אשכול הסינגלים החדשים !

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י רובוט;n4930714:
לי יש, אשמח לקבל כתובת מייל ולשלוח....

אשמח לקבל גם. (את הדיסק שיר 2 של רכניץ) תודה רבה!!

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה שוב!!

נכתב ע"י Pencil;n4930759:
משהו קנה פעם מהאתר הזה?https://mostlymusic.com/collections/pre-order/products/mordechai-ben-david-tzeaka
ואיך זה עולה רק 9.99$?
גם בארץ זה יעלה מחיר כזה?

אשמח גם לחלק מהתשובות;)
תודה לכם!

לגבי המחיר זה הורדה דיגיטלית ולא הארד קאפי. (ולא הדיסק עצמו).
ואם יש חסימה עדיף לבדוק אצלם האם זה חסום האופציה הזאת.

נכתב ע"י מיסטר בין;n4930762:
לגבי המחיר זה הורדה דיגיטלית ולא הארד קאפי. (ולא הדיסק עצמו).
ואם יש חסימה עדיף לבדוק אצלם האם זה חסום האופציה הזאת.

תודה רבה!

למי שיש קליפים או שירים עם ילד הפלא: "אברהם חיים גרין"
אשמח לקבל,
תודה מראש!!

נכתב ע"י aktiv;n4930781:
למי שיש קליפים או שירים עם ילד הפלא: "אברהם חיים גרין"
אשמח לקבל,
תודה מראש!!

אשמח לקבל כתובת מייל ולשלוח

נכתב ע"י רובוט;n4930794:

תודה רבה!

על הדרך מחפשת גם את הדיסק של יוסי גרין "אידיש נחת 2 "

נכתב ע"י שולה;n4930170:

הקישור הראשון :https://www.dropbox.com/s/6gx8y54anq...3b646.mp4?dl=0 (יואלי שטיינברג בשיר וקליפ מרהיב "ויחן שם ישראל")

הקישור השני: https://www.dropbox.com/s/5q0xp36hwz...32b9f.mp4?dl=0 ( דודי קאליש מבצע: "רצה הקב"ה לזכות את ישראל")

נכתב ע"י רובוט;n4930794:

אשמח גם..
תודה רבה

נו, יש כאן מתנדב צדיק שיעלה לנו את הדיסק החדש של מ.ב.ד צעקה?

נכתב ע"י בשעות הפנאי;n4930934:
נו, יש כאן מתנדב צדיק שיעלה לנו את הדיסק החדש של מ.ב.ד צעקה?

עד כמה שידוע לי אתרי מוזיקה מסויימים העלו את זה. אבל רק כקישור להזמנה מראש. והדיסק עצמו עדיין לא יצא

אולי שמישהו יעשה לנו קצת סדר...
כמה שירים חדשים יש בדיסק של מב"ד, שלא יצאו עדיין בשום פלטפורמה אחרת [סינגל / שיר בחתונה / דיסק של זמר אחר / וכדו']
משמיעת הדגימות נראה לי שלפחות חצי מהשירים כבר מוכרים לנו

נכתב ע"י רובוט;n4919694:
יש למישהו את הדיסק של נחת אפלבאום?
אשמח מאוד!!

עדיין רלוונטי?
ואם כן, הדיסק נקרא - אמת?

נכתב ע"י מאן דהו;n4930974:
אולי שמישהו יעשה לנו קצת סדר...
כמה שירים חדשים יש בדיסק של מב"ד, שלא יצאו עדיין בשום פלטפורמה אחרת [סינגל / שיר בחתונה / דיסק של זמר אחר / וכדו']
משמיעת הדגימות נראה לי שלפחות חצי מהשירים כבר מוכרים לנו

חחחח באמת צודק

נכתב ע"י דונלד טראמפ;n4930966:
עד כמה שידוע לי אתרי מוזיקה מסויימים העלו את זה. אבל רק כקישור להזמנה מראש. והדיסק עצמו עדיין לא יצא

תודה על התשובה, אז נמשיך להמתיו בחוסר סבלנות...
אבל אנא אל תשכחו אותנו כשזה יצא!

נכתב ע"י בשעות הפנאי;n4931024:
תודה על התשובה, אז נמשיך להמתיו בחוסר סבלנות...
אבל אנא אל תשכחו אותנו כשזה יצא!

אני קצת מפחד להעלות את זה פה כשזה ייצא שמ.ב.ד. לא יעשה לי נו נו נו ;) (למי שראה את תגובה שלו לאחד מהסינגלים בדיסק שהתפרסם ללא רשותו...)

נכתב ע"י דונלד טראמפ;n4930996:
חחחח באמת צודק

חוץ מבואי בשלום שיצא בעיבוד מטופש וחסר כל חן ערב חתונת נכדתו והנני רופא לך שהודלף..
מה עוד שמעת כבר קודם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה