מהם הקפאה לחודשיים- שלשה, לרוב הם יסכימו.
כך תתן לעצמך מרווח נשימה, ואת הזמן הזה תנצל לכל הרעיונות שעלו פה...

כיוון נוסף- 'מיצוי זכויות' כדאי לך להתייעץ עם ארגונים בעלי ניסיון!!
יתכן שאתה אשתך או ילדיך זכאים לקצבאות מסוימות כדאי לבדוק!

• הוסף לסימניות
אני עובד בעמותה פרטית, כי את תעודת ההוראה אקבל רק בסוף השנה הבאה. (סטונדט שנה ג באחיה)
אני יודעת שבגלל החוסר במורים, יש מוסדות ממ"ד שקולטים מורים בעודם סטודנטים לחינוך. אולי שווה לך לבדוק באזורך, תקנים של משרד החינוך שווים הרבה יותר מבחינה כלכלית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה