נכתב ע"י נוי;2001637:בארון הבגדים שלנו יש מדף. במדף יש בגדים משמאל ובימין ראש. על הראש יש פאה.
-הגובה של המדף סטנדרטי, והפאה שלי באורך סטנדרטי.
נ.ב. היה לי חשק פראי לנהוג כמנהג מחנכי פרוג (וגם לכבוד ערב פורים)
ולכתוב דברים איומים ונוראיים בגנות הפאות הנוכריות.
אבל התאפקתי למען ישועת עמ"י.
נכתב ע"י טוליפ;2001636:הבעיה שלי שונה.
אני מחפשת פתרון לתוך הארון. כי אם אני מניחה על מדף (והמדף מספיק גבוה) אז השיער מתכווץ' ונהיה לו בחלק התחתון גל, אני רוצה שהראש יהיה על המדף אבל השיער של הפיאה יהיה באוויר.
מכאן נובעת הבעיה, ולכך אני מחפשת יצירתיות. כי אם הפאה עומדת בקצה המדף והשיער בחוץ, כאשר סוגרים את הארון השיער נמעך. חשבתי על מדף שיהיה קצר יותר בעומק.
בקיצור, יש רעיון? עדיף פתרון ל-2 פאות.
דנתי, דנתי... נא להירגע.נכתב ע"י efrat1;2001641:אמאל'ה, נוי! הבהלת אותי!
הפאה שלי בכלל לא ארוכה,
אבל תופסת לי מלאאאא מקום במדף.
בכלל אין לי בעיה עם האורך אלא הרוחב...
(אבל חוצמיזה הפאנית נתנה לי פעם ראש גבוה לפאה קצרה, אז תמיד יש אופציה של לדון לכף זכות...)
אני מניחה שזה היה מתיחה לפורים לא?!......נכתב ע"י נוי;2001662:דנתי, דנתי... נא להירגע.
גם לי הראש גבוה, וזה נוח כי כך שער הפאה לא מלחך את המדף והתסרוקת לא נהרסת.
אבל מה? רק רציתי להתפרע מעט בצדקנות עמוקה, וחזרתי בי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים