תעופה ****אשכול טיסות זולות!!!****

אני מחפשת המלצה לעו״ד מומחה לענייני תעופה
לצורך תביעה
היות ולא היה נזק לרכוש (לפי מה שסיפרת) הייתי שוקל סכום פיצויים האפשריים וסיכוי לקבלו
מול הוצאות עו״ד, זמן, עוגמת נפש וכו
מה שברור שבזמן אמת זה מרגיז מאד אני יודע
לא יודע אולי זה משתלם אבל כדאי לחשב מראש

איפה הכי זול לעשות ביטוח נסיעות לילדים? (לחודש)
בלי כבודה ובלי כלום, רק ביטוח בריאות
תודה רבה!

כדאי לבדוק גם עם חברת האשראי שלכם, מניסיון, למקס וכאל יש הטבות רציניות,(אני עשיתי ל 3 שבועות), לא זוכר בדיוק את המחיר אבל היה ממש זול.

שלום וברכה.
לכל אלו שבקיאים בטיסות לארצות הברית...
עכשיו שאנחנו בעידן האיסתא, יש מה לחשוש לטיסה עם כרטיס הלוך בלבד ללא חזור?
תודה מראש לעונים!

055-980-4688
@ClaiMax-תביעות תעופה - צריכים כאן את עזרתך.

סליחה על האיחור, אני מצרף כאן את לשון החוק הבינלאומי אמנת מונטריאול,
  1. התלונה אמורה להיות מוגשת נגד המוביל האחרון, והתביעה אמורה להיות מוגשת נגד שניהם.
  2. לעניין הזכאות יש חבות לפי אמנת מונטריאול על כל מזוודה עד לסך של כ 7300 ש"ח נכון להיום, שאותו ניתן לתבוע במקרה של אובדן גמור או של איחור.
  3. במקרה של איחור תוכלו לרכוש ביגוד ודברים נצרכים בצורה סבירה, ולאחמ"כ לתבוע אותם מחברת התעופה. כמובן שאלעל יסרבו, אך בהגשת תביעה בד"כ משלמים יפה.
  4. חשוב לשמור על קבלות ופירוט של מה שנקנה.
  5. חובה! להגיש את הבקשה להחזר עבור הקבלות עד 21 יום מהגעת המזוודה.
  6. לפי פסיקות ביהמ"ש הישראלי ניתן לתבוע אף עבור עגמ"נ באיחור בהגעת מזוודות, הכל עד לגבול החבות של כ 7300 ש"ח.
נשמח לעזור 03-6554299

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-07-27 000517.png
    צילום מסך 2025-07-27 000517.png
    KB 294.9 · צפיות: 15
מעדיפה לפני 9 להרוויח את חול המועד יש אפילו ב6 או ב7 במחיר הזה עם 5 לילות גם בסדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה