בלי קשר לאיזה יום חל היום זה נכון , לא ? רבי חנינא בר חמא עולה לארץ ישראל.
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 26/4/23 הוסף לסימניות #1 בלי קשר לאיזה יום חל היום זה נכון , לא ? רבי חנינא בר חמא עולה לארץ ישראל.
ו ורד10 מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 26/4/23 הוסף לסימניות #3 יפה מאד! התמונה האחרונה עם הדבש, מצוינת!
א אלמוג מ. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי 26/4/23 הוסף לסימניות #4 מדהים. יש ניחוח אחר בצביעה. שינית טכניקה?
נ נתנאל Art משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 26/4/23 הוסף לסימניות #5 אוח איזה צבעים, אוח אוח. הרמוניה של הטבע.
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 26/4/23 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י אלמוג מ.: מדהים. יש ניחוח אחר בצביעה. שינית טכניקה? לחצ/י כדי להרחיב... נכון אני משתדל ללכת לכיוון יותר בהיר ופשוט. פחות מברשות רכות באור וצל , זה עושה בלאגן בעין אם זה לא מדוייק ממש.
נכתב ע"י אלמוג מ.: מדהים. יש ניחוח אחר בצביעה. שינית טכניקה? לחצ/י כדי להרחיב... נכון אני משתדל ללכת לכיוון יותר בהיר ופשוט. פחות מברשות רכות באור וצל , זה עושה בלאגן בעין אם זה לא מדוייק ממש.
מירי דרויש מאיירת ברמה אחרת מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי 26/4/23 הוסף לסימניות #7 מהמם!!! פשוט תענוג! הצבעים ההבעות, האווירה, הכל!
אלישבע גוהר מהמשתמשים המובילים! מנהל קבוצה מנוי פרימיום עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים 27/4/23 הוסף לסימניות #9 איזה סגנון יפה!! לא יודעת להסביר מה חינני במילים פרחה לי ההגדרה
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 27/4/23 הוסף לסימניות #10 נכתב ע"י יצחק fetman: הקובץ לא נפתח.. לחצ/י כדי להרחיב... pdf קבצים מצורפים Capture d'écran 2023-04-25 234553.pdf KB 125.9 · צפיות: 44
יחיאל ב. מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי מוזיקה ונגינה יוצרי ai 27/4/23 הוסף לסימניות #11 נכתב ע"י מירי דרויש: מהמם!!! פשוט תענוג! הצבעים ההבעות, האווירה, הכל! לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה !!! לשמוע ממך זה מחמיא יותר נכתב ע"י אילוסטרייטורית אחת: איזה סגנון יפה!! לא יודעת להסביר מה חינני במילים פרחה לי ההגדרה לחצ/י כדי להרחיב... ההגדרה הכי טובה
נכתב ע"י מירי דרויש: מהמם!!! פשוט תענוג! הצבעים ההבעות, האווירה, הכל! לחצ/י כדי להרחיב... תודה רבה !!! לשמוע ממך זה מחמיא יותר נכתב ע"י אילוסטרייטורית אחת: איזה סגנון יפה!! לא יודעת להסביר מה חינני במילים פרחה לי ההגדרה לחצ/י כדי להרחיב... ההגדרה הכי טובה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת