- הוסף לסימניות
- #1,181
לא יסגרו לך את הפוזיציה במרגין קול. אבל אם הפוזיציה תהיה בהפסד אתה תצטרך לקחת עוד הלואה כדי להחזיר הקודמת והריבית מטפטפת בינתייםלכל השקעה יש סיכון
רק לטווח ארוך יורד הסיכון
ואין סיכון נוסף בהלוואה מה שלא נכון במינוף שמשפיע פי 4
לא יסגרו לך את הפוזיציה במרגין קול. אבל אם הפוזיציה תהיה בהפסד אתה תצטרך לקחת עוד הלואה כדי להחזיר הקודמת והריבית מטפטפת בינתייםלכל השקעה יש סיכון
רק לטווח ארוך יורד הסיכון
ואין סיכון נוסף בהלוואה מה שלא נכון במינוף שמשפיע פי 4
יכול להיות שאתה צודק, מה שאתה צריך לחשב הוא.לי הרי יש 40000 ש"ח שאני רוצה להשקיע לטווח ארוך
ואני רק חושב שכל המעלות שיש לתיק השקעות על פני קופת גמל
לא מגיעות לזה שבקופת גמל אפשר להוציא הלוואה בריבית נמוכה שווה המינוף השווה ביותר
ולכן לאחד כמוני יותר שווה קופת גמל (על אף הדמי ניהול)
האם יש חולק אלי
עדיף דרך הבנקוהאם עדיך לי בכלל לקנות דרך הבנק שלי? (קבוצת הבינלאומי) אצלם זה עמלה של 0.195%לרבעון אם אני לא טועה.
לא משהו שאפשר לחזות מראש.שאלה אחרונה האם יש הבדל בתשואה וכו' בין הקרנות?
אם דרך הבנק אין עמלת קניה ומכירהעדיף דרך הבנק
דרך הבנק לא תשלם עמלה.
לא משהו שאפשר לחזות מראש.
הטעו אותך.מה זה העמלה של 0.195 אחוז לרבעון שהבנק אמר לי?
הם קוראים לזה דמי פיקדון רבעוניםהטעו אותך.
אין עמלה כזאת על קרן כספית.
אין עמלות.הם קוראים לזה דמי פיקדון רבעונים
זה לא על קרנות כספיות, אלא על שאר ניירות ערך.הם קוראים לזה דמי פיקדון רבעונים
לא.שאלה לא קשורה כ"כ אבל קשורה בעקיפין.
אם קיבלתי הלואה מהבנק של 100,00 ש"ח לצורך מסיום.
ובינתים עד שאני משתמש בו לאותו צורך אני משקיע אותו בקרן כספית. הבנק יכול לבוא אליי בטענה? או לקחת ממני את ההלואה?
"רגילה".הימורים כמו ש @מקצועי בלבד רגיל לקרוא לזה
אפשר להחזיר באופן עצמאי.אני מעונין לקחת הלוואת גרייס על הקרן השתלמות למען השקעה בקרנות סל [מינוף]
הם נותנים לי לשבע שנים
השאילה האם לאחר שבע שנים הם מורידים את הפירעון מהקרן השתלמות או שאני יכול לפרוע באופן עצמאי והקרן השתלמות ממשיכה כרגיל, כי אם הם מורידים מהקרן אז זה לא שווה.
מישהו יודע @מקצועי בלבד ? @השקעות R הון ?
תודה רבה
תודה רבהאפשר להחזיר באופן עצמאי.
אם לא תחזיר הם יוכלו לקחת את הכסף מהקרן.
אפשר לכל ילד/מטרה/למישהו יש רעיון כשמשקיעים בצורה עצמאית ולא דרך קופות גמל.
איך אפשר לעשות איזו שהיא חלוקה בכסף, שזה מיועד לחתונה, לבר מצוה וכדו'
כי בקופת גמל אז פשוט יש כמה קופות גמל וכל אחת מיועדת למטרה המוגדרת שלה
אך כשמשקיעים עצמאית הכל ביחד
אשמח לרעיונות
תודה
יש פה בפורום כמה התייחסויות לנושא. אפשר לחפש דרך ״זכוכית מגדלת״למישהו יש רעיון כשמשקיעים בצורה עצמאית ולא דרך קופות גמל.
אשמח לרעיונות
תודה
למישהו יש רעיון כשמשקיעים בצורה עצמאית ולא דרך קופות גמל.
אשמח לרעיונות
תודה
www.prog.co.il
rhon.co.il
"אנחנו ננפיק 3 קרנות סל על מדדי אגח, 2 על מדדי מניות ואחת על סחורות"
www.prog.co.il
www.prog.co.il
בכל מקרה אין מסחר היום.צפה בקובץ המצורף 2193942
המערכת של אלטשולר נמצאת בעדכון, למישהו יש מידע על צפי חזרה?
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים