- הוסף לסימניות
זה לא רגילמניסיון בקהילת הציירים- אפשר ואפשר.
(הצטרפתי לקהילה בערך שבוע אחרי שהצטרפתי לאתר.... )
זה לא רגילמניסיון בקהילת הציירים- אפשר ואפשר.
(הצטרפתי לקהילה בערך שבוע אחרי שהצטרפתי לאתר.... )
לחצתי על תוכן שלילי וכתבתי להם שאת צריכה אותם..יש לי שאלה
אני מנויית פרימיום, ז"א בוגרת פרוג. ויש לי את ההטבות של פרימיום,
אבל בניק לא מופיע הסימון הזה
איך מוסיפים?
אפשרי?
תודה מראש
לחצתי על תוכן שלילי וכתבתי להם שאת צריכה אותם..
שהם יסדרו לך את זה
אז מקווה שבקרוב משהו מהצוות יראה את ההודעה שלך...
עודכן
היי
אשמח לדעת איפה רואים את כל הפרוט של המשתמשים
למשל משתמש פעיל , משתמש מקצוען
את הסדר של זה
ואיך זה הולך
תודה רה!
www.prog.co.il
כשנמצאים בתוך האשכול הרצוי,דחוף
אם רוצה שיר מסוים להורדה ואני מחפשת באשכול ה"סינגלים החדשים להורדה" לא מצליחה למצוא אף פעם לפי חיפוש
תכלס איך מוצאים שיר מסוים?????
תודה לעונים!
אם מדובר בנושא המצריך קבוצה סגורה (כמו: עורכי עוז והדר, מלמדים, משפחתונים, רכזות חברתיות ועוד),ממי מבקשים פתיחה של פורום בנושא מסוים?
יש כללים בענייני מאמרים?
מה יכול להחשב כמאמר וכד'.
אם כן - איפה הם כתובים.
תודה מראש.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים