אני מזועזעת!!!!

• הוסף לסימניות
חזרתי עכשיו מהכותל. ועדיין אני מזועזעת מאוד ממה שראיתי
מחכים בתחנת היציאה מהכותל מעל500 איש וכשאוטובוס מגיע נדחפים כולם אנשים נשים וטף עם בחורים ו.... זקנים וזקנות השתטחו על הכביש ואנשים רמסו אותם כדי לעלות לאוטובוס. הצרחות והדחיפות. והצפיפות

זה לא נותן לי מנוח, כבר הרבה זמן שלא הייתי בותל ודאי שלא בחופש אבל... כך מתנהגים???????????..

אין פתרון לנושא?
אגד שלחה אוטובוסים קטנים ללא אקורדיון כל 10 דקות כמו לייבש את האוקיינוס עם שואב אבק.
ונשים וגברים נדחפים נדחקים מצטופים. זה עשה לי רע מאוד.

זעזוע מצמרר!

• הוסף לסימניות
הפיתרון היותר מוצלח הוא- ללכת לתחנת הרכבת הקלה בכיכר ספרא ברגל- 10 דקות הליכה, משם רכבת ומשם כל אחד יכול להיסתדר.

לדעתי זה גם יותר קצר מליסוע עם האוטובוס שעה!!! עד גאולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;838665:
הפיתרון היותר מוצלח הוא- ללכת לתחנת הרכבת הקלה בכיכר ספרא ברגל- 10 דקות הליכה, משם רכבת ומשם כל אחד יכול להיסתדר.

עם ילדה בת שנתיים ישנה על הידיים? לא שייך!

• הוסף לסימניות
ואח"כ אגד תכתוב שהיה תגבור משמעותי בקווי המגזר החרדי, וב"ה שעמדנו ביעדים שהצבנו לעצמנו :(
בעוד שבוע, כדברי האשכול שהיה כאן, הם יקלטו שהיה "יום כיפור קטן" והם היו עסוקים בלחשוב על ראש השנה (של שנה שעברה ;))

הבעיה של הדחיפות היא שכל אחד יודע שאם הוא לא ידחף עכשיו הוא יצטרך להדחף באוטובוס הבא. בכותל אין מצב לעלות על אוטובוס כשהתחנה לא מלאה או כאשר הקודם עזב. עד שהתחנה לא תתפוצץ לא יביאו אוטובוס וגם הוא יחכה עד שלא יהיה מקום לזבוב ורק אז יצא לדרך...
חבל על המילים. גם ביטלו את קו 2 אז בכלל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;838665:

זו עליה משמעותית. בהלוך זה סביר, בחזור הרבה פחות.

• הוסף לסימניות
רק למשמע ולמקרא התאור נחרדתי.
איך הגעתם הביתה?

אגב, גם האוטובוסים חזור מחוף הרצליה נראים כמו שדה קרב. איימתי להוציא רישיון נהיגה רק כדי להגיע בשלום הביתה מחוף הים.
ממש מזכיר תמונות ממדינות עולם שלישי, של אנשים התלויים על הגג, המראות והחלונות של האטובוס בצפיפות מטורפת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השיא c;838668:
ולהדחף שייך?
לדעתי ?עדיף...

נכתב ע"י נוי;838677:
רק למשמע ולמקרא התאור נחרדתי.
איך הגעתם הביתה?

.

אז זהו. ישבנו על הגדר. שעה!
וראינו את התסריט חוזר על עצמו עם כל אוטובוס שבא. 20פעמים לפחות אם לא יותר!!!

זה הזכיר לנו את רכבות הבקר שהובילו אנשים לפני שבעים שנה...
"שם דחפו בכוח לא היה אפשרות להתנגד, אז למה שנידחף עכשיו מרצון?" כך שאל בעלי-צאצא לניצולי שואה.
וחיכינו עד שעלינו כבני מלכים והיה לנו מקום לשבת ברווח ובנחת.

• הוסף לסימניות
חבר'ה, אין ברירה, אגד לעולם לא ילמדו.
מי שצריך ללמוד זה אנחנו לא להגיע למקומות שצפוי בהם צופף עקב ארועים. אמנם פעם אחת הגענו לכותל ולא ידענו שהאדמו"ר מגור שליט"א גם כן מתכנן להגיע, כך ש'נפלנו' לתוך המון גברים בלי להבין על מה ולמה. אבל זה לא ארועים שבכל יום.
לגבי חופי הים: אם גם בהרצליה צפוף, צריך להצפין לנתניה, חדרה וחיפה , העיקר לחזור בשלום ובהשקט.לא?

• הוסף לסימניות
בודאי שנקבל את הצעתה של אושר!
לא נלך לשום מקום בבין הזמנים כי תמיד צפוף שם.
לא נלך לחתונות כי יש שם המון אנשים ואין אוטובוסים חזרה לקרית ספר.
לא נלך לכותל בחגים כי צפוף
ולא נלך לתקיעת שופר כי יש המון עגלות ונשים.
גם נחנך את הילדות שלנו לא לשתות בקולר של בית הספר כי יש שם תור ארוך...

נותני השרותים ומתכנני הארועים צריכים לקחת בחשבון ה-כ-ל!
זה לא אחראי להשאיר אנשים בשעות כאלו בכותל.
אין שום איזון בתחבורה לכותל וחזור בהתחשב בתאריכים, וזו אטימות!

נראה לי שגוטרמן יוכל לפתור לכם את הבעיות בקלות
קחו אותו!

• הוסף לסימניות
במקום להצטופף בגינות של קרית ספר, החלטתם לנסוע לכותל? :D
וראיתם שגם שם עמוס לעייפה?
אז אולי תשארו בבית, וזהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;838710:

קחו אותו!
כל מילה זהב :p

• הוסף לסימניות
מגיע לנו
כי אנחנו רגילים לזה שהציבור שלנו מוותר נדחף כמו בקר וממשיך להתנהג כמו ילד טוב ירושלים
אם לא היינו נדחפים ושומרים קצת על כבוד עצמי כל זה היה נמנע
ראיתי לפני זמן מה מצב דומה למה שתואר אבל אז עמד שם בנאדם חרדי והפקח אומר לו :"כנס,כנס פנימה ..." ענה לו האותו אדם : "אני לא אכנס פנימה, הבאת אוטובוס לאנשים ולא לסרדינים"הוא לא זז ממקומו וקרא לאנשים נוספים לעשות כמוהו
הפקח הופתע אבל ניכנע והביא עוד אוטובוסים.
כשאתם רואים שאין מקום למה אתם ממשיכים להידחף? שלא לדבר על זה שרמת הצניעות במצב כזה היא אפסית (וזה עוד אחרי שבאים לכותל)
באופן אישי אני מוותרת על הרבה דברים בגלל מצב כזה (נסיעות לים וכו',,,)
נכון שכולם ממהרים ורוצים להגיע הביתה
אבל אם נראה להם באגד שמדובר באנשים ששומרים על כבודם ולא בעדר עיזים הם יכבדו גם אותנו
נ.ב.
מעטים הפעמים שבהם ראיתי אוטובוס במגזר הכללי שנוסע בצפיפות רבה או שיש בו בכלל אנשים שעומדים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;838710:

קחו אותו!
נראה שכדור הארץ עולה על גדותיו מרוב אדם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;838725:
נ.ב.
מעטים הפעמים שבהם ראיתי אוטובוס במגזר הכללי שנוסע בצפיפות רבה או שיש בו בכלל אנשים שעומדים

זה ממש אבל ממש לא מהסיבות הנ"ל...

• הוסף לסימניות
היינו שם שלשום. נכון שחיכו שם חצי שעה לאוטובוסים אבל זה גם משום שכל הקטע היה פקוק נוראות, ממוסררה/ שבטי ישראל ועד שער האשפות. וכך גם בדרך חזור. גם כשהיינו סופסוף על האוטובוס לקח כמעט שעה עד גאולה.
זה היה שידוך לא מוצלח של העליה לרגל המסורתית של בין הזמנים לבין התזמון של צום הרמדאן, שמנע מרוב השפויים ללכת רגלי דרך שער יפו ולחסוך את העינוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;838725:
אני ראיתי וחשתי על בשרי יום-יום. השירות בשכונות החרדיות ביומיום הוא הרבה יותר נורמלי מאשר בשכונות חילוניות, ואני מדברת על שכונות שהתושבים משלמים את הארנונה הגבוהה ביותר.

אגב, זה מעניין מאוד. אני חשבתי שמה שמזעזע בדברים של תקוה זה ש"זקנים וזקנות השתטחו על הכביש ואנשים רמסו אותם כדי לעלות לאוטובוס":eek: ואילו הדיון כאן נסוב על השירות המזעזע של אגד:rolleyes:

• הוסף לסימניות
זה כ"כ מעצבן לשמוע כל הזמן תלונות נגד אגד...

כשאני רואה היום את המילה 'אגד' מול העניים, זה מזכיר לי "תלונות..."

הם מזלזלים בנו שוב ושוב יום יום, אני בעצמי יכול לכתוב ספר שלם עם סיפורי תלונות שיש לי אישית נגד אגד...

כמה פעמים כבר חיכיתי יותר משעה לאוטובוס? כמה פעמים חיכיתי לאוטובוס וזה פשוט לא הגיע בכלל??? וכמה פעמים אחרי שזה הגיע עמדנו כמו סרדינים מבפנים? וכמה פעמים עבר ולא עצר?

ואני בטוח שלכם זה גם קורה המון.

ולשאר החברות באמת לא יצא לי להתלונן נגדם...

משהו הולך להשתנות?

לא נראה לי... :(:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;838758:
אני ראיתי וחשתי על בשרי יום-יום. השירות בשכונות החרדיות ביומיום הוא הרבה יותר נורמלי מאשר בשכונות חילוניות, ואני מדברת על שכונות שהתושבים משלמים את הארנונה הגבוהה ביותר.

אגב, זה מעניין מאוד. אני חשבתי שמה שמזעזע בדברים של תקוה זה ש"זקנים וזקנות השתטחו על הכביש ואנשים רמסו אותם כדי לעלות לאוטובוס":eek: ואילו הדיון כאן נסוב על השירות המזעזע של אגד:rolleyes:
אחד כרוך בשני ......

• הוסף לסימניות
זה נשמע שהסיבה לצפיפות בכותל קשורה באיזושהיא דרך מפותלת לכך שאין גינות במודיעין עילית...
לכוכב פתרונים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;838710:
קחו אותו!

נראה לי שהפעם צדקת.
כי לאנשי קרית ספר גוטרמן אירגן עכשיו את חברת קוים, כדי שלא תצטרכו להצטופף יותר בסופרבוס, ותסעו באוטובוסים חדישים ומרווחים,
לא זוכרת מה עוד כתבו בעיתון.
נחיה ונראה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה