מידע שימושי אשכול משתמשי פרוג. "הוראות שימוש". "שאלות ותשובות". ועוד

מצב
הנושא נעול.
יש לי שאלה

אני מנויית פרימיום, ז"א בוגרת פרוג. ויש לי את ההטבות של פרימיום,
אבל בניק לא מופיע הסימון הזה
איך מוסיפים?
אפשרי?

תודה מראש

יש לי שאלה

אני מנויית פרימיום, ז"א בוגרת פרוג. ויש לי את ההטבות של פרימיום,
אבל בניק לא מופיע הסימון הזה
איך מוסיפים?
אפשרי?

תודה מראש
לחצתי על תוכן שלילי וכתבתי להם שאת צריכה אותם..
שהם יסדרו לך את זה
אז מקווה שבקרוב משהו מהצוות יראה את ההודעה שלך...

לחצתי על תוכן שלילי וכתבתי להם שאת צריכה אותם..
שהם יסדרו לך את זה
אז מקווה שבקרוב משהו מהצוות יראה את ההודעה שלך...

תודה רבה רבה!

היי
אשמח לדעת איפה רואים את כל הפרוט של המשתמשים
למשל משתמש פעיל , משתמש מקצוען
את הסדר של זה
ואיך זה הולך
תודה רה!

היי
אשמח לדעת איפה רואים את כל הפרוט של המשתמשים
למשל משתמש פעיל , משתמש מקצוען
את הסדר של זה
ואיך זה הולך
תודה רה!

דחוף
אם רוצה שיר מסוים להורדה ואני מחפשת באשכול ה"סינגלים החדשים להורדה" לא מצליחה למצוא אף פעם לפי חיפוש
תכלס איך מוצאים שיר מסוים?????
תודה לעונים!

דחוף
אם רוצה שיר מסוים להורדה ואני מחפשת באשכול ה"סינגלים החדשים להורדה" לא מצליחה למצוא אף פעם לפי חיפוש
תכלס איך מוצאים שיר מסוים?????
תודה לעונים!
כשנמצאים בתוך האשכול הרצוי,
לוחצים על חיפוש, ובוחרים חיפוש באשכול זה (האחרון ברשימה)
1631834537452.png

ממי מבקשים פתיחה של פורום בנושא מסוים?
אם מדובר בנושא המצריך קבוצה סגורה (כמו: עורכי עוז והדר, מלמדים, משפחתונים, רכזות חברתיות ועוד),
ויש כמות נכבדה של משתמשים המעוניינים להצטרף,
ואין עדיין פורום אחר שיכול להתאים לנושא זה.
יש מה לנסות לעניין את מנהלי האתר, ייתכן ויחליטו לפתוח קבוצה כזו.

יש כללים בענייני מאמרים?
מה יכול להחשב כמאמר וכד'.
אם כן - איפה הם כתובים.
תודה מראש.

יש כללים בענייני מאמרים?
מה יכול להחשב כמאמר וכד'.
אם כן - איפה הם כתובים.
תודה מראש.

שאלה לגבי חיפוש
איך אפשר למצוא בקלות אשכול בנושא שמענין אותי.
באפשרות "חיפוש" בצד שמאל למעלה, אם כותבים 2 מילים מתקבלות אין סוף אפשרויות של כל אחת מהמילים בנפרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה