- הוסף לסימניות
HSP זה לא רק להעלב מדברים ולקחת ללב כל דבר...(לקח לי זמן ללמוד לא להעלב ולא לקחת ללב דיבורים של פחות רגשנים)
זה בדיוק מה שמנסים להסביר פה באשכול הזה,אבל לראות בזה בעיה ??
זאת לא בעיה, זאת פשוט קבוצת תמיכה לעשירים
HSP זה לא רק להעלב מדברים ולקחת ללב כל דבר...(לקח לי זמן ללמוד לא להעלב ולא לקחת ללב דיבורים של פחות רגשנים)
זה בדיוק מה שמנסים להסביר פה באשכול הזה,אבל לראות בזה בעיה ??
קבוצת תמיכה ל.....עשיריםזה בדיוק מה שמנסים להסביר פה באשכול הזה,
זאת לא בעיה, זאת פשוט קבוצת תמיכה לעשירים![]()
תודה רבה, אני מאוד מעריכה את זה! כל הכבוד!התכוונתי ברצינות מלאה וחלילה חלילה לא בציניות
אני מבקש סליחה
מחקתי את מה שאני יכול
ואני מבקש מהנהלת הפורום למחוק את הודעותי הקודמות ולא לנעול את האשכול, תודה
צודק, יש דברים נשגבים ממך, זה טוב המודעות הזו.(חלילה לא בא להתלוצץ פשוט "נשגב מבינתי")
ולמה לדעתך זה כל כך חיובי שיש שני בני זוג בעלי רגישות?בהודיה לה' סוף סוף המיזם יוצא לדרך!
לא לכל אחד – שידוכים לבעלי עומק ורגש
אם אתם אנשים עמוקים, רוחניים ואמפתיים
שחווים את החיים לעומקם ויודעים ליהנות מדקויות,
או שאתם הורים לבחור/ה שיש להם את התכונות הנ''ל
ואתם מבינים שלבנות בית עם בן/ת זוג כזה זו מתנה לחיים-
אתם יכולים לפנות אלי, שדכנית מנוסה ובעלת רגישות גבוהה בעצמי
ובעז"ה אמצא בשבילכם את השידוך המתאים לכם מתוך מאגר של מועמדים איכותיים בעלי רגישות גבוהה.
וכן, אם אתם מכירים מישהו שנראה לכם שהוא עונה על הגדרה זו- אשמח שתספרו לו על המיזם ותנו לו את פרטי הקשר.
בברכה- שרה ילין: 0548455660
מייל:saraasher4אין לכתוב כתובת מייל
(@ במקום ה-#)
הפניה היא לכלל המגזרים ליטאי, חסידי וספרדי.
נ.ב. המיזם בתחילתו. נשמח לשמוע רעיונות, עיצות ותובנות וגם סתם פידבק להצלחת העניין ותבורכו מן השמיים!
כנראה לא ניסית באמת...ולמה לדעתך זה כל כך חיובי שיש שני בני זוג בעלי רגישות?
לא עדיף שיש צד אחד מאזן? גם בשביל הזוגיות וגם בשביל הילדים...
ומהיכן הביטחון?כנראה לא ניסית באמת...
מיזם מדהים, רק אשמח לדעת זה טוב שבני הזוג יהיו עם רגישות גבוהה?בהודיה לה' סוף סוף המיזם יוצא לדרך!
לא לכל אחד – שידוכים לבעלי עומק ורגש
אם אתם אנשים עמוקים, רוחניים ואמפתיים
שחווים את החיים לעומקם ויודעים ליהנות מדקויות,
או שאתם הורים לבחור/ה שיש להם את התכונות הנ''ל
ואתם מבינים שלבנות בית עם בן/ת זוג כזה זו מתנה לחיים-
אתם יכולים לפנות אלי, שדכנית מנוסה ובעלת רגישות גבוהה בעצמי
ובעז"ה אמצא בשבילכם את השידוך המתאים לכם מתוך מאגר של מועמדים איכותיים בעלי רגישות גבוהה.
וכן, אם אתם מכירים מישהו שנראה לכם שהוא עונה על הגדרה זו- אשמח שתספרו לו על המיזם ותנו לו את פרטי הקשר.
בברכה- שרה ילין: 0548455660
מייל:saraasher4אין לכתוב כתובת מייל
(@ במקום ה-#)
הפניה היא לכלל המגזרים ליטאי, חסידי וספרדי.
נ.ב. המיזם בתחילתו. נשמח לשמוע רעיונות, עיצות ותובנות וגם סתם פידבק להצלחת העניין ותבורכו מן השמיים!
אסביר:מיזם מדהים, רק אשמח לדעת זה טוב שבני הזוג יהיו עם רגישות גבוהה?
דווקא כאחת עם רגישות גבוהה מאד לא הייתי רוצה מישהו כמוני... איזה ילדים היו יוצאים
לא צריך את האיזון??
זה לא נכון.לפי מה ששמעתי בשם איליין ארון, היא ממליצה שלאדם רגיש יהיה בן/בת זוג עם משהו שקרוב לרגישות אבל לא ממש עונה לקריטריונים, כלומר עונה חלקי פחות ממה שהיא מגדירה כרגיש- קרוב מספיק כדי שיבין את זה
אבל לא ממש- כדי שיהיה מישהו מאזן...
מסכימה לגמרי, מניין ששמעתי את זה ממישהי שפגשה אותה ואמרה שכך אומרתוזה ברור שאר"ם שייקח מישהו שרחוק מאוד מרגישות, כנראה שהוא הולך לסבול...
מזדהה עם כל מילה!! כ"כ מזדההה!!אני חושב שהתשובה היא די פשוטה.
מניסיון החיים שלי חברות קרובה באמת באמת, הייתה לי רק עם אר"מים,
ואני רוצה קירבה קשר והבנה אמיתית האחד של השני גם בזוגיות,
אני לא יכול לוותר על זה בגלל חשבונות אחרים, חשובים ככל שיהיו.
אם אני אוהב את הרגישות שלי אני אוהב אותה גם אצל השני.
ועוד משהו. ארמי"ם לא בדיוק אותו דבר בהכל.
הם עדיין יכולים להשלים אחד את השני, ולאחד יהיה קל יותר
מה שלשני קשה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים