אני מזועזעת!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;839700:
כל התאור מזעזע. אך התשובה למה זה קורה הם שלושת המילים הנ"ל. אם לא נידחס לא ידחסו אותנו.

ועד שלא נבין זאת זה יהיה המצב פה :(

זה נראה לך מבחירה?? יש מצבים שכבר אי אפשר לחכות לאוטובוס הבא... במיוחד שיש גבול לאוטובוס האחרון... בכלל נראה לי צריך לשאול רב אם מחויבים לשלם על כזאת נסיעה...

יש את בעלי הרכבים או בעלי היכולת לשלם למוניות שלא מבינים... אבל אנחנו סוג שבחיים לא נידחס גם במחיר של הפסד לדוג אוטובוסים בחניונים של מירון תמיד נחכה לאוטובוס הריק והמיושב אנחנו סולדים ממקומות כאלה ונעדיף תמיד לותר על מקום אטרקטיבי וצפוף למקום פחות טוב ומרווח אבל כאן נוצר מקום שאין ברירה. אין תחרות אי אפשר ללכת מרחקים ברגל (עד לחניון) עם ילדים קטנים ויש גבול כמה הילדים מסוגלים לחכות...

אני לא באה להתנצל אלא ליצג את הקהל הזה שפחות מדבר כי אין לו זמן כי הוא מיואש מראש כי הוא התרגל לשתוק ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;839695:
אה, ועוד משהו כן זה לא רק אצל חרדים... פעם נקלעתי לאוטובוס כזה בבת ים הבעיה שהוא היה דחוס ב--ערבים צורחים מגדפים ומתקוטטים... (אהם... לא מאחלת...)

תעברו.. תעברו למודיעין עילית
אצלינו הם על ההגה, כך שהם לא צורחים ומגדפים (אולי רק מעט.. כדי להפגין נוכחות).

ברוך ה'
אצלינו זה רק בעיה של גינות.. שגם היא עוברת בסוף עם הגיל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;839705:
יש מצבים שכבר אי אפשר לחכות לאוטובוס הבא... במיוחד שיש גבול לאוטובוס האחרון... בכלל נראה לי צריך לשאול רב אם מחויבים לשלם על כזאת נסיעה...

אני לא באה להתנצל אלא ליצג את הקהל הזה שפחות מדבר כי אין לו זמן כי הוא מיואש מראש כי הוא התרגל לשתוק ...

מבינה אותך מצוין!

הציבור שלנו התרגל לשתוק ... וכל אלו שמעלינו עושים בזה שימוש

פעם היה חבר כנסת אחד שניסה להשליט חוק שלא ישלמו בנסיעה בעמידה. חוק זה צלל צלילה עמוקה ונעלם. חבל על דאבדין...:(

• הוסף לסימניות
לאחר פרוץ המדינה, יצא ר' עמרם בלוי (הידוע...) לרחובה של ירושלים בשבת קודש, ובראותו את שוטרי ישראל נוסעים במכוניות השרד שלהם בעצם היום הקדוש, והחל זועק לעברם "שבת, שבת" (קרי: שבעס, שבעס).

קרא לו מרן הרב מבריסק, ואמר לו: שמץ של ציונות רואה אני בך.

תמה ר' עמרם.

השיב לו הבריסקער רב על תמיהתו:
בזמן שלטון המנדט, האם היית מעיז לצעוק לעבר השוטרים הבריטיים?! וודאי שלא. שהרי חשודים הם על רציחה.
ומדוע לעבר שלטון הציונים אינך חושש לקרא?! משום שסבור אתה, כי הלא יהודים הם, ואינם חשודים על רציחה.
זהו שאמרתי, שמץ של ציונות נזרק בך, אם הנך יכול להשליך עליהם מידות טובות.

יש מישהו שסבור, שניתן לצפות מהרשויות (ואגד בכללם), להתחשבות?
הלא כבר אמרו חז"ל, אל תתוודע לרשות. שאין מקרבין לו לאדם אלא לצורך עצמן, נראין כאוהבין בשעת הנאתן, ואין עומדין לו לאדם בשעת דחקו.

• הוסף לסימניות
ההוכחה לכך שאנחנו אנוסים להדחק היא שבכל מקום אחר אנו לא נדחפים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;839561:
תזכרו!!!
היה לנו בלמ"ס לצפת מב"ב
קליין לחיפה מי-ם ומב"ב
מלאך והוכיהזר לי-ם מאשדוד
היה לנו ... לנתניה מב"ב
היה לנו מב"ב ומי-ם לערד דרך ישובים באזור
ועוד ועוד
זרקנו אותם לרחוב עם בקושי משכורת עלובה מאגד והבאנו בגאווה תחבורה ציבורית
ועכשיו אנחנו מתלוננים???

מי זרק?
אנחנו?
מי שזרק אותם היתה אגד שרצתה לרקוד על כל החתונות, והצליחה בגדול... על חשבוננו:(

• הוסף לסימניות
ואת זה ראיתם??

בתחנה בכותל. :eek:
הועלה בפורום צילום.

"אכפת לנו שתחזרו הביתה בשלום. אגד"

קבצים מצורפים

• P1030255.jpg
    KB 187.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
העתק הדבק שלח---

בעקבות הלינק ששלחה ניק תקוה שלחתי לאגד תלונה על מה שהלך בכותל ביום א' להלן תגובתם:

תאריך: 20/08/2012
ב' אלול תשע"ב
מספר פניה: 00339227

לכבוד
גב' תמר ------
בני ברק

שלום רב,

הנדון: תגבור קו 1

הרינו מאשרים את קבלת פנייתך.

"אגד" פועלת באופן מתמיד לשיפור השירות לנוסעיה ועושה את מירב המאמצים כדי שהשימוש בקווי השירות יהיה נוח ומהיר ככל האפשר ובכלל זה הוספת אוטובוסים בעת הצורך.

בתקופת החופש הגדול ו''בין הזמנים'' קיים עומס רב בקווי השירות השונים ועל כן יודגש כי בתקופה זו מתוגברים קווי השירות של "אגד" ברחבי הארץ (קווים עתירי נוסעים וחיילי צה"ל בפרט), לרבות קו 1, אותו ציינת בפנייתך. נוסיף ונדגיש, כי כמעט כל הרכבים העומדים לרשות "אגד" נמצאים בנסיעות בשעות העומס בימים אלו.

על אף האמור לעיל , העברנו את פנייתך לגורמים הרלוונטיים האמונים על המערך התנועתי ב"אגד", לידיעתם ובחינת הנושא לעומק.

אנו מודים לך על שהבאת נושא זה לתשומת ליבנו ומאחלים לך נסיעות טובות ובטוחות ב"אגד".

ב ב ר כ ה,
הדר כהן
מחלקת פניות ציבור ירושלים

כנראה שיש להם מספר תגובות שאותם הם שולחים לכל הנצרך...

• הוסף לסימניות
מעניין גם אני קיבלתי את אותה תגובה מהדר...
רק מה שהשאלה שלי הייתה קצת שונה... מעניין מה יגיבו על הפנייה החוזרת.+הלינק לאשכול הזה.
הפנייה הייתה מדוע כשההם צריכים לתגבר -משנעים רכבים מקווים קיימים. במקום זה ניתן פשוט לרכוש צי אוטובוסים ולהקים מחלקת תגבור,
(שאמנם ימים בודדים בשנה היא תהיה ללא פעולה אבל רוב השנה היא תתגבר ארועים ומועדים מיוחדים).
ולא, אינני תמימה שחושבת שזה פשוט וקל, אבל זה יעשה להם שם טוב יותר, זה יגביר שביעות רצון, זה ישמר אצלם קווים קיימים שעומדים לפני מכרזים ועוד.

• הוסף לסימניות
בתכל'ס העלו כאן הצעה לארגן אוטובוסים באופן עצמאי.
למיטב ידיעתי לא ניתן להכניס לאזור הכותל המערבי אוטובוסים שאינם של חברת אגד בזמני עומס.

אוטובוסים בין עירוניים, יש חוק (שמעתם על החבר'ה שם בכנסת שמארגנים את החוקים לפי הרצון של בעלי המאה ? 'לוביסטים') שאוסר על ארגון אוטובוסים בתשלום אם הם מתחרים לקווים פעילים.

אבל זה נכון, שאם מישהוא היה מארגן שבכל המוסדות של 'גור' לא יקחו את האוטובוסים של חברת 'דן' שדוחסת את האנשים באוטובוסים לחוף הרצליה או לפארק דרום כמעט כמו אגד בכותל, אלא יקחו אטובוסים פרטיים, יכול להיות שזה היה נותן איזהשהוא איום ממשי ודחיפה לנושא השירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;839938:
לאחר פרוץ המדינה, יצא ר' עמרם בלוי (הידוע...) לרחובה של ירושלים בשבת קודש, ובראותו את שוטרי ישראל נוסעים במכוניות השרד שלהם בעצם היום הקדוש, והחל זועק לעברם "שבת, שבת" (קרי: שבעס, שבעס).

קרא לו מרן הרב מבריסק, ואמר לו: שמץ של ציונות רואה אני בך.

תמה ר' עמרם.

השיב לו הבריסקער רב על תמיהתו:
בזמן שלטון המנדט, האם היית מעיז לצעוק לעבר השוטרים הבריטיים?! וודאי שלא. שהרי חשודים הם על רציחה.
ומדוע לעבר שלטון הציונים אינך חושש לקרא?! משום שסבור אתה, כי הלא יהודים הם, ואינם חשודים על רציחה.
זהו שאמרתי, שמץ של ציונות נזרק בך, אם הנך יכול להשליך עליהם מידות טובות.

יש מישהו שסבור, שניתן לצפות מהרשויות (ואגד בכללם), להתחשבות?
הלא כבר אמרו חז"ל, אל תתוודע לרשות. שאין מקרבין לו לאדם אלא לצורך עצמן, נראין כאוהבין בשעת הנאתן, ואין עומדין לו לאדם בשעת דחקו.

אפשר לומר שאני קצת כועס??
"יתמו חטאים מן הארץ, ולא חוטאים"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;840657:
אפשר לומר שאני קצת כועס??
"יתמו חטאים מן הארץ, ולא חוטאים"

על מי אתה כועס ? על ה'ניק' ? על ר' עמרם בלוי ? על הבריסקער רוב ?

מה חסיד חבד מבין בניואנסים של בריסקער'ס ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה