- הוסף לסימניות
גרנולה עם חלב/יוגורט
הם באמת מאד טעימים,ממליצה מאד על הקרקרים האלו (דלי קלוריות) עם גבינה וכוס קפה
![]()
![]()
אני לא נוגעת בקפה. גם לא מריחה..שמתי לב שהקפה מרגיע את זה גם בלי שום נשנוש,
לא חובה. זה פשוט משביע יותר.ספציפית למוצר הזה יש לי אלרגיה
מאז שבילדותי היו לנו תרנגולים וזה מה שהם אכלו...
זה נשמע מעולה!אולי שייק טוב על הבוקר?
תכיני לך את הכל חתוך בתוך הכוס רק תרסקי וזהו.
ואם תכניסי לך שם אוצרות זה יהיה לך פצצת אנרגיה חיובית על הבוקר![]()
תות, בננה, מלון, מנגו, ועוד...זה נשמע מעולה!
(רק שאצטרך להכין המון. נראה לך שהילדים יוותרו?)
מה את ממליצה להכניס שם? (לא כולל תמרים, גרנולות ושאר ירקות...)
אשמח למתכון של פנקייקעוגיות קוואקר
פנקייק 3 דק הכנה
אשתדל להעלות בערב אי"הזה נשמע טוב.
יש לך מתכון?
לא בריא לצוםתמרים שקדים ואגוזים-ממש משביע!
אני אוכלת את זה בתור ארוחת בוקר עד 4 בצהריים!
תאמרי לילדים שזה של אמא.זה נשמע מעולה!
(רק שאצטרך להכין המון. נראה לך שהילדים יוותרו?)
מה את ממליצה להכניס שם? (לא כולל תמרים, גרנולות ושאר ירקות...)
זה לא צום בכלל, אני אוכלת 3-4 תמרים עם שקדים, זה מפוצץ אותי.לא בריא לצום
הגוף צריך אוכל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים