- הוסף לסימניות
למה פותח האשכול נראה טרול מטעם הביטוח לאומי?
מי מביא את רובו של ההון הזה אם לא הורי הכלה ומשכורתה של הכלה?
והדעות פה נחלקו בדיוק בגלל שלא ברור שהכלה אמורה לשלם.
גם בקהילות האלו הכלה מביאה יותר. כי היא עובדת.בקהילות שני מכירה מתחלקים התשלומים שווה בשווה כולל הון עצמי
כמה מוזר אבל יש זו"צים שלא מבזבזים ככה ובד"כ תשלום החוב הוא מחסכון של הכלה הטריה(קצת יותר ממכשיר טינקו... או מלון חרדי לזוג.... או טיול באירופה לזוצ... או מכשיר לייזר ביתי.... ברוח האשכולות פה בפורום, שנראה שרוב הפורום יכולים לעמוד בזה בתשלומים לפחות)
לרוב הזוצים 5000 בתשלומים זה לא משהו שישבור אותם כלכלית, וזה גלולה מרה הניתנת לבליעה. הדגשתי שאני לא מדבר על מקרי קיצון!כמה מוזר אבל יש זו"צים שלא מבזבזים ככה ובד"כ תשלום החוב הוא מחסכון של הכלה הטריה
וזה עוול.
ויש כאלו שחוו וחושבים עד היום שזה עווליש כאן כמה שחוו את זה אף אחד לא חשב לרגע שנעשה לו עוול ושילמו כמו שמצופה מזוג בוגר
נראה לי שקצת הלכתם רחוק מדי.הורי הכלה נתנו בציפייה שיהיה לזוג שקט כלכלי
יתכן שראוי גילוי נאות להורי הכלה בעת סיכום תשלומים
נראה לי התבלבלת בחישוב-לך זה לא ברור,לי זה כן ברור
כמות הכספים שהכלה קיבלה מאם החתן היא פי מאה במקרה הגרוע מאשר
החיסכון של כמה אלפים הללו
בלת"ק חלקיומכאן הקריאה להורים- אל תהיו בנות יענה. להתעלם מהחובה לשלם כי "לא פנו אליכם" זה עוול כלפי הילדים שלכם. אתם מסתמכים על זה שלזוג לא נעים לבקש מההורים כשמתברר שלא שילמו על הבחור מגיל 18. אולי צריך להכניס את זה בהסכם בין ההורים לפני אירוסין. לא שולחים ילד לחיים עם אלפי שקלים חוב על הגב.
מרבית ההורים שאני מכירה לא מסתמכים שכספי החיסכון וכו'מרבית ההורים מסתמכים שכספי החסכון שהנער ימשוך מחסכון לכל ילד ילך עבור החוב בביטוח לאומי, אם יישאר עודף שיהנה לעצמו...
חבל שאפשר לתת רק שכוייח אחד.5. באופן כללי, ממה שראיתי עולם הזוגות מפוצל ל2:
אלו שאין להם כלל מודעות למצב הכלכלי של ההורים ויבחרו את הריהוט הכי יקר כי זה מה שהם אוהבים וגם אם האשה מכניסה משכורת הייטק לא יעלה על דעתם להציע שאת השכירות הם ישלמו לבד (מה זאת אומרת זה מה שההורים התחייבו הם צריכים לעמוד מאחורי זה, איך נממן את ה'ירח דבש' באירופה), ואם ההורים יקחו את ה'חיסכון לכל ילד' הם ירגישו נשדדים.
ואלו שיחפשו כל דרך להקל ולעזור גם אם זה דורש מהם ויתורים בחיים החומריים האישיים שלהם.
מניחה שכשאין הכנסה , פניה להורים לא תניב תגובה של "זה בעיה שלכם"לא כל אישה צעירה עובדת בעבודה מסודרת וההורים משלמים לה דמי שכירות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים